Şimdi Ara

Bu konuyu açarak Türk kızlarının kezbanlığını kanıtlıyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
110
Cevap
2
Favori
16.731
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
86 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Evet beyler size daha yeni başımdan geçen bir olayı anlatacağım sizde Türk kızlarının ne hale geldiğini göreceksiniz.

    Yaklaşık 4-5 gün önce Twitter'dan bir kızla konuşmaya başladım. İlk başta bir konu üzerine konuştuktan sonra tanışmaya başladık ve muhabbet açıldı gitti. Saatlerce konuşmaya başladık ve gitgide samimi olmaya başladık. Daha ilk günden gece iyi geceler, ikinci günün sabahı günaydın mesajları falan atıldı. İkinci gün numaramı istedi sesini duymak istiyorum diyerekten. Tanışmamızın daha 2.günü telefonda abartısız 45 dakika konuştuk. Gitgide daha ya yakınlaştık. Hatta birkaç gün sonra görüşmek için karar aldık. Kıza 1-2 saat mesaj yazmayınca hemen trip atıyordu. Mesela konu kapanıyor 1-2 saat sonra ben mesaj atıyorum neden mesaj yazmadın diye soruyor Bide sürekli ilk mesajları benden bekledi. Bende dedim öyle üzerine düşecek adam değilim, sürekli benden mesaj bekleme gibisinden kelimeler söyledim. Geçen gece konuşurken çok hızlı gitmiyor muyuz? diye sordu bana. Ben ondan o da benden hoşlanmıştı.

    Dün, o da mesaj atmayınca hiç yazmayayim dedim bakalım ne olacak diyerekten. Bi baktım akşam fotoğrafı kayboldu, numaramı rehberden silmiş Bunun üzerine dayanamadım neden sildiğini sordum. Verdiği cevap: Keyfim öyle istedi Daha sonra da neden böyle yaptığını sorduğumda ne yapmışım, bunu soruyor olman komik, ayrıca ne konuştuk ki abartma istersen tarzı şeyler söyledi
    Böyle umursanmamaya gelemiyormuş o yüzden uğraşamazmış bundan sonra konuşmayacağız dedi Hayır dediklerinde bir nebze haklı olması için kendisinin mesaj yazması ve benim görüp cevap vermemiş olmam gerek. Kız hem kendi mesaj atmıyor, hem de sürekli peşinden koşmamı istiyor
    Kız için önemli mi? Değil. Birkaç gün sonra illa ki o aradığı tiplerden birini bulacaktır. Ülkemizdeki abaza erkek oranı ortada. İlla ki biri o egosunu tatmin edecektir, ama o kişinin ben olmamasından çok mutluyum
    İyiki erkenden gerçek yüzünü gördüm diyorum kezonun. Ama suç onda da değil bizim Türk erkeklerinde. Seviye bu hallere geldi işte beyler. Bu hepimizin eseri.
    Vallahi artık tek bir kızla bile konuşacak isteği görmüyorum kendimde.







  • Sevgili konu sahibi ergen kardeşim (yaşını bilmem ama kafa ergen o kesin)

    Kız seni sen kızı tanımazsın,
    diyelim frekensınız tutmadı,
    aramadın sormadın, o da aynen,
    sonra da doğal olarak kız baktı üstüne giden ilgi gösteren yok,
    eh aşık değilsiniz maşuk değilsiniz,
    rahatça vermiş yolu, konu kapanmış...

