Şimdi Ara

Bu nasıl bir hizmet ! TÜRKNET ! ! ! Şikayet konusu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
45
Cevap
0
Favori
1.936
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Sayın Türknet yetkilileri,

    yeni abonelik oluşturdum altyapım 75mbit desteklediği için 10 TL farkla özgür iletişime geçtim aylık 85 TL para ödüyorum 2 ay sürece kullanmamda sıkıntı yoktu faturalarımı ödedim, upload hızımında arttırılmasını talep edince ve arkadaşımın referansından dolayı 1 ay bedava kazandım o bedava ayına gelince hızım 8-10 mbitlerde geziyor. Kablolu hızım 60mbitlerde fakat wifide ise 8-10mbit modemin yanında olsamda aynı. arıza kaydını açınca türktelekom ekiplerini yönlendirdik arızanıza bakıcaklar denildi, fakat ne arayan ne soran nede ilgilenen var. Hatta modemde sıkıntı vardır diye keenetic exstra dsl ac1200 modemi aldım ondada aynı sıkıntı. 22.04.2020 arıza kaydım oluşturdum 8 gün oldu sorunum çözülmedi arıyorum bir tane bile müşteri temsilcisine düşüremedim. hep robot konuşup sonunda teli kapatıyor.

    forumdaki türknet yetkilisine de pm attım. eğer bu sorunları çözemeyecekseniz söyleyin bedavamıda istemiyorum sizin olsun başka operatöre geçerim.

    Müşteri Numaram : 1598322



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HiddeN_Ra -- 30 Nisan 2020; 9:20:51 >



  • Benimde

    Başvuralı 24 gün oldu hala internet bağlanmadı?

    Evrakta eksik yok.

    Hat sorunu yok.

    Kablo modeme kadar bağlı.

    Modem kurulumu ve ayar kendim yaptım.

    İnternet aktif edin ve telefon giden arama aktif edin lütfen.
  • Modemden kaynaklanan sorunu Türknete yüklemen çok saçma modemin ayarlarına bir bak o yüzden internetin yavaştır wifida.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: bigcrysis93

    Modemden kaynaklanan sorunu Türknete yüklemen çok saçma modemin ayarlarına bir bak o yüzden internetin yavaştır wifida.
    Akıl yok fakat fikir çok. Ülkemizin genelinde aynı. Bilip bilmeden konuşuyorsun.

    normalde türktelekomun verdiği modemde hızım dediğim gibi DÜŞÜK ! . gittim sıfır modem aldım şuan piyasanın en iyi modemlerinden birisi olan keenetic ekstra dls aldım. wifi de de aynı yavaş hız. telefonumdanda aynı eski modemide denedim gine aynı. zaten problem olmasa arıza kaydı açıp türktelekom saha ekiplerini yönlendirmezler
  • HiddeN_Ra kullanıcısına yanıt
    Bende fikir yoksa siz kendiniz çözün sorunu senin wifiyına sınırlama koyacak halleri yok,konuşma tarzınla bir yere varamassın.
  • Arıza çözüm sürecimiz 3 iş günüdür. Bu süre içerisinde teknik ekiplerimiz ve saha ekiplerimiz gerekli çalışmaları yaparak sizinle iletişime geçecektir.
  • yşahin kullanıcısına yanıt
    Merhaba, aktivasyon işlemlerinizi bugün 12:20'de tamamladık. Hizmetiniz online durumdadır. Keyifli kullanımlar dilerim.
  • Destek No
    32832023 ne aşamada? offline durumda internetim kaç gündür yardımcı olabilir misiniz? Dönüş yapılmadığı için BTK ya şikayet ettim belki dönersiniz? Rezilsiniz..@TurkNetDestek
  • Türknet'e geceli yaklaşık 1 hafta oluyor. Adresim kontrol edildi 50mb e kadar destekliyor denildi. Adsl 16mb başvurusunda bulunmuştum bana sağlanan hızlar, ilk 4 gün 5-6 mb download, 80-90 kb upload. Aradım arıza kaydı bıraktım tabi herhangi bir geri dönüş olmadı. Son 2 gündür hızım da 3mb'e düştü ve 60 kb ile upload. Bu hizmet bu devirde 75 lira arkadaşlar bu hizmetin başka bir adı olmalı. Gelen arkadaş sinyal falan iyi dedi 100 lirada kurulum parası. Kurulumda dairemde sinyal yoktu türktelekoma yönlendirildi modem kurulumunu zaten ben yapmiştim. ohh ne güzel oradan da bi hizmet aldık.

