Şimdi Ara

BSD, Solaris, Unix Ailesi ve Diğer İşletim Sistemleri Bölüm Kuralları, İstek, Öneri ve Şikayetler

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
299
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • A- BSD, SOLARIS, UNIX AİLESİ ve DİĞER İŞLETİM SİSTEMLERİ BÖLÜM KURALLARI

    1- BSD, Solaris, Unix Ailesi ve Diğer İşletim Sistemleri forum bölümünde Donanım Haber forum kuralları, tüm diğer bölümlerde olduğu gibi aynı şekilde geçerlidir.

    2- BSD, Solaris, Unix Ailesi ve Diğer İşletim Sistemleri bölümünde ve forumun genelinde Türkçe imla ve yazım kurallarına dikkat etmenizi, yeni konu oluştururken veya mesaj gönderirken ilk metnin ilk harfini büyük harf ile yazmanızı, noktalama işaretlerine dikkat etmenizi, gereksiz şekilde koyu yazı, renkli yazı, yatık yazı gibi seçenekleri kullanmamanızı ve tüm mesajı büyük harf ile yazmamanızı rica ediyoruz.

    3- BSD dağıtımları için ayrı bir alt bölüm bulunmaktadır. BSD dağıtımları ile ilgili konuları oluştururken BSD alt bölümünün seçilmesi gerekmektedir. BSD alt bölümü yerine farklı bölüme açılan BSD ile ilgili konular BSD alt bölümüne taşınacaktır.

    4- Solaris dağıtımları ve diğer Unix ailesi işletim sistemleri için ayrı bir alt bölüm bulunmaktadır. Solaris dağıtımları ve Unix ailesi (AIX, IRIX, UX v.b.) ile ilgili konuları oluştururken Solaris ve Unix ailesi alt bölümünün seçilmesi gerekmektedir. Solaris ve Unix ailesi alt bölümü yerine farklı bölüme açılan Solaris ve Unix ailesi ile ilgili konular Solaris ve Unix ailesi alt bölümüne taşınacaktır.

    5- BSD dağıtımları, Solaris dağıtımları ve Unix ailesi işletim sistemleri dışında kalan Diğer İşletim Sistemleri konuları, Diğer İşletim Sistemleri alt bölümüne açılabilmektedir. Konu açarken BSD dağıtımları, Solaris ve Unix ailesi ile ilgili olmayan tüm konular için Diğer İşletim Sistemleri alt bölümünü seçebilirsiniz.

    6- BSD, Solaris, Unix Ailesi ve Diğer İşletim Sistemleri dışında kalan GNU/Linux dağıtımları ilgili konuların tamamı, GNU/Linux bölümünde konuşulmaktadır. Lütfen BSD, Solaris, Unix Ailesi ve Diğer İşletim Sistemleri ile ilgili olmayan konuları kendi bölümüne açmaya (konuşmaya) özen gösteriniz.

    7- Lütfen BSD, Solaris, Unix Ailesi ve Diğer İşletim Sistemleri bölümünde yeni konu oluşturmadan önce forum içi arama özelliğini kullanarak arama yapınız. Daha önce açılmış bir konu hakkında yeni konu açmak yerine, mevcut konu altına yeni mesaj göndererek eski konuyu devam ettirebilirsiniz.

    8- Yardım, imdat, acil, bilenler baksın, uzmanlara çağrıdır gibi konu başlıkları yerine sorunu kısaca özetleyen bir metin girmeniz yardım alma ihtimalinizi arttıracak ve forum kirliliğinin önüne geçecektir.

    9- Açtığınız konuya cevap gelmiyor olabilir, konuyu öne çıkartmak adına up, +, gülen yüz (smile) şeklinde gereksiz mesaj göndermeniz yardım almanızı hızlandırmayacaktır. Lütfen cevap gelmesi adına bir süre bekleyiniz.

    10- BSD, Solaris, Unix Ailesi ve Diğer İşletim Sistemleri bölümü uzmanlık gerektiren bir bölüm olduğu için aradığınız her sorunun cevabını bulmanız mümkün olmayabilir. Bunun bilincinde hareket etmenizi rica ediyoruz.

    11- BSD, Solaris, Unix Ailesi ve Diğer İşletim Sistemleri bölümünde paylaşılan ekran görüntülerinde; "forumda paylaşacağınız mesajlarınızda olduğu gibi" müstehcen (+18) görüntüler, hakaret içeren sözler, forum kurallarına aykırı ifadeler kullanılamaz. Bu tip içeriklere müdahale edilecek, gerekirse silinecek veya düzenlenecektir.

    12- BSD, Solaris, Unix Ailesi ve Diğer İşletim Sistemleri bölümünü kullanan herkes bu kuralları kabul etmiş sayılacaktır.

    B- BSD, SOLARIS, UNIX AİLESİ ve DİĞER İŞLETİM SİSTEMLERİ BÖLÜMÜ İSTEK / ŞİKAYET / ÖNERİLER

    1- Acil durumlarda, forumun genel kurallarına veya BSD, Solaris, Unix Ailesi ve Diğer İşletim Sistemleri bölüm kurallarına aykırı bir durumda, ilgili mesajın üstünde bulunan "Şikayet Et" butonunu kullanarak yaşanan sorunu forum yönetimine iletebilirsiniz.

    2- Anında müdahale gerektiren bir sorun olması durumunda bölüm moderatörlerinin forum hesaplarını etiketleyerek duruma müdahale edilmesini sağlayabilirsiniz.

    3- BSD, Solaris, Unix Ailesi ve Diğer İşletim Sistemleri ile ilgili olan ancak yanlış bölüme açılan konuları Forum Destek üzerinden forum yönetimine veya konu üzerinden ilgili bölüm yöneticisine iletip doğru bölüme taşınmasını talep edebilirsiniz.

    4- Bölümün idaresi ile ilgili tüm öneri, istek ve şikayetleriniz adaletli bir şekilde değerlendirilecek olup, en kısa sürede konuyla ilgili geri dönüş yapılmaya çalışılacaktır.

    BSD, Solaris, Unix Ailesi ve Diğer İşletim Sistemleri bölüm kuralları V.10 (5 Nisan 2021)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DH Anonim -- 5 Nisan 2021; 23:19:47 >




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.