Şimdi Ara

Bu güvenlik kamerası devriye de atıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
329
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj


  • Teknolojinin gelişmesi ile birlikte güvenlik kameraları da büyük değişikliklere uğradı. Bir dönem sadece sabit kayıt yapan kameralar artık yapay zeka ile nesneleri analiz ediyor, kullanıcısının telefonuna uyarı gönderiyor veya evdeki diğer akıllı güvenlik sistemlerini kontrol edebiliyor. Şimdi sırada devriye görevi var.



    Ring Always Home Cam özellikleri ve fiyatı



    Ring Always Home Cam sabit bir güvenlik kamerasından ziyade Drone aracına entegre edilmiş bir güvenlik kamerası. Kullanıcı isterse evinde bir güzergah belirleyerek devriye şeklinde uçurabiliyor veya Drone kendisi otonom bir şekilde engellerden kaçınarak tüm evi gezebiliyor. Ya da bir ihlal tespit edildiği zaman kamera bu noktaya doğru uçabiliyor. Açık unutulan kapı, ütü veya ocak gibi durumlarda da net görüntü alabiliyorsunuz.



    Ayrıca Bkz.Yerli Osman Gazi oyunu Steam mağazasında yerini aldı



    Firma yeni konsepti için iki yıl boyunca yoğun bir çaba harcamış. Güvenlik kamerası alanında oldukça da iddialılar. Bununla birlikte Ring Always Home Cam aracı yuvasına oturduğunda kayıt yapmıyor. Yani kayıt için uçar halde olması gerekiyor. Bu bakımdan evdeki ana güvenlik kameraları ile kullanılmak üzere tasarlanmış. Ring Always Home Cam uçan kamera modeli 250$ fiyat etiketi ile gelecek yıl satışa sunulacak. Amazon’un belirli güvenlik ürünlerini ülkemize de getireceği belirtiliyor.



     



     





    Kaynak:https://wccftech.com/rings-latest-security-camera-is-an-autonomous-drone-that-flies-around-for-multiple-viewpoints/







  • Devriye atmak?

  • quote:

    Orijinalden alıntı: Xtrud

    Devriye atmak?
    Nobet tutuyor 3-5

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hirsiz bunu evde dolanirken gorse bir tokatta duvara yapistirir 

  • Bu site güvenliği için müthiş bir şey bir çok yerde kullanılır. Hareketli kamera işte daha ne ?

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.