Şimdi Ara

Broadlink Ev Otomasyon Sistemleri (187. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
4.116
Cevap
117
Favori
167.361
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 185186187188189
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • JUNE8O kullanıcısına yanıt
    uydu cihazı için bazı ıp tv box kutuları dışında çift komut gönderen bende denk gelmedim zaten yeni nesil tv içinde artık dahili gelmekte, dijital platformların kartını direk tv takarak onlarda kullanılmakta.

    Bende de tek tuşla çalışan avize var lamba olarak tek komut kayıt yaptım aynı tuş hem açıyor hemde kapatıyor
  • LG Oled TV kumandasında birkaç tuş hariç çoğunu tanıtamadım bir türlü. yeni nesil bir tv kumandasını çok daha kolay desteklemesini beklerdim.
  • rebelpirate R kullanıcısına yanıt
    e-control veya ıhc tv modelinizi aratın mutlaka uyumlu kumanda çıkacaktır tv arşivi çok geniş



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SAMET/ -- 1 Haziran 2019; 1:17:17 >




  • Herkese yanıt verdiği için teşekkür ederim. Yeni bir komut sistemi yaratıp kendim tuşları atıyorum Fakat bu Google Home da sesli olarak çalışmıyor. Benim asıl derdim Google Home Mini ile çalıştırmak. Örneğin Google home miniye sesli olarak okey Google turn on klima dediğimde açıyor. Close dediğimde yine açma tuşuna basıyor. Ilk başta Oğretirken tek bir kez basiyorum. Cunku klima arcelik ve kumandada tek acma kapama var. Gazir ayarlardan Klima olarak ayarlarim dedigimde broadlink mini ihc programinda ses desteklemiyor diyor. Ben de Fan diye secip oyle ayarliyorum ( fan ayarlarinda sesli komut destekliyor dedigi icin mecbur sectim) fakat sadece sesli olarak aciyor. Kapatmiyor. Sorun bu.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tanra -- 2 Haziran 2019; 13:38:22 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • tanra T kullanıcısına yanıt
    Kullanıcı tanımlı (user defined) cihazlar sesli komutla kullanılamıyor. Bunun çaresi ihc uygulamasında sahne yaratmak. Google Home Mini ile sesli komut vermek istiyorsanız sahne isimlerini de İngilizce tanıtmakta fayda var. Sahne adımlarında cihazı seçip istediğiniz tuşu tanımlayın. Sesli komutu söylerken başında "Activate" daha sonra sahne adını söyleyin. Örneğin, sahne adınız "Power on my AC" olsun, sesli komutta OK Google, activate power on my AC".

    Ek: Açma ve kapama için iki sahne yaratıp ("Power on my AC" ve Power off my AC" gibi) birinde ON tuşunu diğerinde OFF tuşunu kullanmanız gerekecek.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JUNE8O -- 2 Haziran 2019; 16:0:44 >
  • tanra T kullanıcısına yanıt
    Örnek olması açısından, bu sahnede kullanılan Back Lamp ve Front Lamp kullanıcı tanımlı değil, ama LIVOLO kullanıcı tanımlı. Bu sahnede önce LIVOLO’nun D tuşu ile açıksa tüm ışıklarını (A, B ve C) kapatıyoruz daha sonra LIVOLO’nun A tuşu ile dörtlü spotları yakıyoruz. Back Lamp ve Front Lamp ışıklarını da söndürüyoruz (açık değillerse bir etkisi olmuyor). Bu yöntemle LIVOLO tek başına sesli komut ile kullanılamadığı halde sahne içinde kullanılmış oluyor.




  • Çok teşekkür ederim hocam eve geçer geçmez deneyeceğim.

    Edit: Evet 2 adet farklı isimli sahne yapınca sesli komutlarla Klimayı açıp kapatmaya başladım. Üstelik activate demeden turn on klima on ve turn off klima off gibi komutlarla. ( sahne isimleri biri klima on, diğeri klima off) Teşekkürler tekrar.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tanra -- 4 Haziran 2019; 5:21:51 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Jabba

    Google Home siparişi verdim. Broadlink RM Pro ve TC2 ile uyumluluğu sayesinde sesli sisteme geçiş yapmak istedim. Testlerini yapıp buraya sonuçlarını yazacağım.
    Google Home geldi mi ? Sonuç nedir ?


    Önceden beri Broadlink SP3S kullanıyorum. Çok kullanışlı. Evimi akıllı eve tam olarak çevirmek istiyorum.

