Şimdi Ara

Bu ligte artık futbol izlemek istiyoruz.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
441
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Bu konunun takımlarla ve puan kaybı ve kazancı ile kesinlikle alakası yoktur. Uzun zamandır aklımdaydı bunu yazmak. Türkiye liginin maçlarında 90 dakikanın içinde yarım saat bile top oynanmıyor. Geriye paslar, fauller, taçlar, kornerler, oyuncu değişikleri vesaire oyunun bu kadar durduğu bir lig olamaz bazen kafayı yedirme noktasına getiriyor. Yere yatan adam 5 dakika kalkmıyor her takım için geçerli. Her yere düşen adama faul çalınıyor. Ligin hızlı oynandığı zevkli bir lig ne zaman görecez çok merak ediyorum. Yabancı liglerin özentisi olmamız bu yüzden.



  • Ihım hımm bende şöyle diyim bari, şampiyonluk yolunda yarıştığımız fenerbahçenin her rakibini barçayla oynuyormuş mantığyla oynamasından bıktım 90+ da sow un gördüğü sarı kart, taç çizgisinde topla zaman öldürmeler.. Yakıştıramdım fenere...
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ǤЅ

    Ihım hımm bende şöyle diyim bari, şampiyonluk yolunda yarıştığımız fenerbahçenin her rakibini barçayla oynuyormuş mantığyla oynamasından bıktım 90+ da sow un gördüğü sarı kart, taç çizgisinde topla zaman öldürmeler.. Yakıştıramdım fenere...

    O futbolla Uefa da Çeyrek Final'e çıktık.. Senelerce bizi hep böyle yendiler, biraz da bu şekilde biz yenelim..

    Ayrıca Caner iyi gidiyorsun..
  • quote:

    Orijinalden alıntı: bazen13

    quote:

    Orijinalden alıntı: ǤЅ

    Ihım hımm bende şöyle diyim bari, şampiyonluk yolunda yarıştığımız fenerbahçenin her rakibini barçayla oynuyormuş mantığyla oynamasından bıktım 90+ da sow un gördüğü sarı kart, taç çizgisinde topla zaman öldürmeler.. Yakıştıramdım fenere...

    O futbolla Uefa da Çeyrek Final'e çıktık.. Senelerce bizi hep böyle yendiler, biraz da bu şekilde biz yenelim..

    Ayrıca Caner iyi gidiyorsun..

    Belkide bu kadar isyan etmemin sebebi gs maçını izledikten sonra sizin maçı da izlemek oldu Şaka bi yana harbiden kanser oldum izlerken siz nasıl dayanıyonuz?




  • Yahu cidden bu nasıl bir çekememezlik ? 2. devrede mersin deplasmanından sonra ligde oynadığımız tüm maçlarda olağanüstü bir futbol sergiledik ve maglup oldugumuz sivas maçında bile şahana bir futbol oynadık.Daha perşembe akşamı maç yapan takımın maçını pazara vermelerini tartışmıyorsunuzda , Fener oynamadan yendi bla bla diye ağlıyorsunuz , yakışmıyor.Rakibimiz Fenerbahçe değil Real Madrid diyen teknik direktörün taraftarının her maçtan sonra böyle saçma sapan konular açması gerçekten inanılmaz.Senin takımın bugün şahane oynamış git onunla ilgilen , mutlu ol , Real maçı kadrosunu tartış ancak gelmiş burda korner yanlıştı hakem taraf tuttu gibi tavırlarla ağlamayı seçiyorsunuz , ilginçsiniz....
  • Türkiyedeki futbol kalitesi , futbol anlayışı ortada zaaten. He topçudan anlıyor kimse nede oyundan.
  • Türkiye'de futbol kültürü yok.
  • Hakemlere bu yüzden çok sövüyorum kendini her yere bırakan oyuncuya faul verilmez ki tiksindirdiler artık.Bizim maçı izleyenler ne demek istediğimi anlayacaklardır.Avantaj diye bir şey yok yere yattı mı devam ettirme diye bir şey de yok.Tempo hiç yok arkadaş bu durumdan yemin ediyorum bıktım usandım artık maç izleme zevkim kalmadı.

    Ara sıra hakemler doğru işler yapabiliyor da ama.Fenerbahçe maçı bu yönden iyiydi bence hakem fazla durdurmadı oyunu ve ikili mücadelelere izin verdi ama daha fazla olmalıydı.
  • Fener e kızmışsınız ama zamanında son dk da adını hatırlamadığım dandirik bi avrupa takımına son dk da aydın la gol atıp, hemen ardından zaman geçirme çabasında olmadığımız için gol yiyip elenmiştik. Öndeysen ve son dk lar ise yatacaksın skorun üstüne arkadaş yat yere, taca at, ne yapabiliyosan yap oyunu soğutmak için.
  • Avrupa'da da zaman geçiriyorlar ne var bunda ? Manu kanada götürdü mü zaten yarım saat gelmiyor top ordan.

    Maçın geneli için diyorsan o konuya derinden girerim kimisi anlamaz kimisi yav he he der.

    Futbolun gelişmesi sadece futbola yatırım yapmakla olmaz.Sosyal ekonomik farklılıklar ülkenin refah düzeyi eğitim ve kültür düzeyi etkiler.

    Senin gazetecin içerde sınavın şaibeli askerin ne yaptığı belirsiz doğu batı ayrımı olmuş sınıf farkı desen almış başını gitmiş sosyal refah desen asgari ücret 800 lira.

    Bu ülkede futbolun gelişmesini beklemek hayalcilik olur.

    10 kilo sütten 20 kilo peynir çıkmaz.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.