Şimdi Ara

Broadlink Ev Otomasyon Sistemleri (188. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4.116
Cevap
117
Favori
167.186
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 186187188189190
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • S1C'em kendi kendine arızalanmış. Bağlı olduğu prizde RM3 de var, elektrikten olsa o da arızalanır. Sinir bozucu...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wellwet -- 8 Ağustos 2019; 11:1:22 >
  • Merhaba arkadaşlar,

    Broadlink RM Mini 3 cihazım var.Bu cihaza SC1 kombi kontrol kiti bağlı wifi ile. Ayrıca Samsung TV ve Mitsubishi MSZ-AP Enviro Me serisi klimayı da bağladım. Hepsi telefondan kontrol ediliebiliyor. Evde google home mini var ve klima hariç, tv ve kombi de ses ile kontrol eidlebiliyor. Ancak klimayı sesle kontrol etmeyi beceremedim. Senaryo yarattım yine olmadı. Klimayı ilk tanıtırken, marka olarak Mitsubishi'yi seçiyorum ve ilk 3 denemede tuşlar uyuşmuyor sonra manuel tanıtmam gerekiyor. Manuel tanıttıktan sonra aç ve kapa çalışıyor. Aç a basınca önceden ayarlı mod ve sıcaklık hangisiyse öyle açılıyor. Fakat ses ile kontrol yapamadım. Aynı şekilde TV de senaryolarda çalışmıyor. TV aç/kapa, ses ve kanal değiştirme gibi kontroller ses ile yapılıyor ama mesela PS4 hdmi a gelmesi için, Source/ 1 defa aşağı, 3 defa sağa ve ok yapmam gerekiyor. Aynı şekilde senaryo üretiyorum ancak sesli komutumda mı bir yanlışlık var nedir bir türlü çalıştıramıyorum.
    Yani işin özeti klima ses ile hiç çalışmıyor ve TV de senaryolar ses ile çalışmıyor. Bu konuda yardımcı olabilecek varsa çok makbule geçer, kaç haftadır uğraş uğraş beynim yandı artık..
  • quote:

    Orijinalden alıntı: azazel85

    TC2 3'lü prizin içerisini açtım ve 3 adet 250V 8A parçanın olduğunu gördüm. 8A = 1750W olması gerekiyor. Kutu üzerinde neden 200W/3 gang yazıyor anlamış değilim. Bir de uyarı var led veya tasarruflu lamba ile kullanılırsa 200w/3 gang değil 100w/3 gang yazıyor. Tuhaf geldi bana. Okuduğum mesajalrda TC2 kontak anahtarı kullananlar 1'li ve 2'li kullanıyor. 3'lü kullanan görmedim. Ben 4 adet 3'lü aldım. Avize + spot + gizli ışık şeklinde düşündüm. Yatak odası ve çalışma odasını bu şekilde planladım ancak salonda spotları ikiye ayırma ihtimalim var. Yinede ^3'lü kullanıp diğer ikisini boşta bırkabiliriz aslında.

    Broadlink SP3S akıllı prizden işyerlerimde kullanıyorum. 24 adet var ve sorunsuz çalışıyor. İçlerinde 250V 16A parça var. 16A = 3500W yapıyor. Ancak 3100W yukarısı akım çekersem priz bozuluyor. Bende 3100W geçmiyorum artık. Bunun dışında hiç sorun yaşatmıyor. Kafama takılan sorun ise şu: Akıllı prizler wifi ile doğrudan cep telefonundan e-control ile on-off yaptırılabiliyor iken TC2 kontakalr neden direk wifi ile kontrol edilemiyor da illa Rm Pro alarak RF sinyali ile kontrol etirilmek zorunda bırakılıyoruz ? Akıllı prizlerde olduğu gibi wifi ile kontrol edilse çok daha iyi olur diye düşünüyorum. Ama yapmamışlar işte. Bence Rm Pro satmak ve daha çok para kazanmak için yapılmış ticari bir oyun.
    merhaba ,
    bende 3500watt a güvenip kullandığım 2 tanenin 2 side arızalandı . Arızayı tamir ettirebildiniz mi , bozulanları attınız mı .
  • KpttpK kullanıcısına yanıt
    Klima kontrolü için bu sayfada
    https://forum.donanimhaber.com/broadlink-ev-otomasyon-sistemleri--106390955-186

