Şimdi Ara

Bu çıkışlar nedir? Nasıl Kullanılır

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.419
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Yeni aldığım Asus Maximum V Gene z77 anakartının arkasında daha önce gördüklerimden farklı olarak resimdeki çıkışlar var. Bugüne kadar hep basit kulaklıklar kullanan bir insandım ama anladığım kadarı ile bunca audio portu olduğuna göre nispeten daha iyi bir ses elde etmem mümkün . Bunları güzelce kullanabileceğim, aynı zamanda kulaklık girişi olan (masamın üzerine koyacağım kısımda) fiyatı çok da abartı olmayan bir seçeneğim var mıdır acaba? Ne tarz bir şey tavsiye edersiniz?



     Bu çıkışlar nedir? Nasıl Kullanılır







  • Bir öneris yapamam ama bir yanlışı düzeltmek isterim; çok çıkış olması daha iyi ses eldeceğiniz anlamına gelmez. O çıkışlar filmlerde 7.1 olarak toplam 8 kanaldan ses almanıza yarar. Eğer 7.1 ses sisteminiz varsa veya alacaksanız uygun filmlerde 8 hoparlörden ses alabilirsiniz.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: vitex

    Bir öneris yapamam ama bir yanlışı düzeltmek isterim; çok çıkış olması daha iyi ses eldeceğiniz anlamına gelmez. O çıkışlar filmlerde 7.1 olarak toplam 8 kanaldan ses almanıza yarar. Eğer 7.1 ses sisteminiz varsa veya alacaksanız uygun filmlerde 8 hoparlörden ses alabilirsiniz.

    Ama zannedersem eski stereo çıkışlarıma göre daha iyi bir tecrübe yaşarım yani? Bir öneriniz var mı acaba? Evde ailem de olduğu için zaman zaman kulaklık kullanmam gerekebiliyor masamın şekli yüzünden ise kulaklık arka tarafa kadar gitmiyor, ön panel jackı da sorunlu, cızırtı yapıyor. Bu yüzden üzerinde kulaklık girişi olan bir sistem güzel olur.




  • Çok kanallı ses deneyimi açısından elbette fark olacaktır. Ancak daha iyi ses alıp alamayacağınızı tamamen ses kartının ve alacağınız sistemin kalitesi belirler, kanal sayısı ile ses kalitesi arasında hiç bir ilişki yoktur.

    Ne yazık ki size bir öneri yapmam mümkün değil. Bu güne kadar bu tür sistemler hiç kullanmadım. Öncelikle bütçenize ve amacınıza uygun marka/modelleri belirleyip bunlar hakkında genel fikir isterseniz, burada kullanan birçok arkadaş size yardımcı olacaktır.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.