Şimdi Ara

brc seQuent 24 yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
628
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • arkadaşlar clio 1,4 aracıma brc seQuent 24 model sıralı lpg taktırmayı düşünüyorum uygunmudur tavsiye edermisiniz yardımcı olursanız sevinirim şimdiden teşekkürler



  • öncelikle hoş geldin aramıza. bunu takarsan 100 de 5 (+-1) güç kaybın oloacak ve nerdeyse hiç hissetmeyeceksin, yakıtın ortalama 100 de 50 azalacak. kısaca tavsiye ederim. forumda bi arkadaş var benzin deposunu söktürüp yerine daha küçük bi depo koymuş yanınada lpg tankını koymuş, 200 milyon daha harcayabilirim diyorsanız böyle bi sistem tavsiye ederim.

    son olarak yeni geldiğiniz için bazı şeyleri bilmiyo olabilirsiniz, burda yaklaşık 50 sayfalık bir lpg topic i var eğer orda bu tip soruları sorarsanız benden çok daha bilgili adamlar sorularınıza cevap vercektir. saygılar.
  • Benzin deposunu söktürüp onun yerine hem lpg+benzin şeklinde iki depo taktığımız zaman lpg tankının dolum ağzını nereye koyacaklar.
  • Arkadaşlar burada atladıgınız bır sey var sanayı bakanlıgının 2001 yılında yayınladıgı bır genelgeyle LPG dönüşümü yapılacak bir aracın benzin deposunun kesınlıle sokulmesı yasaklanmıştır. Böyle bir işlem yapıldığı takdirde aracın ruhsata işlenmesi aşamasında MMO kontrolunden bu araç geçmeyecektir. Dolayısıyle ruhsata işlenemeyecektir yaklaşık 20-25 clio 1.4 araca LPG dönüşümü gerçekleştirdik ve hiçbir sorun yaşanmamaktadır Sequent 24 kesinlikle doğru karar arayın yardımcı olalım.
    ÇEVRE OTO LPG GAZ SAN TİC LTD ŞTİ
    www.cevreotogaz.com.tr
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.