Şimdi Ara

Bu leptop f/p ürünü mü yoksa eksiğim mi var?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
612
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Şu an amerikadayım ve dönmeden önce ideal bir leptop alayım diyorum. Amazon vs bir sürü siteyi dolaştıktan sonra konfigirasyon olarak aşağıda linkini attığım asusa rastladım;
    https://www.bhphotovideo.com/c/product/1321774-REG/asus_fx53vd_es74_i7_7700hq_16gb_1tb_gtx1050.html#

    İ7 7th gen, 1050 ekran kartı, 8 ram(yeterli olur diye düşünüyorum, olmadı içinde slot varmış zaten), bu özelliklere 900$ (yaklaşık 3150tl) bayağı iyi değil mi yoksa görmediğim yetersiz bir noktası var mı?



  • http://www.microcenter.com/product/475522/fx53vd-ms72_156_laptop_computer_-_black_metal

    bir de bunu buldum ama bunda hdd yok, 100$ eder mi 1tb hdd sizce? etmese de 256gb çok yeterli değil bilgisayara, emin olamadım şahsen
  • Bilir kişi yorumu yok mu?
  • Ekran kartı GTX 1060 6GB olan ve daha önce alanlar tarafından kronik sorunlara rastlanmayan modellere yönelmenizi tavsiye ederim, amazon üzerinden yorumlara erişip okuyabilirsiniz.
  • Captain America kullanıcısına yanıt
    Amazonda bu modeli bulamadım açıkçası, ayrıca gtx1060 ekran kartı olanlar da 1.250$ den aşağı yok. Benim attığım 800$ skalasında, o kadar çıkamam malesef. Kronik sorunlar derken, yorumlarda öyle bir şeye rastlamadım da, bildiğiniz varsa paylaşabilir misiniz? Malum Tr de kullanacağım için garantisi olmayacak, böyle bir durumla karşılaşmak istemem.
  • zubeyrtasci Z kullanıcısına yanıt
    Newegg üzerinden alabiliyorsanız oraya bakmanızı, ve olumlu yorumlar alan, kaliteli ürünlere yönelmenizi tavsiye ederim. Bunun dışında, dediğiniz gibi TR'de garanti durumu sıkıntılı olduğundan, mümkün olduğunca bütçeyi esnetip donanım, kasa ve ekran özellikleri daha iyi olan ve olumlu yorumlar almış ürünlere yönelin, buradan herhangi bir marka veya model önerisi yapmıyorum, çünkü bütçenizi, ihtiyacınızı vs. bilmiyorum, en iyisi yukarıda belirttiğim kriterler ölçüsünde kendi seçiminizi yapmanızdır, iyi günler.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.