Şimdi Ara

BÖYLE BİR DURUMDA NE YAPILIR?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
851
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar bugün kaldırımda yürürüyordum çift yönlü kalabalık bi cadde hafif trafik vardı arabaların max. hızı 30 km di birden yan yoldan aracın biri yola fırladı sağ şeritten gelen partnerde el frenini çekti araba yanladı resmen yan yoldan çıkan arabayla yan yana geldiler fakat araba dönerken arkası sol şeritteki eski clioya ufakça dokundu partnerin içindeki hiç bişey yapmadı tövbe tövbe der tarzından bi işaret yaptı arabayı düzeltti bende arabayı sağa çekicek sandım ama adam bastı gitti cliodaki indi şok oldu arabanın kapısı bi el büyüklüğü kadar mesafe hafif içine göçtü yarısı boyası kalktı yada diğer arabanın boyası ona geçti siyah oldu yani. clionun sahibi baktı adam gidiyo trafikte yoğun kitlendi bişey yapamadı bastı gitti benimda daha hiç kendi arabam olmadı çok araba sürdüm uzun yola çok çıktım şimdi sorcağım soru ise benim başıma gelse o an naparım? gerçekten bilmiyorum adam basmış gitmiş plakasını alıp polisimi aramak olur yoksa o kadar şey için uğraşılmaz diyip kendim mi yaptırsam bilmiyorum o durumda ne yapılır arkadaşlar?



  • Ani bir durumda frene basmak varken neden el freni çekilir bunuda hiç anlamam. Bas frene dursun. Kontrolü kaybetmek istiyorlar sanki bilerek. Ken Block çok yurdumda

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: cesmuru

    Ani bir durumda frene basmak varken neden el freni çekilir bunuda hiç anlamam. Bas frene dursun. Kontrolü kaybetmek istiyorlar sanki bilerek. Ken Block çok yurdumda

    o mesafede freni köklese çok rahat dururdu ama adam ustaya benziyodu hiç paniklemedi nerdeyse var bi bildiği demek ki frenlerde sorun olabilir.clionun sahibi napmalı o durumda onu anlamadım
  • Dümdüz frene basıp durmak yerine el frenini niye çekiyor anlamadım.. O şekilde daha iyi duracağını sanan cahiller var heralde..
    Hata kimde olursa olsun partner vurup kaçmış.. Takip etmek gerek.. Olay yerinde bekleyip polis çağırınca hiç bişey ispatlayamıyorsun..

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: djoz

    Dümdüz frene basıp durmak yerine el frenini niye çekiyor anlamadım.. O şekilde daha iyi duracağını sanan cahiller var heralde..
    Hata kimde olursa olsun partner vurup kaçmış.. Takip etmek gerek.. Olay yerinde bekleyip polis çağırınca hiç bişey ispatlayamıyorsun..

    adamda kaçma havası yoktu hatta o kadar rahat davrandı ki sağa parketçek sandı herkes adam bastı gitti %90 anlamamıştır diye tahmin ediyorum ufak bi ses geldi ama insan hali belli olmaz kaçmışta olabilir herkes arkasından baktı millet korna çalınca clioda bastı gitti. böyle bi durumda da kornaya nasıl basıyo insanlar anlamıyorum o adamın yerinde olsam tartışma çıkarmadan gitmezdim avaz avaz kornayı öttürenlerle



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi brkctnkya -- 3 Aralık 2013; 23:44:28 >
  • Ben olsam polise gider şikayette bulunurdum. Başıma böyle bir şey gelmedi ama hakkımı arardım

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kusura bakma ama önce noktalama işaretlerini kullansan daha iyi olacak.
    Yazdığın yazıyı okurken başım ağrıdı.
  • Plaka alındıysa şikayet edilir yani en mantıklısı bu gibi. Adamı takip etmek daha büyük sorunlara yol açabilir. Karşınızdaki ters biri çıkar yok yere mahkemelik olursunuz.
  • Adam farketmemistir vurduğunu, kucuk biseyse kendiniz yaptırın ugrasmaya degmez.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • plakayı alıp şikayet edersin
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.