Şimdi Ara

Breaking Bad Gerçekten İyi Bir Dizi mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
103
Cevap
1
Favori
28.360
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
-3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar diziden yıllardır övgüyle bahsediliyor.Bugün başladım ben de. İlk bölümü izledim ama hiç güzel değildi.Sonra internetten dizi hakkında yorumlara baktım beğenen kesim çok. Ama bazı kişiler de çok abartıldığını söylüyor. Neyse dedim ben bi bölüm daha izleyeyim.Ama ikinci bölüm de hiç güzel değildi.
    Arkadaşlar diyeceğim o ki dizi beni daha ilk bölümlerinden hiç sarmadı. Ha sonraki bölümleri harikadır orası ayrı. Ama ben izleyen arkadaşların tarafsızca yorumlarını bekliyorum. Breaking bad söylendiği kadar harika mı yoksa çok mu abartılıyor?



    EDIT
    Arkadaşlar buradaki arkadaşların tavsiyeleri üzerine diziyi izlemeye devam ettim. İlk sezonu bitirdim. Son iki bölüm güzeldi.Yani ufaktan ilgi oluşturmaya başladı bende. Ama sanırım o muazzamlığı (Burada yazanlardan çıkarttığım genel görüşe göre) son iki sezonda yaşayacağız.

    İlgimi çeken kısımlar daha çok Walter White ın kimyayı kullanarak işlerini yürütmesi kısımları oldu.
    Yani sonuç olarak diziyi izlemeye devam edicem.Şimdilik güzel olmaya başladı. Son sezonlara doğru harika olur diye tahmin ediyorum. Bu kadar insan yanılıyor olamaz.
    - EDIT - 24.02.2016
    Arkadaşlar uzun bir süre ara vermiştim.Yarıyılda vakit geçirmek için izleyeyim dedim ve dizi gittikçe sarmaya başladı.Hele 2. Sezon 10. Bölümü de seyredince bayağı hoşuma gitti,diziyi kesin bitiririm dedim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi clintfastfood -- 24 Şubat 2016; 10:57:37 >







  • Ben de ilk bölümü birkaç haftada izlemiştim. Sarmadı pek ama izlemeye devam et ilerde öyle bir sarıyor ki olaylar gerçekten seyirciyi bağlıyor. Şuan izlediğim diziler arasında bence en üst sıralarda.
  • Tamam o zaman sana güveniyorum
  • clintfastfood kullanıcısına yanıt
    Hocam aslında Breaking Bad'i en iyi dizi yapan Walter White'ın seneler içinde değişimi. Yoksa hiçbir bölümde aksiyon göremeyeceksin. Buna göre izle. Ama şu adamın karakter olarak değişimi ağzı açıkta bırakıyor.
  • Ya çok sevilir ya da sıkıcı gelir bakalım hangisi olacaksın
  • İlk 2 sezon kötü denebilir, cok yavas ilerliyor. Toplamda 13 bölüm varsa bir sezonda ; bunun 3-4 bölümünde olaylar yaşanıyor. Onunu dışında yavaş gidiyor ilk 2 sezon. Sonra 3.sezonda Gus Fring olayları aksiyon katıyor diziye, hafif hafif ısınmaya başlıyor insan. 4 ve 5 ise efsane zaten. Hele 5.sezon gerçekten diiizi tarihinde devirdr.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: alakurt79

    İlk 2 sezon kötü denebilir, cok yavas ilerliyor. Toplamda 13 bölüm varsa bir sezonda ; bunun 3-4 bölümünde olaylar yaşanıyor. Onunu dışında yavaş gidiyor ilk 2 sezon. Sonra 3.sezonda Gus Fring olayları aksiyon katıyor diziye, hafif hafif ısınmaya başlıyor insan. 4 ve 5 ise efsane zaten. Hele 5.sezon gerçekten diiizi tarihinde devirdr.
    Hocam bende aynı sizin gibi demiştim, ama sonraları dizi çok güzelleşiyor hatta bittikten sonra insanın içinde bi boşluk oluşuyor.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: OzzyCreek

    Hocam bende aynı sizin gibi demiştim, ama sonraları dizi çok güzelleşiyor hatta bittikten sonra insanın içinde bi boşluk oluşuyor.