    SAMET/ beyin mesajını okuyun.
  • eozen81 kullanıcısına yanıt
    Merhaba , E-Control uygulamasını kullanıyorum. Güncel versiyon var şu an

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: my91

    Merhaba , E-Control uygulamasını kullanıyorum. Güncel versiyon var şu an
    Ok ama IHC ile deneyin bence.
    https://play.google.com/store/apps/details?id=cn.com.broadlink.econtrol.plus&hl=en
  • JUNE8O kullanıcısına yanıt
    Merhaba, ip adresim aynı gözüküyor. Yine de uydunetle iletişime geçtim ip.mi değiştirdiler yine de olmadı. Netmaster yetkili servisiyle görüştüm onlar da yapamadılar yine. Çözüm bulamadık hala arayıştayız maalesef

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • my91 M kullanıcısına yanıt
    Ben de Kablonet kullanıyorum. Kablonet'ten önce de sorun yoktu, şimdi de yok. Modem ayarlarında özellikle bu konu için herhangi bir değişiklik yapmamdım.

    Kablonetin Güvenli internet paketini kullanıyor olabilir misiniz? Güvenli internet kullanıyorsanız o engelliyor olabilir. Siz Kablonete böyle bir talep yapmamış olsanız bile bazen Kablonet bu hizmeti siz istemeseniz bile verebiliyor. Kabloneti arayıp bu konuyu kesinleştirin bence. Kullanıyorsanız iptal edin.
  • JUNE8O kullanıcısına yanıt
    Henüz çözemedim uğraşıyorum ama. Güvenli internet kapalı. Güvenlik duvarı vs kapatıp da denedim ama nafile. Çözüm bulabilirsem buradan yazarım. Desteğiniz için çok teşekkür ederim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: isobursa

    merhaba ,
    bende 3500watt a güvenip kullandığım 2 tanenin 2 side arızalandı . Arızayı tamir ettirebildiniz mi , bozulanları attınız mı .

    Alıntıları Göster
    Bende 12 adet arızalı kıllı priz var. Belki yapabilen çıkar diye bekletiyorum. 3500W 16A yazıyor ancak 3000W üzerine çıkınca bozuluyor. Bende 3000W üzerine çıkmamaya çalışıyorum. Keşke şu prizleri daha yüksek güçlü yapsalar.
  • TC2 ışık kontak anahtarlarını çok saçma buldum. 4 adet 3lü olandam satın aldım. Kutusunda her bir düğmenin 200W desteklediği yazıyor ki eğer led lamba kullanılırsa her düğme 100W destekliyormuş.

    Salonuma 18 adet 9W spot led lamba koydum. 162W yapıyor. Tek düğme ile olsun istedim ama olmayınca 8 lambayı bir düğmeye 10 lambayı diğer düğmeye bağladım.
    Avize için sorun çıkmadı. Avizedeki lambaları tek düğmeye bağladım.
    27 metre gizli ışık led var. Bunu akıllı düğmeye bağlayamıyorum. Gizli ışıkta düğme ayırma diye birşey de çok saçma olur. Tek bir düğmeye basınca tavandaki tüm gizli ışık yanmalı.

    Işık kontak anahtarı 100W nedir ya ?
    Bunu yapan firma lambanın yeni icat edildiğini mi düşünüyor acaba ?
    Tuvaletimde bile 3 adet 18W lamba var. Salonda tabi ki yüksek güç ihtiyacım olacak.

    Gelelim yatak odasına. Avizede sorun yok. Tek düğmeye bağladım.
    12 adet 10W Spot led var ki bu durumda yine ikiye ayırmam gerekecek.
    12 metre gizli ışık var. Bunu da ne yapacağım bilmiyorum.

    Yok mu adam akıllı ışıkları açıp kapatabileceğim bir sistem ?
    Broadlink Türkiye ile irtibata geçtim onlarda yokmuş.
  • azazel85 A kullanıcısına yanıt
    Ben LIVOLO kullanıyorum. 5 Ampere kadar.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: wellwet

    quote:

    Orijinalden alıntı: KaLoS

    TC2'nin kutusunun içinden resimdeki aparat çıktı üzerinde LED ADAPTER yazıyor, ne işe yaradığına dair bilgisi olan var mı acaba?



