Şimdi Ara

Bu Cihaz Sıfırlandı Sorunu ve Çözümü - Bypass Google Account

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
2
Favori
81.728
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Bypass Google Account Hatası Tablet ve Telefonlar - bu cihaz sıfırlandı devam etmek için önceden bu cihazda senkonize edilen bir google hesabı ile oturum açın. sorununa %100 Çözüm.
    Konu Güncellendi Değiştirme : 13.08.2020 Yeni Yöntemleri Bir Araya Getirdik videolu olarak kaynak siteden faydalanabilirsiniz.

    İlgili Konu: BU CİHAZ SIFIRLANDI HATASI SORUNU ÇÖZÜMÜ << Buraya Tıklayarak ilgili konuya gidiniz.


    Uyumluluk: Bypass Google Account Samsung A3, A5, A7, J1, J2, J3, J5, J7, S5, S6, S6 Edge S7, S7 Edge, Note 3, Note 4, Note 5, Note 7, Tab , android 5.1.1, 5.0.1, 6.0, 7.0
    Ve Diğer android cihazlar ( Tabletler vs.. ) Diğer marlakar.


    Merhaba arkadaşlar ;

    İlgili başlık ile sorun yaşıyorsanız sorunu kendiniz çözebilirsiniz. Bildiğiniz üzere hard resetde atsanız bu hata karşınıza çıkacaktır. hiç birşey yapmadan reset , root yapmadan kendiniz çözebileceksiniz.

    Konu Eski Olduğundan Güncel ve Videolu Anlatımlar ile Web Sitemde Geniş Bir Paylaştım Arkadaşlar Bu Konudaki Linkler vb ölmüştü Hepsi Güncel Olarak Şuan Web sitemde.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 724canli -- 13 Ağustos 2020; 16:44:55 >



  • merhaba apk tıkladım. quickShortcutMaker yazıyo kurdum aç dedim. gelen yere Google Account Manager yazıorum çıkmıyor. google backup transport yazıyor ona tıkladım. try kısmına tıkladım. hesap ekle diyor. kendi hesabımı yazıyorum . daha önce senkonize edilmiş hesap girin diyor. yardımcı olurmusunuz??
  • quote:

    Orijinalden alıntı: rbsckr61

    merhaba apk tıkladım. quickShortcutMaker yazıyo kurdum aç dedim. gelen yere Google Account Manager yazıorum çıkmıyor. google backup transport yazıyor ona tıkladım. try kısmına tıkladım. hesap ekle diyor. kendi hesabımı yazıyorum . daha önce senkonize edilmiş hesap girin diyor. yardımcı olurmusunuz??
    ellerine kollarına sağlık, üst konu olacak kadar değerli bence.
  • Üstadım,
    Samsung kullanıcıları için süper bir paylaşım olmuş. Ancak benim elimde henüz 2 ay önce kızıma aldığım Casper VIA S7 tablet var. Şarj probleminden garantiye gitti geldi... Açacağımda bu sorunla karşılaştım. 3 gündür çözüm arıyorum. Bazı forumlarla servisin 50-100 lira karşılığında çözdüğünü söylüyorlar, ama hiç o parayı veresim yok...

    Başka markalar için çözümler sunamıyor musunuz ?

    Selam
  • kardeşim çok sağol emeğine sağlık

    2 saate yakın internette bir sürü sayfa okudum denemeler yaptım, youtube da videolar izledim hiçbir birboka yaramadı

    senin yazdıklarını harfiyen uyguladım çözdüm derdimi
  • a510f de olmuyor denedim 3 seçenek çıkmıyor
  • Merhaba arkadaşlar ben kabloyu taktiğimda o 3 secenek cıkmıyor bende ne yapmam gerekiyor note 5 var bende
  • ben baya uğraştım hataları çözmek için. google account yöneticisinde email ve şifre "hata" olarak gözüküyordu Google Sunucularıyla iletişim kurulurken bir sorun oluştu diyordu , bunu da halletmek için sadece google account manager apk dosyasını internetten bulup telefona atıp çalıştırmak yeterli. sonrasında shortcut programıyla şifre sıfırlama yapılabiliyor.
  • Benimde başıma aynı sorun geldi. Sorunu çözmekiçin aşağıdakilinkteki videoyu takip ettim .Biraz uzun adımları ama kesin sorun halloluyor
    https://www.tekrarbekleriz.com/samsung-telefon-bu-cihaz-sifirlandi-sorunu-kesin-cozumu/
  • Merhaba arkadaşlar bende bu sorunu dün aşagıdaki linkteki videoyla çözdüm güncel 2018 yeni yöntem

