Şimdi Ara

Bu cihaz alınır mı (5s gold)?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
835
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar bir süredir gold renk 5s cihaz arıyorum. Şu ilana denk geldim.

    http://www.sahibinden.com/ilan/ikinci-el-ve-sifir-alisveris-cep-telefonu-modeller-sifir-gold-faturali-garantili-373340440/detay

    Satıcı ile konuştum. Fiyat 1300 diyor. Sizde değer mi? Siz olsanız ne yaparsınız? Ciddi ciddi yorumlarınız önemli. Yalnız bir durum var: Satıcının dediğine göre cihaz servisten geldikten sonra aktif edilmemiş. Ama garanti bitiş tarihini sorduğumda 19 Temmuz olduğunu söyledi. Benim bildiğim, değişim bile olsa, cihazın imei numarasını girdiğin zaman "lütfen cihazı etkinleştin" demesi lazım. İki durum düşündüm:

    1. Satıcı cihazı etkinleştirmiştir, tekrar sıfırlamıştır. Beni yemeye çalışıyor.

    2. Satıcı kutunun altındaki seri noyu (swap cihazın imei nosunu değil de kutunun üzerinde yazan seri noyu girmiştir) girerek garanti bitim tarihini görmüştür.

    Bence ikinci seçenek ama emin olamıyorum. Sizce ne yapmalı? Fikirleriniz önemlidir.

    Teşekkürler.

    --------------------

    Arkadaşlar satıcıdan GET istedim. Cihazın imei numarasından garantiyi sorgulamasını istedim. Yanaşmadı. Uğraşamazmış. Bir de akıl veriyor "elden cihaz bakın diye". Görgüsüz ayı. İptal arkadaşlar. Yine de teşekkürler.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi skydiver132 -- 12 Mart 2017; 22:13:44 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >







  • Neden 5S hocam? 3 ay önce tertemiz çiziksiz swap 5S Gold'u 800 e sattım. 1.300 bence çok fazla bu cihaz için. Boyut için 5S bakıyorsanız (fiyatını bilmiyorum ama) SE alın derim. Kasa aynı, donanım daha iyi. Onun dışında 6 dan aşağısına bakmayın bence.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kicker kullanıcısına yanıt
    5s'i seviyorum hocam. Gold gözüme ayrı güzel görünüyor. SE düşünmüyorum çünkü Apple SE'nin ön panelini değiştirmemiş. Kamera 5s ile aynı. Ön kamerayı aynı bırakmaları bir nevi müşteriler ile dalga geçmek gibi geliyor bana, o yüzden :)

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şimdi birileri gelip derki "tarihten kalma telefonları neden alasinki? "Ben güler geçerim.

    Sizin konunuza gelince ise attığınız linki inceledim biraz,satıcı detaya girmeden resim atmış,benim açımdan tekin birisine benzemiyor bir iş var gibi.

    Ama karar sizindir bana sorarsanız almayın derim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Zaten GET ile alacaktım. Uğraşamazmış beyefendi :)

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Niye görgüsüz ayı olsun ki get le bende uğraşmam işim gücüm var kargoya gitmek için işden izin mi alsın durduk yere. Elden alan trink para veren bir sürü adam var senle niye uğraşsın. Kaldıki imei internette paylaşılmaz öyle akıl var mantık var. Telefonda pahalı zaten swap 5s ler 1000 tl max 1100 tlden gidiyo 1300 nedir zaten 1400 e sıfır kapalı kutusu var çek denk getirip 1300 e alınır.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • cedric... C kullanıcısına yanıt
    Tabiiki görgüsüz ayı. Ben bir ürün sattığım zaman karşı taraf almasa bile detaylı bilgi veriyorum. Yardımcı oluyorum. Kırmamaya, hatta işini görmeye gayret ediyorum. Böyle olması gerekiyor. En azından müşteriye saygı duymalı kişi.



    Kaldı ki adamdan imeiyi paylaşmasını istemedim. Siz nerenizle böyle anladınız, şaşırtıcı. Elden satmak istiyorsa satar zaten. Ha, nete ilan koyuyorsa da adam gibi davranmasını bilecek.



    Hata bende ki bu vahşi, çomar takımından insanlık bekliyorum.



    Neyse.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.