    Burada kezban diye başlık açmak neyin kafası? zaten ilgi gösteremem demişsin, ne kadar ekmek o kadar köfte der trakyalı atalarımız yani emek olmadan yemek olmaz, bişi istiyorsan armut piş ağzıma düş diye beklemicen, beklerse böyle yarım voleyle 90'a takıp adamı forumlarda yazdırırlar, kezban bidi bidi diye, şimdi aynaya bak ve asıl kezbanı tanı, bir an evvel aklını topla, kızlara nasıl yaklaşılacağını, nabza göre şerbetin nasıl verileceğini falan öğrenmeye bak yoksa çok bağırırsın kezbaaaaaan kezbaaaan diye bu hayatta...
    Bende biriyle konuşmaya başladım. Birbirimizi daha iyi tanımak amaçlı bi yerlerde oturup kahve teklif ettim. Kabul etti. Ama buluşmamıza 2 gün vardı. Konu konuyu açarken senin kahvenide içelim bi gün dedim. Ben ısmarlamam diye söylendi. Gülerek ısmarlarsın deyince "ben arkadaşlarıma bile ısmarlamam onlardan içerim" deyince, ilk önce paylaşmasını öğren sonra arkadaşlık kur diye yazıp iletişimimi kestim. Neden hep erkek hesabı öder mantığındalar anlamış değilim.
    Yüzyüzeyken 2-3 cümleyi zor kurup da üreme hormonlarının esiri olmuş yokluktan kırıla kırıla elinin harekete geçmesinin 1 smile ifadesine bakacak seviyede iken sanaldan kız düşürmeye çalışan vatandaşlara da binlerce her türden kişilerle iç içe ömrü geçmiş, tecrübeden dinleyecek olanlara hayati bir tavsiyemdir ;



    "Karşı cinsle ne sanal ne de gerçek hayatta, tanıma veya sohbet amaçlı asla konuşmayın, gelen tanışma taleplerine cevap vermeyin."



    Karşı cinsten iş gereği mecburiyet harici asla arkadaş olmaz. Bir kesim aydınımsı takılanlar bunu farklı anlıyor, öyle değil işte bunun bir kesimin ifade ettiği gibi sapıklıkla, aklının bacak arasına odaklı çalışmasıyla zerre alakası yok. Boş insanların bu söylemi, asıl onların o noktada olduklarının göstergesidir.



    Neyse,

    Halkının genelinin müslüman olduğu bilinen ülkeler için (Türkiye başta) doğruluğu ispatlı tezdir.

    Hemcinsle çok rahat kanka olunurken karşı cinsle kanka şöyle dursun arkadaşça yaklaşma durumu dahi çok kişide farklı yöne çekilerek çok farklı yönlere vardırılıyor ve zarar görülme ile sonuçlanıyor. Kızla erkeğin arkadaşlığı ilk zamanlar iyi gider sonra -hiç bir duygusal bağ olmadığı halde- sanki sevgilimsi bir moda girer gibi ilgi bekler bunu belli etmez üstüne seni üzer, sonra sen yok yere kendini psikopata bağlarsın, takmıyorum diye söylensen de beyninde ukte kalır. Bir hata yaptığını sanarsın. Yapmamışsındır, sebebi başta verdiğin yüzdür. Türk kızlarında özellikle genel huzursuzluk hakimdir, sebebi duygusal ve yaşamsal çatışmalardır. Erkeklerde de vardır ama daha azdır. Konu sahibinin yaşadığı bunun en basit hali. Arkadaş şanslıymış işin başındayken kurtarmış.



    İş hayatınızda da karşı cinsle mecburen içiçesinizdir. Bu durumlarda gayet sert resmi bir üslupla sadece işinizi halledecek kadar konuşmanız kafidir. Mesajda da böyle, kısa kesip atacaksınız. Düşük profilli insanlardan başta tepki gelse de sonraları aklı başında kişilerden oluşan çevre edinir saygınlık kazanırsınız.



    Örnek: (Karşı cins iş arkadaşınızla mecburi görüşme senaryosu)



    Kız: Slm nasılsın :)



    Erkek: As, iyilik sağlık nolsun :) senden? (YANLIŞ)

    Erkek: Konu nedir ? (DOĞRU)



    Artık karşıdan trip gelemeyecektir, ilk seferde ufak bir gerginlik oluşturma eğilimli konuşmalar yapılsa da sonrasında kabullenilir, artık alışmıştır.



    Arkadaşlar, normalde parayla yapmam gereken bir şey bu, bildiğiniz rahat hayat ve başarı için akıl verdim şu an. Yakın zamanda yaptığımız sosyal deneylerde bu tezde hata payı sadece yüzde 6 çıktı. Bunu forumlarda ve sanal diğer alemlerde de bir kaç yüz kişiyle bizzati karşı cins profilleri oluşturarak her iki cins için de yazışmalar ile yaptık. Bunun için sırf birilerine faydası olabilir diye hayrına yazdım.