    Google Hesabınızı Doğrulayın Bu Cihaz Sıfırlandı

    https://www.youtube.com/watch?v=rAS2Z-yPZgs
  • Kardeşimin telefonunda bu sorunla karşılaştım. fotoğrafların vs gitmesini istemiyor. fotoğrafları gitmiştimidir ? ve bu sorun neyden kaynaklı oluyor bilgisi olan varsa yazabilirmi
  • Merhabalar öncelikle herkese geçmiş olsun. Aynı sorunu bende yaşıyorum. Telefon Samsung j5 android 6.0.1 yüklü. Denemediğim rom yükleme haricinde hiçbir şey kalmadı. 24 saat diyor ya ben 240 saatte bekledim bi cacık olmadı. Şifre değiştirdim bekledim. Yine yok yine yok. Bi de bu yetmiyormuş gibi. İnternette yazılan yöntemlerin hepsini Samsung güncellemelerle cihazlardan engellenmiş. Tamam bu çok güzel birşey çalınmalara karşı. Ama yanlışlıkla yapılan sıfırlamalarda illaki servise mi verecez. Uyarıda bulunulsun o zaman. Şimdi bu telefona rom yüklemeyi düşünüyorum. Samsunga kazandıracak param yok daha. Var mı benim gibi sorun yaşayıp rom ile çözen. Sorun da aşağıda yazıyor. Uzun uzun yazdım kusura bakmayın. Şimdiden teşekkürler.





    İlk açılışta "Cihazınızı varsayılan fabrika ayarlarına sıfırlamak için izinsiz bir girişimde bulunuldu. Kimliğinizi doğrulamak için bir Wi-Fi veya mobil ağa baglanın" diyor. Ağa bağlanıp ileri dedikten sonra " Bu cihaz sıfırlandı devam etmek için önceden bu cihazda senkonize edilen bir google hesabı ile oturum açın. " diyor. Fakat son derece emin olduğum halde telefonu ilk aldığımızda oluşturduğum google hesabından oturum açtığımda "24 saat bekleme döngüsüne giriyor. Hiçbir şekilde ne 24 saat ne 240 saat hiçbir şey fayda etmedi.
  • agesblue A kullanıcısına yanıt
    hocam yillar once basima gelmisti; su an ise yarar mi bilmiyorum ama deneyin. (islem knox sayacini 1 yapacaktir, daha sonra samsung guvenli klasor vb servislerini kullanamazsiniz, ve garantiniz varsa cihaz garanti disi kalabilir)



    cihazi download modunda odine baglayin. uygun twrp yi flashlayin. bu sirada cihaza uygun custom romu sd carda atin ve ilerde eski haline dondurmek icin orijinal samsung yazilimini pcye indirin.



    cihaza twrp yukledikten sonra recoverye girin. twrp menusunda cihazin tum data system vb dosyalarini silin. sd carttaki custom romu flashlayin. cihazi acin. cihaz custom romla acilacaktir, ister bu sekilde kullanin isterseniz, tekrar download moda alip odinle stok samsung yazilimi atin.



    tum bunlari yaparken cihazdaki tum verileri kaybedeceksiniz.bunu unutmayin.
  • Vakit ayırıp okuduğunuz ve sunduğunuz çözümü aşama aşama da tarif ettiğiniz için çok teşekkür ederim. Knoxu arttırmadan başka bir yöntemini bulamazsam yakın zamanda dediklerinizi uygulayacağım.
  • agesblue A kullanıcısına yanıt
    rica ederim hocam umarim hallolur.
  • Teşekkürler. Sonucu buradan paylaşırım
  • Rom yükleme işlemini daha önce hiç yapmadığım için şuan askıya aldım. Az önce tekrar denedim. Bu sefer farklı olarak telefon numarasını eklemek ister misin dedi hayır dedim. Çünkü o numara yanımda değil. Yine 24 saat döngüsüne girdi. Bunun bir yöntemi olmalı. 24 saat bekleyip tekrar deneyeceğim. Cihazda açmaya çalıştığım hesabın %100 doğru hesap olduğunu YouTube geçmişine bakarak anladım.
  • Uzun zamandır birçok yöntemi deneyip tam telefonu kırma aşamasına gelmişken sonunda çözüme kavuşmuş bulunmaktayım. Samsung veya Google çoğu yöntemi engellemiş. Nasıl bir yol izlemem konusunda da bana hiçbiri yardımcı olmadı. Samsung sadece telefonu servise vermemi söyleyerek uçuk rakamlar çıkararak bi çözüm sundu. Doğal olarak bende yaptırmadım.

    Yardımcı olmamı istediğiniz birşey olursa imkanlarım dahilinde elimden geleni yapmaya çalışırım.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi agesblue -- 22 Kasım 2018; 15:45:19 >
  • Arkadaşlar merhaba bu sorunu google yardıma ulaşıp çözemeyen arkadaşlar talkback yöntemiyle denemelerini tavsiye ediyorum cok basit bir şekilde sorun çözülüyor.

    video bana aittir.
    https://www.youtube.com/watch?v=vEhzamFJrt0&t=455s
  • erhan0052 E kullanıcısına yanıt
    Hocam emeğinize sağlık fakat ben bu yöntemleri de denemiştim olmamıştı. En azından bendeki android 6 yüklü telefon da olmamıştı. Sürümde engellenmiş. Deneyen biri olarak söylüyorum. Ama başkasında olmayacak diye birşey yok. Yöntem çok iyi tekrardan emeğinize sağlık



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi agesblue -- 1 Aralık 2018; 14:36:9 >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.