Şimdi Ara

Broadlink Ev Otomasyon Sistemleri (198. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.116
Cevap
118
Favori
167.429
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 196197198199200
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Aydınlatma Kumandasını Broadlink ile Akıllı Yaptık - Sesli Asistanlar ile Kontrol Ettik




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bdurmus -- 19 Temmuz 2020; 15:38:47 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • bdurmus kullanıcısına yanıt
    Merhaba. Broadlink ile bende livolo switch kullanıyorum. Daha ucuz yöntem olarak aklıma bu gelmişti. Ycl marka 4 lü hemen hemen aynı cihazı taktım fakat kumandayı rm Pro algılamadı.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sgkhn01 kullanıcısına yanıt
    Hic kopyalama yapmadi mi yoksa kopyaladi ama calistirmadi mi

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • bdurmus kullanıcısına yanıt
    Malesef hiç kopyalama yapmadı. e-control, broadlink iki ayrı uygulama üzerinden de denedim kopyalama yapmadı. Livolonun kumandası var kopyalıyor fakat ycl yi kopyalamıyor.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sgkhn01 -- 19 Temmuz 2020; 22:52:32 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sgkhn01 kullanıcısına yanıt
    Garip. Standart rf ozellikli kumandadir diye dusunuyorum neden olmuyor acaba. RF Kumanda tanitmada ilk olarak bir tusa uzun basin diyor, onu yapinca kumandayi algiliyor sonrasinda tanitilmak istenen tusa kisa basin diyor. İlk uzun basmayida mı algılamıyor? Acaba basılı tuttugunuzda sinyali uzun gondermeyip kisa mi kesiyor, belkide bu yuzden olmuyordur. Kumandanin ustunde tusa basildiginda isik yaniyorsa ordan anlayabilirsiniz belki, basili tutunca isik basili tutulan sure kadar yaniyor mu yoksa basili tutsanizda sonuyor mu?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bdurmus -- 19 Temmuz 2020; 23:5:13 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • bdurmus kullanıcısına yanıt
    Aynen dediğiniz gibi yaptım. Uzun basılı tutunca ışık sabit yanıyor sonraki aşamaya geçince algılamıyor. e-control uygulamasında direk kopyalama aşamasında oluyor ve kopyalıyor genelde fakat bu ycl kumandayı kopyalamıyor. Belkide broadlinkin desteklediği MHz yi desteklemiyor ondan olabilir.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sgkhn01 kullanıcısına yanıt
    Evet dogru 315-433mhz disinda olabilir onu hic dusunemedim

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • wellwet W kullanıcısına yanıt
    Sonoff Anahtar 1 Tuşlu x 2
    LB1 Dimmerli Lamba
    S1C için 2 x PIR ve 4 x Kapı sensörü

    Elimde fazla mevcut. Hepsi sıfır.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wellwet -- 15 Ağustos 2020; 14:43:27 >
  • SC1 ile Broadlink uygulaması pek iyi anlaşamıyorlar sanırım.

    İki adet SC1 var. Bunları ihc uygulaması ile eklediğimde Google Home ile problemsiz kullanabiliyorum. ihc den silip Broadlink uygulaması ile eklediğimde (ki ekleme işlemi bayağı zorluyor bazen ekleyemeyebiliyor da) ise Google Home ile ihc yerine Broadlink hesabımı kullandığımda Google Home iki SC1 için de offline diyor. Sonuçta SC1 ler ihc uygulması ile eklenmiş olsa da, Google Home ile Broadlink uygulaması kullanılırsa Google Home SC1 leri kontrol edemiyor.

    "Sen de ihc uygulamasını kullan" diyebilirsiniz ama şöyle de bir durum var. Bir adet UFO marka vantilatörüm de var. Bu cihazı FAN olarak ihc uygulamasına eklediğimde AÇ ve KAPA için tek düğme veriyor ki cihazın kumandasında AÇ ve KAPA için ayrı düğmeler var. AÇ hem açıyor hem de açıksa hızı arttırıyor. Ben power off desem de o hızı arttırıyor. Aynı cihazı Broadlink uygulaması ile eklediğimde AÇ ve KAPA için ayrı düğmeler veriyor ve Google Home ile rahatlıkla power on veya off yaptırabiliyorum. Ama bu sefer de SC1 leri kullanamıyorum. Bu nedenle şimdilik fanı kapatmayı bir otomasyon ile yapıyorum.

    Broadlink uygulaması ile eklenen ve AÇ ve KAPA için 2 düğme olan FAN cihazına ihc uygulaması ile baktığımda yine tek bir power düğmesi görünüyor, ki bu da ilginç.

    e-Control, ihc smart home, ihc for EU, Broadlink... çeşit bol. :)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JUNE8O -- 1 Ağustos 2020; 18:27:14 >




  • İkinci S1'im de sizlere ömür oldu. S2 ya da MSK1 sensör kit alayım diyorum. S2'nin S1'den fakını bilen var mı? S1'in sensörleri S2'de çalışıyormuş ama MSK1'de çalışmıyormuş. MSK1'i S1-S2 yerine kullanabilirim sanırım ama elimde 4 adet kapı sensörü 2 adet PIR var onları da değerlendirmek istiyorum...

