Şimdi Ara

Bu Laptop a SSD takılırmı ? Acil yardım.

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.071
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar. Zamanında fiyatı uygun diye bu laptobu aldım fakat çok yavaş olduğu için hiçbir şey yapamıyorum. İşim gereği makale yazmak zorunda kalıyorum. Ya ssd li bir laptop alacağım ya da buna ssd takacağım. Tabikide şu anda yeni laptop masrafına girmek istemiyorum.
    https://www.epey.com/laptop/asus-x540na-go034t.html
    https://www.hepsiburada.com/asus-vivobook-x540na-g0034t-intel-celeron-n3350-4gb-500gb-windows-10-15-6-tasinabilir-bilgisayar-p-HBV00000JJUTO

    Bu cihaza SSD takabilirmiyim ?



  • Fiyatı uygun olabilir ama çok kötü bilgisayar. Ama ne yaparsın... İyisini herkes biliyor ama bütçe kısıtlı olunca daha uygun alternatiflere bakmak zorunda kalınıyor. SSD takılabilir mi? Evet, SSD takılabilir.

    Prensip olarak her HDD yerine SSD takılabilir. Belki tek tük istisna çıkabilir. YouTube'a laptopun modelini yaz devamına "ssd replacement" yaz videolar çıkıyor. Ama ASUS ne biçim laptop yapmış. Alt tarafına HDD ve RAM'leri kolayca değiştirilmesi için kapak bile koymamış. Kasanın vidalarını söküyorlar üst taraftan klavyeyi çıkarıyorlar. Anakarta ulaşıyorlar. Zorlaştırmış da zorlaştırmış. Hard disk değiştirmek bu kadar zorlaştırılır mı yahu? Resmen gavur eziyeti...

    Garantisi devam ediyorsa, garantisi bozulmasın diye servise götürmen gerekir. Kim bilir ne kadar para isterler. Garantisi yoksa kendin yapabilir misin bilmiyorum. Cihazların içini açmaya sonra da toplamaya kabiliyetli olman lazım. Öyle bir kabiliyetin yoksa bir bilgisayar tamir yapan yere görüreceksin yaptıracaksın.
  • CD rom u varsa işin kolaylasır
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.