Şimdi Ara

Bu ilişki olur mu

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
1
Favori
1.412
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Abilerim kardeşlerim öncelikle merhabalar
    Ben 22 yaşındayım bu yaşıma kadar ne öyle samimi kız arkadaşım oldu ne de sevgilim , açıkçası olmasını da çok istemedim.
    8 ay bı siteden bı kızla konuşmaya başladık konu konuyu açtı falan onunda hiç ilişkisi olmamış ama sadece arkadaş olarak konuşuyoruz. Sonra bu hanımefendi sitedeki hesabını kapatırken benden Twitter hesabımi istedi daha sonra Instagram hesabımı daha sonra WhatsApp telefon numaramı istedi. Yani sürekli olarak iletişimi daha ileri taşıdı. Yeri geliyor sabahlara kadar filan mesajlasiyoruz ama bazenleride muhabbet pek ilerlemiyor ama genel olarak epey konuşuyoruz.
    Şimdi ben bu kızdan epey seviyorum ama ona sevdiğimi açık ve net şekilde söyleyemiyorum. Bazen gelecekten falan konuşuyor oluruz mesela işte nerede çalışmayı filan düşünüyorsun diyor bende belli olmaz filan diyom kendi şehrini öneriyor ben varım yabancılık çekmezsin diyor. Aslında onunda bana karşı biseyler hissetdigini düşünüyorum ama ben cesaret edip söyleyemiyorum. Haliyle oda demiyor ama ima var gibi. Doğum günümde hediye falan da yolladı bu hanımefendi.
    Ama aklımı kurcalayan tek konu bu hanımefendi bana ben yazmadan yazmıyor gerçi pek fırsat vermiyorum ama , bu işin oluru mu böyle sürekli erkek mi yazar bilmiyorum. Birde son zamanlarda pek uzun sürmüyor konuşmalarımız ,anlatacak pek biseyimiz kalmadı ee malum karantina anlatacak yeni olaylarda pek olmuyor.
    Sürekli konuşmak istiyorum ama konuşacak pek bişey bulamıyorum. Sizce nolur bu durum bir ilerisi var mı?
    Söylemeyi unuttum yakın ama farklı sehirlerdeyiz . Hatta birkaç kere gel filan dedi ama ekonomik durumum pek olmadığı için bahaneler uydurdum. Bir yol gösterin bana nolur. Kıza söylemekten çekiniyorum birazda ya duygularım karşılıksızsa diye.
    Kusura bakmayın epey karışık yazdım.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • Kızların ne yaptığı belli değil. Bence sevmiyor sadece siz yazdığınıza göre. Çok bağlanmayın bence.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Öyle yapmaya çalışacam gibi duruyor hocam

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • eğer gerçekten sevseydi sen yazmadan yazar halini hatırını sorardı.Surekli senden adim bekliyorsa bi sıkıntı vardır.Bence buluşmak için korkuyo olabilirsin kendini kandırma git buluş kızla biara seviyorsan söyle korkarsan kendine şu soruyu sor ne kaybederim hic bisi kaybetmessin emin ol kız açık kapı bırakmış hislerine güven

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 8 ay oldu ve sen yazmadan yazmıyor. Seven, hoşlanan, ilgi duyan insan merak eder. Utangaç desen hediye göndermezdi ya da 8 ayda bir şeyleri aşardı. Normal değil fazla kaptırma kendini.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Krone K kullanıcısına yanıt
    Yani 3 gün yazmayacam anca öyle yazıyor, ben de umudumu kestim artık bende yazmamaya başladım , benimkisi duygusal boşluk galiba konuştuğum başka kimse olmadığı için kendimi fazla kaptırdım galiba

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • uçan_adam kullanıcısına yanıt
    Dostum şimdi kadınlar öyle tuhaf varlıklar ki fazla ilgi gösterir seversin şımarır kıymet bilmez, sallamaz yokmuş gibi davranırsın yaa benimle ilgilen yapar üzerine daha çok düşer. Yani kadınlar için özel bir çaba sarfetmeyin bunu hep diyoruz. Kişiliğinizden karakterinizden asla ödün vermeyin, sevin ama gerektiğinde yumruğu masaya vurun. Gidene de kal demeyin. Çünkü zorla güzellik olmaz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Krone K kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler hocam fikirleriniz için, akışına bırakacam artık

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Akışına bırak sana gelirse devam et gelmezse sal gitsin.
  • Hocam yazdiklarindan kizlara karsi muhtaclik seziyorum.

    Genelde pesin hükümlü olmayi sevmem ama, simdiye kadar kiz nasil istiyorsa öyle olmus, tam tersi olmasi gerekirken.
    Sürekli telefon basinda mesaj beklemenden cabasi.

    Gün icinde Hedeflerin, planlarin, is gücün, hobin yokmu? Kiza bu kadar baglandin?
  • ne kadar çok epey kelimesini kullanıyosun hiçbi buk anlamadım askjdqwd
  • Beklentin olmasın bas geç
  • Söyle geç yahu, ben böyle böyle düşünüyorum, hissediyorum de. Top senden çıksın, o uğraşsın ihaleyle :) Baktın tutkusuz cevap veriyor, engel at geç. Yaşınız çok genç daha, kendi işlerinize odaklanın.
  • La olum hislerin karşılıksız olsa ne olacak? Bundan 1-2 yıl sonra arkaya bakıp "peki ya açılsaydım ne olurdu" demek istiyor musun? Eğer böyle şeylerin kafanı kurcalamasını istemiyorsan hislerini net bir şekilde söyle. Karşına 2 senaryo çıkacak. Ya o da sana aynı şeyleri hissettiğini söyleyecek ya da seni arkadaş olarak gördüğünü. Eğer ki seviyorsa ne mutlu sana, sevmiyorsa da arkadaşlığınızı bitirecek bir şey değil sadece bir süre konuşmazsınız o kadar hani zaten kendin de diyorsun konuşacak konu da bulamıyoruz diye. Neyse açıl git kardeşim içinde tutmanın sana faydası yok çok arkadaşıma söyledim zamanında açılması için ama gidip açılmadılar sonra kızı başkası kapınca da ağladılar.
  • Realitede görmediğiniz birini tanıdığınızı sakın düşünmeyin. Nasıl göstermek isterse, öyle gösterir kendisini. Hayal dünyası insanların sınırsızdır. Sana bahsettiği gibi biri de olmayabilir. Çok umut bağlama bence. Şıpsevdi de olmayınız efendim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.