    Kendinize, en önemlisi ruh halinize dikkat edin, hormonlarınızı asla dinlemeyin, rezil olursunuz, zarar görürsünüz. Hem sanalda hem de gerçekte.
    yalnız bunun 1 level sonrası direkt hanımcılık oluyor hocam. kız yol verebilir tabiki hakkıdır, onda problem yok. problem yol verme şeklinde. kafalar uyuşmaz bundan sonra görüşmesek daha iyi olur falan yazar biter mevzu ama kezbanus dediğimiz tür karşısındaki erkekten sürekli bir ilgi görmeyince agresifleşir, çünkü ona yazan erkekler onu düşürebilmek için genelde onun egosunu tatmin etme uğraşındadır ve kız bunu ilişki başlangıcı bir gereklilik olarak görmeye başlar. karşısındaki kişi egosunu tatmin etmezse onu kolayca bir kenara atabilir, nasıl olsa instadan mesaj atan 15 abaza aday havuzunda bekliyor. bana göre mesaj atmadı diye engel atan kız kezbandır. neden engel attın sorusuna. keyfim öyle istedi diye cevap veren kız kezbanlıkta master yapmıştır.arkadaşı tebrik edip, bu tarz kızlara yazan hemcinslerime bu yolda bol şans dilerim.
    böyle konuları forumda açanların kız tarafından terkedilmesi gayet doğal bişey. olgunluğa erişmiş birisi kızlarla arasındaki muhabbetleri zaten forum köşelerinde anlatmaz. buna benzer bi dünya konu açıldı ilginç. yeni yeni çıkmaya başlayan erkekler heyecandan hertarafta anlatıyor yaşadıklarını. kızlar çocuk sevmez
    Seni silmesinin gerçek sebebi senin mesaj atmaman veya ilgi göstermemen değil. Sen ilgi göstersen de seni silecekti sonra da tüh bu kızlara ilgi göstermeye, değer vermeye gelmiyor diye konu açacaktın.

    Peki neden sildi? Özellikle sosyal medyaya çok takılan kızlar, yeni insanlarla tanışmaya çok meyillidirler. Devamlı bir sirkülasyon olsun devamlı biriyle tanışayım isterler. Birine bağlı kalayım istemezler. İlgisini çektiğin an sana aşırı ilgi gösterirler. Sen keh keh keh kız bana aşık oldu laaa, bu kızı götürürüm ben diye havalara girersin. Kız senle gece gündüz birkaç gün konuşur. Sonra tam bu iş oldu diye düşünürken bir bakarsın seni engeller veya siler. Duruma göre o gün eğer fazla mesaj atmamışsan tüh mesaj atmadım ondan kızdı dersin veya çok mesaj atmışsan ilgiden sıkıldı korktu dersin. Ama gerçek sebebi ikisi de değildir. Gerçek sebebi kız seni tanıyacağı kadar tanımıştır, hakkında merak ettiği birşey kalmamıştır. Yeni limanlara yelken açmak, yeni insanlar keşfetmek istiyordur. Senle konuştuğu süre sonrasında sosyal medyadan başka biri daha yazıp kızın ilgisini çekmiştir. Artık onu tanımak istiyordur ve senden kurtulmak için bir bahaneye ihtiyacı vardır. Başka erkek buldum onla konuşacağım diyemeyeceği için böyle Sudan sebepleri öne sürerek sana yol verirler.

    Bir nevi psikolojik hastalık gibi bir şey bu devamlı yeni insanlarla tanışma arzusu. O tip Kızlar zaten sosyal medyada kendilerini belli ederler. Onlara bulaşan, gönlünü kaptıran hep sonunda üzülür.

    Bu mesaj benzer olayları yıl yıl defalarca yaşamış, tecrübe edinmiş birisi tarafından yazılmıştır ;) çözüm Önerim?



    Sosyal medyada etkin olan bir kızla net üzerinden sohbet ediyorsan elini çabuk tutacaksın bir an önce görüşme safhasına geçeceksin. Sen bak ne güzel sohbet ediyoruz diye sevinirken, aç kurtlar o kıza DM gönderip aklını çelmekle meşguller. Haberiniz Yok.
  • Okumadim okuyan birisi söylesin bu kızı götürmüşmü götürmemişmi

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Twitterda bir kız seni sevmediyse Türkiye’deki kızlar bence de kezbandır kardeşim

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • tebrik ediyorum hojam güzel hareket



    ve bence kızın aklına girdiniz ve size bir ara yine yazacak...

