Şimdi Ara

Bu kadar kötü bir yönetim olamaz. Sorunum var, çözüm kolay, çözen yok.

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
269
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Selamu aleyküm.


    Forum desteğe yazdım kaç defa.

    Benim üyeliğim eski üyeliğimdeki telefon numaram ile tam sürüme yükseltilemiyor. Hoş, başka telefon da giremiyorum. Başka telefon giremezsiniz diyor.


    Sinirlerim laçka oldu. Ben alım satım yapacağım. Ama, sizin bu saçma sisteminiz yüzünden yapamıyorum.

    @wise
    @wise@

    üyeliklerimin engellenmesi yerine, tamamen silinmelerini ve hesabımın telefon ile doğrulama sıkıntısının giderilmesini talep ediyorum. Benim için mühim olan bu sorun, nedense yönetimin hiç umurunda değil.

    Ben hep derim, sitesi iyi, forumu iyi. Ancak, forum yönetimi kötü bir sitedir DH.

    Bunu dememe sebep ise, yönetin taraflı davranmasıdır. O kadar engel yedim. Sonunda kendi ismim ile üyelik açtım. Hoş, bunda da ceza aldık. Şaka gibi bir suçlama ile, üye ile dalga geçiyormuşum.

    Üyeliğim ne zaman silinecek diye bakıyorum. Zira, yönetim ne yapacağını bilmiyor. Tüm engellerimde, tek ben ceza alırken, diğer kışkırtıcı kişiler tek ceza almamışlardır.

    Beni forum donanım bölümünden uzaklaştıran da, yönetimin ta kendisidir. Bir insanın 6 üstü hesabı ban yerse, olacağı budur.

    Gerçi, yönetimin umurunda değilim. Baksanıza, tek bir derdim var. Çözen yok. Çok da basit. Bir yönetim panelinden, kısa bir ayar ile çözülebilecek bu sorunu neden bu kadar zora koşarak, beni üzerek uzatıyorsunuz bilemiyorum.



  • sizi çağırıyorlar
  • Yani suan fake uye oluyorsun.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yönetim taraf tutuyor demişsiniz ama bunu kanıtlayacak herhangi bir veriniz yok. Üstelik bir de şaka gibi bir suçlama sebebiyle ceza aldım demişsiniz; uyarınıza bakıyorum " lan çıktığı yumurtayı beğenmeyen hayin..." şekline başlayan mesajınız var (daha devamını yazmadım).

    Kısa olarak forumdaki üyeliğinizin silinmesini mi istiyorsunuz ?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.