    Download geçtim 10 mb bana yeter de 0.1mb upload nedir allah aşkına internet üzerinden konuşma dahi gerçekleştiremiyor.

    Benim hızımla ilgili gerekli kontrolleri yaparak bana geri dönüş yapılmasını sizden rica ediyorum. Müşteri numaram 1659789



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi baris707 -- 1 Mayıs 2020; 15:33:11 >
  • MSB B M kullanıcısına yanıt
    Merhaba, yaşadığınız sorunu iş emri numarasıyla saha ekiplerine ilettik. Şu an çalışmalar devam ediyor. Ekiplerimiz çalışmalarını tamamladıktan sonra arkadaşlarım sizinle iletişime geçerek bilgi verecektir.
  • baris707 B kullanıcısına yanıt
    Merhaba, saha ekiplerinin yaptığı kontroller sonucunda sorunun giderildiği bilgisi verilmiştir. Ancak sorunun bugün devam ettiğini iletmeniz üzerine kaydınızı açarak saha ekiplerine ilettik. Kontrol sonrasında size bilgi vereceğiz.
  • Kendi problemim sıkımtımdan dolayı konu açtım benden başka diğer arkadaşlara yardımcı oldun sayın turknet tşk. Benim sorunum hala aynı bugün arandım saha ekiplerini gine yönlendirmiş bi 36 saat daha bekleyecem bravo sizin ekiplere müthiş çalışıyonuz...
  • benim başvuruya noldu acaba birde ben iptal formu yolladım ancak bascuru noldu acaba :

    müşteri nosu : 1673576
  • yani bi sıkıntı vardı ama cozulemıyor dıye ıptal formu yollamıstım ne oldu acaba hala sebeke sıknıtısımı var ?
  • yani bi sıkıntı vardı ama cozulemıyor dıye ıptal formu yollamıstım ne oldu acaba hala sebeke sıknıtısımı var ?
  • yani bi sıkıntı vardı ama cozulemıyor dıye ıptal formu yollamıstım ne oldu acaba hala sebeke sıknıtısımı var ?
  • Bende yeni turknetli oldum. 27 nisanda belgelerim ellerine ulaştı. Telekom ekipleri 29 nisanda gelip hattı bina dışına bağladılar 30 nisanda türknetin ekibinde biri iç hatları kurmak için geldi. Ama modem hala ulaşmadı. Birde telekomun çektiği hatta internet hizmeti çıkmadı. Şimdi onun düzeltlmesini bekliyorum. Bu arada türknetin müşteri hizmetlerine modemim ne zaman gelecek diye soruyorum cevap vermiyorlar. Üstelik ben ilk talep esnasında satın aldım. Modem gelmeden bu hattı bağlasalar bile interneti nasıl kullanacağım. Gelen servis elemanı interneti kendi modemi ile deneyip tamam oldu bitti yapacaktı sanki. Türknetin bu modem işini hemen çözmesi gerek satarken hiç modem kalmadı demiyorlar.

    BENİM MODEM NE ZAMAN GELECEK?

    Müşteri No : 1676671
  • TurkNetDestek kullanıcısına yanıt
    Hizim tekrar 5-6 mb lere çıktı evet ama upload hızım hala çok kötü . Lütfen upload artırılması yönünde yardimci olur musunuz?
  • İSS'ler senin evindeki modemle işi olmaz. Wifi sorunun varsa o senin sorunundur bu sorunu İSS'ye yükleyemezsin Ve İSS'ler senin evine gelip modem wifi ayarlarını yapmaz. Wifi konusunda forum sitelerinde konu açarak veya modem üreticisi ile iletişime geçerek yardım alabilirsin.
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.