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • geneli böyledir kardeşim neden msj atmıyorsun diyerek trip atarlar benim eski sevgilimde öyleydi gerçi ben biraz abarttım ama öyleydi her dakika görüşemeyiz ya bunlar illa ara msj at nerdesin kim var niye gittin ulan en sonunda çıldırdım dedim ki ben bir allaha hesap veririm dedim o gün bu gündür yaklaşık 2 3 senedir sevgilim yok.mutluyum huzurluyum tavsiye ederim spora başladım farklı şeylere yöneldim elimden düşmeyen telefon artık sadece müzik dinlemek için kullanıyorum
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Kanatlandırmayan_Redbull

    Okumadim okuyan birisi söylesin bu kızı götürmüşmü götürmemişmi
    Tüm sülalesini elden geçirmiş.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Didnt read lol

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Türk kızlarının %99u kezo
  • Ben size daha büyük bir kezbanlık anlatayım :





    Kurstaki kız bana instadan dm atmış kursla ilgili birşey sordu bende cevapladım.Smile dahi kullanmadım en ufak bir yürüme belirtisi yok.Kız da tamam sağ ol dedi çıktı.Sonra da engel atmış.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Türk kızı mı , işim olmaz.
  • Bunu dha yenı mı ogrendınız ? Imkanınız varsa yabancı kız bulun ve evlenın.
  • Türk kızlarına boşa zaman ayırma hocam,illaki bulursunda girdiğin strese değmez.
    Gidip Rusada yürüme onlarda güzelliklerinin farkındalar tripleri yoktur ama fazla iplemezler yani engellemez senide okur fakat cevap vermez,Ukraynalılar desen onlarda tam para avcısı paran varsa istediğini yaptırırsın para derken Dubai'e tatile göndermekten felan bahsediyorum.Bulabiliyorsan Polonyalı bulmaya çalış tam dengeli hatunlar,güzel,anlayışlı,açık görüşlü,tripleri alınmış çiçek çiçek.
  • Sevgili konu sahibi ergen kardeşim (yaşını bilmem ama kafa ergen o kesin)

    Kız seni sen kızı tanımazsın,
    diyelim frekensınız tutmadı,
    aramadın sormadın, o da aynen,
    sonra da doğal olarak kız baktı üstüne giden ilgi gösteren yok,
    eh aşık değilsiniz maşuk değilsiniz,
    rahatça vermiş yolu, konu kapanmış...

    Burada kezban diye başlık açmak neyin kafası? zaten ilgi gösteremem demişsin, ne kadar ekmek o kadar köfte der trakyalı atalarımız yani emek olmadan yemek olmaz, bişi istiyorsan armut piş ağzıma düş diye beklemicen, beklerse böyle yarım voleyle 90'a takıp adamı forumlarda yazdırırlar, kezban bidi bidi diye, şimdi aynaya bak ve asıl kezbanı tanı, bir an evvel aklını topla, kızlara nasıl yaklaşılacağını, nabza göre şerbetin nasıl verileceğini falan öğrenmeye bak yoksa çok bağırırsın kezbaaaaaan kezbaaaan diye bu hayatta...
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Digital Reaction

    Türk kızlarına boşa zaman ayırma hocam,illaki bulursunda girdiğin strese değmez.
    Gidip Rusada yürüme onlarda güzelliklerinin farkındalar tripleri yoktur ama fazla iplemezler yani engellemez senide okur fakat cevap vermez,Ukraynalılar desen onlarda tam para avcısı paran varsa istediğini yaptırırsın para derken Dubai'e tatile göndermekten felan bahsediyorum.Bulabiliyorsan Polonyalı bulmaya çalış tam dengeli hatunlar,güzel,anlayışlı,açık görüşlü,tripleri alınmış çiçek çiçek.
    Polonyalılar Ruslardan daha egoist.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Guest-29E8F74FE

    Polonyalılar Ruslardan daha egoist.

    Alıntıları Göster
    Banada hep Ruslar egoist geldi,hatta son dönemlerde bize karşı hafiften bir ırkçılıklarıda var.
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.