Şimdi Ara

bu insanlar cok komik ya ( oruç hakkında ) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
891
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Bütün dinciler genelde bôyledir eve kız atıp ilişki kurmak( Kişinin rızası olduğu müddetce veya reşit olması) alkol almak suç değildir.Ama oruç tutmamak onlar için suçtur toplum suçu çoğu insan toplum baskısından korkar elalem ne der.Elelamin söylediği yasalardan daha önemlidir onlar için.Dünyanın bir kısmı din adı altında hayatları kölelik içindedir herzaman özgür olmayı isterler ama birtürlü özgür olmayı kabullenemezler.İnsanların diğer çoğuda özgürdür neyin yanlış neyin doğru olduğunu bilir analiz eder kanunlara bakar sadece.Dünyada insan grupları bu şekilde ikiye ayrılmış durumdadır.Bu arkadaşlara göre Oruç tutmamak en büyük suçlardan biridir bence heralde.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aykut291 -- 6 Nisan 2022; 12:18:3 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Aga cok sacma bir bakis acisi. Hepimizin ister istemez hayatta hatalari oluyordur. Tembellik etmisindir, birini kirmisindir kimi hirsizlik yapmistir. Ayni mantikla sen bu adamlara deki hatalarin oluyor hayatta nasil olsa neden cinayet islemiyorsun tutarsizlik yapma bir kere kotu seyler yaptiysan surekli yap vs.


    O zaman size soyle mi demeliler? Haci sen gecen arkadasinin hakkini yedin niye gidip cam cerveve indirmiyorsun sokakta insanlara saldirmiyorsunuz ikiyuzlu musun?


    Diyeceksiniz ki insanlar bunlarin gunah oldugunu bilmiyor mu? E sen yetiskin bir insan olarak yaptiklarinin hata oldugunu bilmiyor musun? Hayata bu kadar siyah beyaz bakmayin en azindan genel olarak.

  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.