Şimdi Ara

Bu Borç Nedir? Ek5,ek6,5g,4a,kısmi ibs, topluluk borç

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2
Cevap
0
Favori
1.910
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar merhaba


    Şuan freelance çalışmaktayım, isteğe bağlı sigortayı nasıl öderim diye internet bankacılıgında gezinirken, böyle bir borç çıktı karşıma piyangodan, nedir ne değildir bilgisi olan var mı? kısacası selam verdik borçlu çıktık iyi mi :)



    2014-2015 yıllarında 1.5 yıl yurtdışında çalıştım, şirket isteğe bağlı özel sigorta diye bir sigorta yaptırmıştı. Türkiye'ye döndüğümüzde ise şirketten birileri haber verdi sgkya bir dilekçe vermeniz lazım yoksa ileride bu 1.5 yıl için borç çıkacak falan filan, neyse İstanbul'da sgk müdürlüğüne gidip dilekçeyi vermiştim rakamı hiç hatırlamıyorum ama o zamanın parasıyla da 300-500 birşeyler ödemiştik diye hatırlıyorum. tutar doğru olmasa da bir para ödemiştim.


    o dönemle ilgili birşey olacağı aklıma geldi ilk başta, ancak 12 ay olarak yazması da ayrıca kafamı kurcalıyor, yurtdışı için olsa orada 17-18 ay kadar çalıştım, ,belki de belirli bir dönemde mevzuat değişti o kısım dahil oldu bilemiyorum.


    Bu mevzuatlardan da hiç anlamam, bu ödemem gereken bir borç mudur? yoksa o yılların sigortalı yıla işlenmesi için ödenecek tutar mıdır ? ne yapmak gerekir yönlendirebilirseniz sevinirim





    Bu Borç Nedir? Ek5,ek6,5g,4a,kısmi ibs, topluluk borç









  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.