    Bir adet Rm Pro ve 4 adet Broadlink TC2 üç düğmeli satın aldım. Henüz set olarak test etmedim.
    Rm pro, ihc ios uygulamasında direk eklenmiyor. ihc ios uygulamasında Rm Pro yoktur ama RM Pro+ var. Ben de Rm Pro'yu e-control uygulamasında ekledim. Daha sonra ihc ios uygulamasın açınca ağda tanıtımı yapılmış Rm Pro var eklemek ister misiniz diye soruyor ve ekleniyor.
    Şuanki odamdaki klimada wifi özelliği yoktur. Rm Pro'ya klimayı tanıttım ve klima akıllı oldu. Güzel çalışıyor ancak gece uyku modu için açılma kapanma modu saat ayarı çok kullanışlı değil. 10 dak çalış 10 dak kapan gibi bir komut yoktur.

    Takıldığım bir konu var TC2 ışık kontaklarında max 200w yazıyor ancak led ışık veya enerji tasarruflu lamba kullanırsanız 100w yazıyor.
    Salonda 18 adet 9w toplam 162W gücünde led spot kullanıyorum. Acaba bu ışık kontağı sorun yaratır mı ?
    Tekli ve ikili olanları var. Onlardan kullanan varsa kutusunda max kaç watt yazıyor bakabilir misiniz ? İnternette kendi sitesidne dahi bununla ilgili bilgi yoktur.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi azazel85 -- 12 Haziran 2019; 1:1:57 >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Erdem.Demir

    Herkese merhaba arkadaşlar uygulamadan gelen bildirimler telefonu formatladıktan sonra gelmemeye başladı özellikle alarmdan gelen bildirimler benim için çok önemli herkese merhaba arkadaşlar uygulamadan gelen bildirimler telefonu formatladıktan sonra gelmemeye başladı özellikle alarmdan gelen bildirimler benim için çok önemli. Ama iPhone’u formatladıktan sonra Bütün her şeyi çalışıyor cihazlar online ama bildirimler kesinlikle gelmiyor ayarlarda da bildirimler açık push mesajlar açık. Başına gelen oldu mu daha önce yardımcı olan olabilirse çok sevinirim
    Ben bu seti ilk aldığım günden beri bildirimler gelmiyor. Bende de tüm bildirimler aktif durumda. IOS ve Android her ikisinde de denedim. Sonunda sıkılıp cihazı bir kenara attım. Ha şu var eğer uygulama o an açık ise bildirim geliyor. Ama önemli olan uygulama açık değilken bildirim gelmesi. Mesela hareket sensörü hareket algıladığında telefonuma anlık bildirim gelsin istiyorum ama gelmiyor. Tabi ki cihaz normal çalışıyor. Ana ünite alarm uyarısını veriyor ama telefonda tık yok. Çözüm yolu bilen varsa yardımcı olursa memnun olurum.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: DeDe_

    Arkadaşlar, IHC programı benim 1 Gang olan TC2'leri hafızada tutmuyor. Aslında hafızada kalıyor ama cihazlarımda göstermiyor. Echo komutları uyguladığına göre hafızada kalıyor demek doğru olur ama 2 Gang olanları cihazlarımda görürken 1 Gang olanları göstermiyor. Programı aç kapa yapınca görselleri siliniyor. Yani e-control olmasa bunları tel. uygulama üzerinden kontrol edemeyeceğim. Genel olarak bu durum böyle mi yoksa benim durumda mı bir hata var? Diğer marka tanıtılmış lamba, vs. gösteriyor. Sorun nerede olabilir?
    @DeDe_
    @yektahmit

    Kullandığınız TC2 kontakların max kaç watt desteklediğini biliyor musunuz ?
    Veya ek ışık mı kontrol ediyorsunuz ?
    Mesela 30 metre şerit led kontrol etmek istesem ki ortalama 300w trafo kullandım. Sorun yaratır mı acaba ?
    Deneme yanılma yöntemiyle aleti bozmak istemiyorum.




  • TC2 3'lü prizin içerisini açtım ve 3 adet 250V 8A parçanın olduğunu gördüm. 8A = 1750W olması gerekiyor. Kutu üzerinde neden 200W/3 gang yazıyor anlamış değilim. Bir de uyarı var led veya tasarruflu lamba ile kullanılırsa 200w/3 gang değil 100w/3 gang yazıyor. Tuhaf geldi bana. Okuduğum mesajalrda TC2 kontak anahtarı kullananlar 1'li ve 2'li kullanıyor. 3'lü kullanan görmedim. Ben 4 adet 3'lü aldım. Avize + spot + gizli ışık şeklinde düşündüm. Yatak odası ve çalışma odasını bu şekilde planladım ancak salonda spotları ikiye ayırma ihtimalim var. Yinede ^3'lü kullanıp diğer ikisini boşta bırkabiliriz aslında.

