Şimdi Ara

Boyner ile yaşadığım sorun

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
175
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Herkese Merhaba, arkadaşlarımın doğum günü vesilesiyle vermiş olduğu boyner hediye çekine biraz daha ücret ekleyip 27 Ekim 2021 bulldozer marka ayakkabı aldım. Her şey iyi güzel hoşken 1,5 ay önce yağmurlu bir havada birden ayağım sırılsıklam oldu. Baktım hani büyük su birikintisi mi var yok hani sadece yer ıslak. Eve geldim bir baktım ayakkabının altı enine tam dişli yerinden yarılmış.


    Dedim sorun yok zaten boynerden aldım gittim ankamall mağazasına müşteri hizmetlerine baktı görevli tamam incelemeye gönderelim dediler. Tamam dedim ne zaman biter inceleme en geç 21 iş günü. Dedim tamam .


    Aradan 2 hafta geçti ses soluk yok aradım dedim durum nedir. Halen firmada incelemede ve halen kanuni süremiz var dedi telefondaki kişi. Yani son güne kadar kullanıp bekleyeceksiniz yani dedim.


    Aradan 2 hafta daha geçti. Arıyorum mağazada kimse telefona bakmıyor. Genel müşteri hizmetlerini aradım nedir durumu. Ben mağazaya aramaları gerektiğini iletiyorum dedi. Aradan 2 gün geçti Cumartesi akşam 21:48 de 2 kere aramışlar. Tabi telefon yanımda değildi görmedim. Ertesi gün aradım yine açan yok.


    Müşteri hizmetlerini aradım bize bırakılan bilgi notuna göre ayakkabınız tadilat görmüş gelip alın yazıyor dedi. Dedim ki mağaza zaten yasal süreyi çoktan geçti artık para iadesi ya da değişim istiyorum. Bu nedenle mağaza beni arasın mutlaka çünkü benim telefonlarımı açmıyorlar. Tabiki aramadılar.


    Mağazaya gittim. Dedim ürünüm tadilat olmuş ona bakacağım dedim. Çünkü düzgün bir iş olma olasılığı yok gibi bir şey. Bir baktım ayakkabının nemli olması dahil hiç bir şekilde tadilat yapılmamış.


    Bu esnada görevlilerde ne var niye geldin der gibi ters ters bakıyorlar. Dedim hanımefendi her şeyden önce ayıp. Bu şekilde teslim edilmez. Bir bakar insan. Dediki marka bize nasıl gönderdiyse siz öyle veriyoruz. Dedim hani boynerden aldım ya bir olayı yokmu yok biz sadece sizden alıp oraya gönderiyoruz dedi.


    Şimdi ne olacak dedim. Biz 2. defa bakalım yine tadilat olmazsa mahkemeye verirsiniz dedi. Gülümsedim siz gönderin baksınlar dedim. Mahkeme işini ben akıl ederim.


    Sanırım bunlarda yavaştan su alıyor.

    Boyner ile yaşadığım sorun



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oblako -- 30 Mayıs 2022; 14:4:2 >







  • kullanıcı hatası diyerek geri dönüş yapıyorlar genelde. bana 2000 TL altı bir ayakkabının su almayacağına kimse inandıramaz. Bunu bilmeniz lazım. kış gelir waterproof kar geçirmez su geçirmez diye 600 700 TL ye ayakkabı satarlar gel gör ki hepsi su da geçirir çamur da. maalesef bu işler böyle geçmiş olsun

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • ikiekmek1maltepe İ kullanıcısına yanıt

    Hocam ayakkabının altı açılmış. Yoksa özellik gereği değil

  • Ayakkabı tabanı poliüretan ise genelde böyle mantar gibi yarılıyor.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.