    Alıntıları Göster
    Sevenlerin genelde en iyi dizisi olarak çıktığı için beğenmeyenler bundan dolayı abartı görüyor. Ama bu diziyi tabii ki abartı yapmaz, zevk meselesidir. İlk sezondan başlayıp çıtayı en zirveye yükselten dizi sayısı az. Ayrıntıları ve kurgusunu da işin içine katarsak şahsen izlediğim en iyi dizidir.
  • İlk sezonları hiç beğenmeyip son sezonları çok beğenenleri anlamıyorum ben de. Şahsen hiçbir bölümünde sıkılmadım ve her sezonuyla çok sevdim.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ratch

    İlk sezonları hiç beğenmeyip son sezonları çok beğenenleri anlamıyorum ben de. Şahsen hiçbir bölümünde sıkılmadım ve her sezonuyla çok sevdim.
    6 saattir aralıksız seyrettim on numara bir dizi.film izlemeyi bıraktım paso bunu seyrediyorum
  • Hafızam silinsede tekrar izlesem dediğim diziler arasında .😀
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Dr. eneox

    6 saattir aralıksız seyrettim on numara bir dizi.film izlemeyi bıraktım paso bunu seyrediyorum

    Alıntıları Göster
    İlk 2 sezon sabret ve sinekli bölümü sakın izleme.son 2 sezonu çok iyi dizidir.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Daniel Bryan

    İlk 2 sezon sabret ve sinekli bölümü sakın izleme.son 2 sezonu çok iyi dizidir.

    Alıntıları Göster
    Breaking Bad'i her yaş izleyemez. Yani bu derken yanlış anlaşılmasın küçük kardeşlerimi aşağılamıyorum. Ama, dizi genel anlamda dram tarzında, yavaş işliyor. Bir kanser hastasının öleceğini öğrendiği zaman tek düşündüğü ailesi oluyor. Ve akıl almaz olaylar gelişiyor. Kaybedecek bir şeyi olmadığı için her yolu deniyor. Genç kısım genelde süper kahramanlı veya aksiyonu bol diziler sevdiği için Breaking Bad biraz bu çıtanın altında kalıyor.

    Aynı şekilde The OZ da öyle. Dizi izleyenler genelde vurdulu kırdılı şeyler istiyor, ancak bu tarz diziler genel anlamda psikolojiyi de etkileyen, hayatın gerçek yüzünü göstermeye çalışan yapımlardır. Yorumda bahsettiğim iki dizi de on numara dizilerdir. Şimdi sevmeyenler 3-4 yıl sonra tekrar izlesinler tavsiyemdir.




  • Müthiş bir dizidir. Benim gözümde efsanedir hatta.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Ace Hood

    Müthiş bir dizidir. Benim gözümde efsanedir hatta.
    Her bölümü ayrı güzeldir bana göre. İlk bölümden sarmaya başladı beni , 5-6 günde tüm diziyi bitirdim hatta.
  • Hocam tüm dünya da efsane diye tabir edilen dizilerden biri, ilk başları için haklısın basit geçiyor. Özellikle 3.sezon ortasından itibaren nefessiz...
  • Eger olay aksiyon arıyorsan sürekli sıkılırsın. Bence 1.sezon da gayet basarılıydı. Durağanlık olarak 4.sezon en duragan sezondur fikrimce. Dizi şaheser, lakin dakika başı vurdu kırdılı şeyler bekliyosan sana hitap etmeyebilir
  • 5-10 bölüm izle karar verirsin
  • Dram dizisi seviyosan izlemelisin aksiyon sahneleri pek yok çok az arkadaşın dediği gibi bi kimya öğretmeninin hayatının nasıl değiştiği anlatılıyor.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-60C9F774F -- 26 Temmuz 2015; 22:08:43 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Guest-60C9F774F

    Dram dizisi seviyosan izlemelisin aksiyon sahneleri pek yok çok az arkadaşın dediği gibi bi kimya öğretmeninin hayatının nasıl değiştiği anlatılıyor.
    Mikemmel
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.