    Broadlink SP3S akıllı prizden işyerlerimde kullanıyorum. 24 adet var ve sorunsuz çalışıyor. İçlerinde 250V 16A parça var. 16A = 3500W yapıyor. Ancak 3100W yukarısı akım çekersem priz bozuluyor. Bende 3100W geçmiyorum artık. Bunun dışında hiç sorun yaşatmıyor. Kafama takılan sorun ise şu: Akıllı prizler wifi ile doğrudan cep telefonundan e-control ile on-off yaptırılabiliyor iken TC2 kontakalr neden direk wifi ile kontrol edilemiyor da illa Rm Pro alarak RF sinyali ile kontrol etirilmek zorunda bırakılıyoruz ? Akıllı prizlerde olduğu gibi wifi ile kontrol edilse çok daha iyi olur diye düşünüyorum. Ama yapmamışlar işte. Bence Rm Pro satmak ve daha çok para kazanmak için yapılmış ticari bir oyun.




  • azazel85 A kullanıcısına yanıt
    TC2 1 ve 2 anahtarlıları evde kullanıyorum. 3 anahtarlı almadım. Kutuları duruyor akşam bakar bilgisini paylaşırım.
    Ancak 2 anahtarlı alıp tek bağlamak sistemde bazı sıkıntılar yaratıyordu diye hatırlıyorum. Aynı durum 3lü alıp 2'li bağlamak içinde geçerlidir.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: DeDe_

    TC2 1 ve 2 anahtarlıları evde kullanıyorum. 3 anahtarlı almadım. Kutuları duruyor akşam bakar bilgisini paylaşırım.
    Ancak 2 anahtarlı alıp tek bağlamak sistemde bazı sıkıntılar yaratıyordu diye hatırlıyorum. Aynı durum 3lü alıp 2'li bağlamak içinde geçerlidir.
    Teşekkürler. Evimdeki işlemler henüğz tamamlanmadığı için komple bağlayıp denemedim ama tek başına iki lamba bağladım. tanıtma sorunu ve ışlık yanma ve yanmama sorunu oldu. Arada bir lamba yaktıımda diğeri göz kırpıyordu. Sonra kutu içerisinden çıkan led driver bağlayınca sorun düzeldi. Ben tekli veya ikili hiç almadım. hepsi 3lü. Perde kapatıp açmak için birşey bulamadım. Bulabilen var mı ? Store perde değilde sağa sola çekerek açılan perdelerden.
  • Rm mini cihazım var. Evdeki superonline fiber İnternet modemi huawei yerine zte ile degistikten sonra bir türlü çalışmıyor. Cihaz da kimlik doğrulama hatası alıyorum. Nasıl çözebilirim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • blackeyes B kullanıcısına yanıt
    Şuanda kontrol edin 5g ise 2.4 g ye düşürün bir öyle deneyin

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ozzo27

    Şuanda kontrol edin 5g ise 2.4 g ye düşürün bir öyle deneyin
    Zaten 2.4 ghz olan wifi görüyordu. Ayrıca modem den 5 ghz kapatıp da denedim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhabalar, ben de bir süredir broadlink ürünleri kullanıyorum. Geçen ay internet sağlayıcımı değiştirdim ve turksat/Uydunet geçişi yaptım. Geçtiğim günden beri dışarıdan erişim sağlayamıyorum.

    Çözümünü araştırdım ama net bişey bulamadım. Var mıdır herhangi bir fikri olan? Teşekkürler şimdiden.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • my91 M kullanıcısına yanıt
    Broadlink'in IHC (yeni) uygulamasını mı kullanıyorsunuz yoksa eskiyi mi?
  • my91 M kullanıcısına yanıt
    https://whatismyipaddress.com

    Burada gösterilen IP adresi ile, modem arayüzünde gördüğünüz IP adresiniz aynı değilse, CGN havuzundasınız demektir. Bu durumda, dışarıdan erişim sağlayamazsınız. Servis sağlayıcınızı arayıp, dışarıdan evdeki kamerama ulaşamıyorum derseniz büyük bir ihtimalle IP adresinizi değiştirirler.
  • E-controlu tablete yukledikten sonra bildirim almakta sorun yasamaya başladım. Uygulamayı tabletten kaldırdım ama hala bildirim alamiyorum. Resimdeki uyarıyı veriyor

    Sonunu nasıl cozebilirim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 185186187188189
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.