Şimdi Ara

Bu memurlar çok zengin galiba..... (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
133
Cevap
0
Favori
8.534
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
35 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • onlar anadan babadan deden mal varlıgı olan memurlar sıfırdan memur olupta alması 50 sene sürer. hele karı koca memur değilse çok zor alacagı bi şahin dogan zor olur.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: IuTKuI

    İyi de neden sürekli olarak başkalarının gelirlerini, yaşantısını veya sahip olduğu mal/mülkü eleştiriyorsunuz o kısmı bir türlü çözemiyorum.

    Sen de o zaman daha iyisini kazanmayı hedefle, daha iyi olmayı başarmaya çabala. Hep bir sonrakini aşağıya çekme çabası, ben alamıyorsam o da alamasın bakış açısından vazgeçin arkadaşlar.

    Cevap basit. Kıskançlık ve hasetlikten.


    7 den 77'ye ülkemizin en büyük sorunlarından biri hasetlik. Buna sebep olan şeyler de bizdeki gösteriş merakı.


    Özellikle eğitim seviyesi, zekası, gün görmüşlük diyebileceğimiz şeyleri düşük ve yetersiz olan insanlar Avrupa'ya da gitse, burada da olsa başkalarına gösteriş yapmayı bir halt zannediyor. Dirseklere kadar bilezikler, pahalı arabalar, lüks ev eşyalarını çevrelerinde herkesin gözüne sokmaya çalışıyor.


    Böyle olunca da yine kendileri gibi olan ama parası olmayanlarda da hasetlik başlıyor.





  • Bu millette para var kardeşim hala anlamadınız mı ? Sadece herseyi abartmayı seven ağlak insanlar bunlar. Birde çalışıp hak edip kazansalar gam yemem. Yata yata para kazandıkları gibi birde işten kaçıyor çoğu. Çevremde böyle bir sürü insan var. Adamın evi arabası var kira alıyor ama hala geçinemiyorum diyor tam dayaklık bunlar.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Her memuru postacı sanarsan böyle şaşırman normal

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benim kayınço lise'de eşi'de ilkokul öğretmeni.

    2 sene önce ankara'dan 250 küsür liraya eve girdiler, ve fetö davaları patladı, hanımının avukat masrafları onbinleri buldu.

    ve bunları kredi çekmeden yaptılar.

    evleri kira, çocukları için bakıcıları var. Allah daha çok versin.

    yani lütfen memurlar çok kazanmasa'da az kesinlikle kazanmıyor.

  • Memur diyince arkadasin aklına heralde nüfus mudurlugu çalışanı geliyor sadece
    Yazzik

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • lüks otoların bir kısmı ötv'sizlerden zamanı dolanlar.


    kamu daha önyargısız bu konularda

  • Eşim ve ben memuruz.2 arabamız 2 evimiz var.aylık gelirimiz 14000 civarı. Şükür ki istediğim evi de arabayı da alıyorum.fakat her memur bizim gibi değil.tek maaşla kirada oturup geçinmeye çalışan arkadaşlar çok.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Stand Alone

    Bu mesaj silindi.

    Bu nedir birader mal beyaninda mi bulunuyorsun imzada


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • O ilanların çoğu memur falan değil.. Hatta yüksek maaş alan üst sınıf memurlar bile bulundukları kurumda fazla dikkat çekmemek için paraları olsada öyle çok lüks dikkat çeken arabaya binmezler almazlar... Türlü türlü insan var adama iftira bile atablirler rüşvet yiyor para kaçırıyor diye inanmıyorsanız altındaki arabaya bakın falan diye..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çok zenginiz hocam :)) valla öğretmenim ben aldığım maaş 4316 lira ... ben araba almasını bilmiyorsam lütfen yol gösterin 😃

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • konu dışında acılan öğretmen konularının tamamı kaldırılıyor cok garip

  • Memur maaşı asgari ücret ile eşitlenmeli ayrım ortadan kalkmalı. sonrasında tecrübe kıdem ve alınan sorumluluğa göre artış hesap cetveli evvelinden belirtilecek şekilde çarpanı belirlenmeli.


    Asgari ücretin 2 katı maaş alıpta maaş acitasyonu yapmasın kimse.

  • Ya onu bunu bırak bu devirde özel sektör asgari ücret , atacaksın kendini devletin kucağına alacaksın garantiye kendini .ay başı maaşın yatacak .yan gelip yatacan sonra dışarda sürünenlerle geçicen dalganı .. 


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Delinin biri kuyuya bir taş atıyor, 40 akıllı bu taşı çıkaramıyor. 21 yıllık Öğretmenim. Aylık maaşım 5000lira. aralık ayında vergi dilimine girdiğim için ( çok kazanıyormuşum) 4500 liraya kadar düşüyor. Bütü kazancım kayıt altında olduğu için, serbet meslek çalışanları, esnaf, al satçı, dalavereci, mafya, vb. insanlar gibi vergi kaçıramadığım için Benim çocuğum bursluluk sınavına giremiyor. Ama benim 1 ayda kazandığım parayı, esnaf velilerim 1 günde kazandıkları halde vergi kaçırdıkları ve gelirlerini düşük gösterdikleri için burslu okuyorlar. Bizi kendiniz gibi üçkağıtçı sanmayın. İlkönce aynaya bakın. Ondan spnra burda memura laf edin.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Stand Alone

    Meslek ne?  



    Alıntıları Göster

    Ona yağ bayisi ne olacak Allah'ın yagcisi iste


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Karı koca memur olup geçinemiyoruz diyen akrabam passat almış. Krediyle diyor yeğenim. Demek ki geçiniyorum dese e class a binecek.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ben de anlam veremiyorum bu duruma, ben de 10 yıldır memurum, dandik bir evim var, bir de Fiorino kamyonet. evin borcu da daha devam ediyor. hem evi olup hem de 400-500 binlik araca binen arkdaşlarım var, ancak nasıl başardıklarını halen çözmüş değilim, sanırım fotosentezle filan yaşıyorlar :)

  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.