    Eğer bağladığınız lamba LED ise, bunu lambanın faz ve nötürü arasına köprü olarak takıyorsunuz, aksi halde LED ışığında titreme oluyor. Normal flamanlı lambalarda gerek yok...

    Alıntıları Göster
    Hangisi faz, hangisi nötr farkediyor mu ?
    Üzerinde bir ibare göremedim.
  • Satılık 4 adet Broadlink TC2 Akıllı Anahtar (3'lü)

    179 TL ' den bir ay önce satın alındı. Tanesini 125 TL'den satacağım hepsini alana. 0536 428 74 31 den ulaşabilirsiniz. Faturalı, garantili ve kutulu ürün.
  • azazel85 A kullanıcısına yanıt
    Fark etmez...
  • KpttpK kullanıcısına yanıt
    Bende senaryoları google assistan ile çalıştıramıyordum,yabancı sitelerden yaptığım araştırmalarda bunu şu şekilde çözümü olduğunu buldum.Komutu "Activate 'seneryo adı' scene" olarak söylediğinizde seneryolar çalışıyor. Mesela tv de youtube uygulamasını açmak için oluşturduğum kumanda üzerinden çeşitli okay ve kaydırmalardan oluşan senaryomu çalıştırmak için "activate youtube scene" komutunu google asistana söyleyerek youtube uygulamasını açabiliyorum. Broadlink Ev Otomasyon Sistemleri



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi g_rcan -- 17 Ağustos 2019; 15:9:25 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • g_rcan G kullanıcısına yanıt
    Her TV kanalı için senaryo yaratmanıza gerek yok. TV kumandasında CH ile sık kullandığınız kanalları tanıttıktan sonra, sadece "switch to (kanal adı)" demeniz yeterli oluyor. Kanal adlarını da İngilizce telaffuz etmeniz gerekiyor.

    Broadlink Ev Otomasyon SistemleriBroadlink Ev Otomasyon Sistemleri
  • JUNE8O kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler JUNE80,evet kanallar için seneryo yaratmaya gerek yok bunu unutmuşum.Mesajımı oluşturmuş olduğum bir senaryoyu google asistan ile çalıştırma komutunu açıklayabilme yönünde değiştirdim.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Aramızda benden başka Broadlink MS1 müzik çalıcısı olan var mı?

    Broadlink aylar önce bu ürününü desteklemeyi durdurdu (yıl oldu sanrım) 1-2 kez yazdım, önce eski versiyon IHC önerdiler, şimdi desteklemiyoruz cevabı yazdılar, "AUX bağlantı ile kullanın" gibi saçma sapan bir cevap döndüler!. Ürünü 135 USDye yakın bir rakama, sırf Broadlink markası ve sistemle uyumlu diye almıştım. Şimdi kafalarına göre desteği kestiler, desteği kestiler yanlış oldu, devreden çıkardılar! Bir de utanmadan AUX kullanın diyorlar. Yahu AUX kullanacak olsam 20-30 USDlik bir ürün alırım!

    Geçtiğimiz yıllarda forumlarda yine bir kamera sistemleri ile ilgili (CS1'di sanırım) benzer bir hikaye okuyup, ürünü almamıştım.

    Uzun zamandır Broadlink bana güven vermiyor, yarın kafalarına göre, elimizdeki bir modelin desteğini kesebilirler!
  • quote:

    Orijinalden alıntı: suleymantosun

    genelde cihazların bi tarafında yazar RF mi IR mı olduğu. müzik seti, tv, uydu alıcısı tarzı cihazlar büyük oranda IR, yani rm mini3 yeterli olur. yan odadan kontrol edebiliyosanız RF, araya engel girince kontrol edemiyosanız IR'dır. mini3 alırsınız, daha sonra 2 dolarlık bi kumandalı ampul alırsınız, kontrol edemezsiniz.
    2 dolarlık kumandali ampule bir link verebilirmisiniz

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 186187188189190
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.