Şimdi Ara

Bruma Sezonu Kapattı. Peki şimdi ne olacak?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
857
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Sezon başında Portekiz'in Sporting Lizbon takımından 10m€ bonservis ücreti ile takıma kazandırılan genç yıldız Bruma, Ziraat Türkiye Kupası maçında girdiği mücadele sonrası sağ çapraz bağları kopması sebebi ile maalesef sezonu kapattı.
    Dany ve Amrabat gitmemek için inat ediyor. Hajrovic imzaladı ve beklemede. Alex Telles'in yarın yola çıkacağı söyleniyor. Peki şimdi ne olacak? Kimler kalacak kimler gidecek?
     Bruma Sezonu Kapattı. Peki şimdi ne olacak? Bruma Sezonu Kapattı. Peki şimdi ne olacak? Bruma Sezonu Kapattı. Peki şimdi ne olacak? Bruma Sezonu Kapattı. Peki şimdi ne olacak?







  • Sen git yeter bot musun nesin gıcık oluyorum açtığın konulara
  • demirörene suikast düzenleyip tehdit edicez

    bir nevi illuminati görevi görücez

    veya yeni bir patch çıkarıp demiröreni güncellicez görsün yabancı sınırının zararlarını hala 1990 ingilteresinde kalmış
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Brandt

    Sen git yeter bot musun nesin gıcık oluyorum açtığın konulara

    Birader ilk kez konu açıyorummm :)
  • sana olacagi söyleyeyim, Alex Telles, Bruma'nin yerine monte edilecek sag acik olarak oynayacak sol kanatta hakan balta oynamaya devam edecek, aynen bale gibi kariyerine sol bek baslayan alex telles sag acik oynayacak hajrovic sola gececek amrabat satilacak arayada bir kac turk oyuncu takviyesi ile bu sezon sampiyonuz
  • gün doğdu size 1000 tane konu acın yarın gelir biri bruma sakatlandı dizilis böyle olmalıdırcılar gelir ondan sonraki gün brumanın yerine kim alınacaklar gelir gün dogdu.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Sakin ol Sampuan

    sana olacagi söyleyeyim, Alex Telles, Bruma'nin yerine monte edilecek sag acik olarak oynayacak sol kanatta hakan balta oynamaya devam edecek, aynen bale gibi kariyerine sol bek baslayan alex telles sag acik oynayacak hajrovic sola gececek amrabat satilacak arayada bir kac turk oyuncu takviyesi ile bu sezon sampiyonuz

    sakin ol şampuan
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.