Şimdi Ara

bu ilanın mealini nedir?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
835
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • http://arabam.e-kolay.net/ikinciEl/detail.aspx?sid=1317324

    Yukarıdaki linkteki audi tt ilanında geçen "KAPUTTA VE SAĞ ÇAMURLUKTA PARÇA BOYALAR VARDIR" açıklamasını nasıl yorumlamak lazım.. bu bölgeden hasar almış, kaza yapmış diye mi düşünmek lazım yoksa sadece çizik veya uzun yolda kamyondan taş sekmiş vs. olarak mı düşünmek lazım..

    Açıkçası fiyat biraz uygun sanki, 0km fiyatını ve şuanki km.sini düşünürsek..

    boyalı parça kelimelerini çoğu ilanda görüyoruz, bu olaya bir bilen açıklık getirsin..







  • Park ederken vurmuş olabilir , parkta biri geçirmiş olabilir , makaslarken patlamış olabilir , başka bir araç sürtmüş olabilir o kadar çok olasılık varki porter dostum burada satıcıya güvenmekten başka hiçbir seçenek yok ancak aracın plakası ile kaydı olan servise gideceksin eğer kayıt tutturduysa ..

    Bu arada fiyattaki uygunluk normal yani bu tt lerin ikinci eli böyle. Yanlız sana tavsiyem uygun bir tane bulursan ya hemen al yada kışı bekle. Baharda ve yaz ayında coupe cabrio tek kapı araç alınmaz diyatları yukarı çekerler ve her zaman oraya yazdığı fiyattan düşüğe alırsın pazarlık payı denilen bir olayı göz önünde bulundurup yazıyorlar sitelere tecrübe ile sabittir.

    Saygılar
  • Genelde araba alınırken bellı baslı parcaların boyanmıs olmaması gerekıyor bunların ıcınde aracın kaputu yer alıyor.Bellıkı bu arac sag on caprazdan bır yere carpmıs.Onden darbelı bır arabayı ben almam acıkcası.Cızıkten boyatıldıgı ıddaa edılırse fotograflarını gormek ısterım.
  • tamponlardaki boya neyse de, kaputtaki boya beni de oldukça kıllandırdı.. coupe araba kullananların trafikte pek efendi seyrettiği söylenemez ama sıfırı ile arasıda oldukça fiyat farkı war..
  • http://arabam.e-kolay.net/ikinciEl/detail.aspx?sid=1418233
    özdamar yukardaki linki kontrol edermisin, bu tt'ye neden 20km'de yazmışlar çözemedim, sıfır aldığın arabayı eve götürene kadar 20km'yi geçer zaten.. gerçekten 20km'de ise, 0km olarak ilana koyabilirdi bence.. yoksa sıfırları eksik mi yazmışlar :)
  • tüm tarafların aynı zamanda boyandığını düşünerek şunu derim , önden çakmış

    tam ortalayıp çakmadıysa diğer tarafın zarar görmesi için baya bi kuvvetli çakmış olması lazım , yada senaryo yazmak yerine arar sorarsın, servise gidilir , trafikten kayda bakılır vs..
  • bence yüksek hızda frene basarken kamyon kamyonet gibi bişey patlamış . Fren sebebi ile kafa inik olduğu için çarptığı aracın altına girmiş..Muhtemelen şaside bişey yoktur diye düşünüyorum..
  • bir de yazisinda sag camurluk ve kaput diyor ama yukarki rapora gore sol camurlukta boyali.

    onu tamamen dagilmis olabilir bence.
  • bu araba önden darbe almış bir miktar içeri girmiştir ama motora kadar geleceğini ciddi zarar alacağını tahmin etmiyorum.Öteki türlü olsaydı değişim kaçınılmaz olurdu.Yıllar önce yaşadığım bir olay aklıma geldi.Bu onun gibi birşeyse ciddi anlamda bir kazası yoktur diye düşünüyorum.Ama bu parça boyadan daha eveliyatında birşey varmıdır yokmudur iyi öğrenmek lazım.Tatlı bir bahanenin arkasına sığınıyorda olabilir.
    En güzeli iyi bir servise götürüp baktırmak.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.