Şimdi Ara

Boyner teşhir-kullanılmış gözlük gönderdi.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
1.433
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaslar boyner den indirimli gözlük aldım. Ancak kutusu hasar görmüş, cizikler icinde bir gozluk geldi. İade edecegim tabiki. Ancak bilginiz olsun arkadaslar, boyner eski dürüst boyner degil. Gözlügun etiket fiyati 760 tl idi ben 400 tl ye aldim gozlugu bu arada.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • boyner gibi buyuk bir firma bilerek bir cakallik yapmaz... urun alan iki kisiden biri nerdeyse urunu iade ediyor... ee adamlar ne yapacak herkesin 15 hatta boyner musterilerine ozel 30 gun kullanip geri iade edilenleri cope mi atacak? tabi ki yeniden satacak.. eger urun ikinci el gibiyse iade edebilirsiniz kolaylikla... boyner in bugune kadar iadede sorun ciakrttigini gormedim..

    yani bu tur sorunlarda, sorumlu firmalar degil urunu alip kullanan sonra iade eden musteriler...
  • quote:

    Orijinalden alıntı: voodoo child

    boyner gibi buyuk bir firma bilerek bir cakallik yapmaz... urun alan iki kisiden biri nerdeyse urunu iade ediyor... ee adamlar ne yapacak herkesin 15 hatta boyner musterilerine ozel 30 gun kullanip geri iade edilenleri cope mi atacak? tabi ki yeniden satacak.. eger urun ikinci el gibiyse iade edebilirsiniz kolaylikla... boyner in bugune kadar iadede sorun ciakrttigini gormedim..

    yani bu tur sorunlarda, sorumlu firmalar degil urunu alip kullanan sonra iade eden musteriler...

    Çizikler icindeki iade urunu niye kabul etmis sence peki hocam ? Urunu iade alirken kabul etmemesi gerekmez miydi sence?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Boyner iade konusuna cidden hiç problem çıkarmıyor, açıkçası bu biraz sinir bozucu. Bu kadar da müşteri yanlısı görünmeyin be kardeşim, sonuçta o ürünleri sonradan alanlarda yine başka müşteriler oluyor. Aslında bu bir nevi "ne haliniz varsa görün" demenin kurumsalcası.
  • Gözlük iade alınmıyor diye biliyorum. Ben de eşime gözlük almıştım Boyner internet mağazasından, hiç kullanmadan (camındaki etiketler bile duruyordu) başka bir model almak istedik mağazaya gittik değişim için ama kabul etmediler. Gözlükte iade kabul etmiyoruz dediler.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Marjinal01 -- 2 Temmuz 2017; 0:35:27 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Marjinal01

    Gözlük iade alınmıyor diye biliyorum. Ben de eşime gözlük almıştım internetten hiç kullanmadan (camındaki etiketler bile duruyordu) başka bir model almak istedik mağazaya gittik değişim için ama kabul etmediler. Gözlükte iade kabul etmiyoruz dediler.

    iade alınıyor ben modagramdan aldım beğenmedim hemen iade ettiler parayı.
  • karasac K kullanıcısına yanıt
    Boyner'den bahsediyordum, söz konusu alışveriş Boyner'den yapılmış. Yukarıdaki mesajımı da düzelteyim de tekrar yanlış yorumlanmasın.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Marjinal01 -- 2 Temmuz 2017; 0:36:12 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Marjinal01

    Boyner'den bahsediyordum, söz konusu alışveriş Boyner'den yapılmış. Yukarıdaki mesajımı da düzelteyim de tekrar yanlış yorumlanmasın.

    internetten alışverişlerde 15 gün geçmediği sürece iade mümkündür boyner olması morhipo olması veya modagram olması mühim değil örnek verdim sadece.
  • Merhaba,

    Online mağaza ve fiziki mağaza fark etmeksizin Boyner'de iç çamaşırı,mayo(güvenlik barkodu çıkartılmadıkça),takı,gözlük,saat,kozmetik(ambalajı açılmadıkça),ayakkabı(ev ortamında deneme,giyme şartı ile) dahil ve diğer tüm ürünlerin iadesi alınmaktadır.KMM politikası geçerlidir.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ama bizde almadılar, hatta çok iyi hatırlıyorum Tbox marka bir gözlüktü, MH masasındaki kız, gözlük reyon görevlisini aradı ve sordu iade alabilir miyiz diye hayır dedi eleman, o zaman değiştirelim çünkü çerçevenin yan sapları gevşekti daha sıkı olan birini alalım dedik yine yok dediler (gözlüğü sadece denemek için 1 kez taktık etiketlerini çıkarmadan, asla kullanmadık, kendimize yapılmasını istemediğimiz bir şeyi başkasına yapmayız). Bu şekilde bir cevap yazdığınıza göre Boyner yetkilisi falansınız sanırım. Eğer öyle iseniz size de genel şikayetimi bildireyim iletin üstlerinize. Genel olarak Boyner markasını sevmek ve takdir etmekle birlikte malesef zaman zaman bu olaydakine benzer personel kaynaklı sıkıntılar yaşıyoruz. Daha önce yaşadığım bir olayda da alarm takacağız diye kumaş elbiselerin en görünen yerlerinde kumaşlarını delik deşik eden bir kafa yapısı gördüm. İnsanlar bu ürünlere yüzlerce lira veriyor, 2 takım aldım aynı şikayetle ikisinde de zımba deliği gibi delikler vardı. Ben artık bıktım ve 2. takımı (çok da beğendiğim için) iade etmedim ve sineye çektim. Yazılı olarak da bildirdim deliklerin fotolarını da çekip gönderdim aradılar görüştük vs ama haftalar süren bir iade sürecine tekrar başlamamak için sineye çekip vazgeçtim. Tamam gerekeni yaparız uyarırız tekrarlanmaz dediler ama hala gittiğimde bakıyorum yine aynı şekilde kocaman iğnelere sahip alarmlar takımın ceketinin en görünür yerlerinde (kol ağzı, sırt veya göğüs bölgesi vs) takılmış duruyor. Çıkarıldığı anda ardında kocaman delikler kalacak. Hayır takın tabi ama bari içe takın astara, iç ceplere falan. Gördüğünüz gibi büyük marka olmak kolay değil, kampanya ucuzluk kalite önemli ama bunun gibi olaylar inanın çok daha önemli. Müşteri güveni olmadıktan sonra hiçbir şeyin anlamı kalmaz.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Marjinal01 -- 3 Temmuz 2017; 23:45:18 >
  • Marjinal01 kullanıcısına yanıt
    Merhaba,

    Mağazadaki personeller bilgisiz olduğu için iade alınmamış sanırım.Alarmı takmak için ürüne zarar verilen mağaza bilgisinin paylaşırsanız,kayıt oluşturulmasını ve direkt ilgili mağaza yöneticisinin ekranına şikayet mailinin gönderimi sağlansın.Siz de MH'den şikayet kaydı oluştururken müşteri temsilcisine,oluşturulan şikayetin mağaza yöneticisine düşmesini istediğinizi belirtiniz,aksi halde mail mağazanın müşteri ilişkileri bölümüne düşer ve mağaza müşteri ilişkilerinden sizi arayarak mail kapatılır.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gözlük ve delikli ilk takım Adana YKM, delikli 2. takım da Adana Boyner. Ama bu delik olayı 2 mağazada birden oluyorsa kuvvetle ihtimal tüm mağazalarda vardır.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.