    LB1 almıştım 4 adet, sitede color temperature değiştirilebilir diyor ama değişmiyor, Broadlink'de değiştirilemediğini söyledi. Sevmediğim bir cool white renkteler...
  • wellwet W kullanıcısına yanıt
    Kardeş
    Broadlink s1 s2 sistemimi satıp yerine Apple Home kit uyumlu Aqara almıştım. Tavsiye ederim. Baya iyi. Gerçi şu an dolar yüksek olduğu İçin çok alınabilecek gibi durmuyor.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • akemals42 kullanıcısına yanıt
    MSK1 sensör kiti 39.28 USDye aldım dün. Şimdi baktım satıcı ürünü bu fiyattan kaldırmış, umarım gönderir :)
  • quote:

    Orijinalden alıntı: wellwet

    Sonoff Anahtar 1 Tuşlu x 2
    LB1 Dimmerli Lamba
    S1C için 2 x PIR ve 4 x Kapı sensörü

    Elimde fazla mevcut. Hepsi sıfır.
    DM'den yazdım, yanıtlarsan sevinirim hocam.
  • Merhaba arkadaşlar.

    Evdeki lamba anahtarlarını akıllandırmak istiyorum. Araştırmama göre broadlink ürünleri dışında diğer ürünler enerji için ek kablo istiyorlar. Broadlink modelleri direkt bağlanabiliyor ama bunlar da ek olarak RM pro ile kontrol ediliyor. Sorum ise şu; RM pro cihazının sinyal kuvveti nasıldır? Dubleks evde üst kattaki anahtarı kontrol edebilir miyim mesela?

    Bunun haricinde RM pro ile oturduğum sitenin giriş kapısını açıp kapatabilir miyim? Kullanıcılardan yorum alabilirsem çok sevinirim.

    Teşekkür ederim.
  • thorondor06 kullanıcısına yanıt
    Ben bunlardan kullanıyorum. Nötr hattı istemiyor. Kendi uzaktan kumandası var. İstenirse RM PRO’ya da tanımlanabiliyor. Ayrıca, tek sorun nötr hattı ise, nötr hattı çekmek çok zor değil, bir elektrikçiye yaptırılabilir. En yakın buattan kılavuz ile bir kablo çekilecek.


    Uzaktan Kumanda:
    https://tr.aliexpress.com/item/32855442583.html?spm=a2g0o.productlist.0.0.19ad4ae2QdmwzO


    Tekli:
    https://tr.aliexpress.com/item/629004768.html?spm=2114.13010708.0.0.3a994c4dlyf3Az


    İkili:
    https://tr.aliexpress.com/item/512770913.html?spm=a2g0o.productlist.0.0.48483d80ctZ2j7




  • thorondor06 kullanıcısına yanıt
    RM Pro neticede komutları wifi ile alan bir aparat kullanırsanız (örnek akıllı prizler) sorun yok wifinizin çektiği her yerde geçer. ama IR sinyali ile komut edilmek istenen cihazların (örnek uydu alıcı) birbirine yakın olması gerekir. RF menzili konusunda ise pek bilgim yok.
  • Bende broadlink TC2 lerden kullanıyorum rm pro alt katta tc2 üst katta çok rahat kumanda ediliyor fakat lambanın açık kapalı olduğunu telefon uygulamasından göremiyorsun sana tavsiyem yakında Broadlink in wifi li TC3 anahtarları çıkacak ondan alırsın veya başka marka wifili anahtar al .
  • thorondor06 kullanıcısına yanıt
    Dublex evdeki tum rf kumandali cihazlari kontrol edebilirsin menzil problemi olmaz ama sitenin kapisinin uzakligi onemli, kac metre uzakta? Bende dublex evdeyim, otopark kapisi ile rm pro arasi 20-25 metre mesafede sorun olmuyor.

    Bu arada wifi anahtar priz olarak slink sl-eg31 aldim 120tl ye, ama nötr kabloda baglamak gerekiyormus, cok zor degil cekecegim musait olunca. Kumandali anahtar yerine bu tip wifi anahtar kullanmanizi tavsiye ederim cunku uygulamasindan o anda acik mi kapali mi gorebiliyorsunuz. Slink tuya ile calisiyor mesela siri ve google home gibi sesli asistanlarla da kontrol edilebiliyor.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • bdurmus kullanıcısına yanıt
    Benim duvarda bir tekli, bir de ikili olarak grup anahtar vardı. Bir tekli bir de ikili anahtarları yan yana takamıyordum. Sonunda bu LIVOLO'larıı buldum. Kapaksız bir tekli ve de kapaksız bir ikili alıp yan yana monte edip üzerinde uygun cam kapağı takabiliyorsunuz.

    Broadlink Ev Otomasyon Sistemleri
  • JUNE8O kullanıcısına yanıt
    Bu sekilde olmasi iyimis. Benim evdede neredeyse her yerde 2li ve 3lu gruplar var. Boyle oluncada kullanacak yer secenegim baya azdi. Bende mutfakta kullanmak icin tekli slink aldim. Sizin attiginiz modelide inceliyorum hemen

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 196197198199200
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.