Şimdi Ara

Boyalık Beach Hotel & Spa Çeşme

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
334
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • 23-24-25 Kasım’da 2 gece 3 gün konakladım. Çok küçük yaşlarımdan beri çeşme’de tatil yaptığım için bu oteli hep merak etmiştim. Yaz sezonunda gecelik 1000 lirayı bulan fiyatı oluyor ama şu sıralar 250-300 lira arası deniz manzaralı odaları var.

    Odalar gerçekten büyük ve ferah. Yine büyükçe bir balkonu var. Ama hava soğuk olduğu için ben pek kullanamadım. 23’ü akşam geç saatte otele giriş yaptığım için o gece otelin barına inip sadece bir viski içerek odama çıkıp uyudum. Ertesi günü de NLP’ciler geldi otele. Eğitimleri varmış. Bu NLP’cilerden biri otoprarkta kiraladığım arabaya vurdu. İnip vurduğunu da görmüş ama direkt uzamış oradan. Neyseki otel yönetimi ve güvenlik personeli kameralardan aracın plakasını ve kaldığı odayı tespit etti. Daha önce pek çok kez araç kiraladım ama başıma ilk kez böyle bir kaza olayı geliyordu. Aracı kiraladığım adnan menderes havalimanı’ndaki enterprise ofisini aradım. Kazanın olduğu bölge otopark yani trafiğe kapalı alan olduğu için vuran kadının ehliyet, ruhsat ve trafik sigortasının fotokopilerini almam yeterliymiş. Neyseki fazla bir hasar yoktu. Bagaj kapağı 2 yerden içeri göçmüş ve sol arka stop biraz kırılmıştı.

    Otel beklediğim gibi parasını hakeden bir otel değil. Yani yazın gecelik 1000 lira verilecek bir otel değil kesinlikle. Ön tarafında havuzu ve plajı var. Sabah kahvaltısı güzeldi, yok yok kahvaltıda ama kahvaltıda şunu farkettim, çalışanlar şu NLP’cilerin bitmek bilmeyen isteklerinden bezmiş gibilerdi. Otelin spa kullanımı müşterilerine sadece 15 lira. Ben hayatımda ilk defa Spa kulladım. Bu otelde bir daha kalır mıyım? Hayır kalmam. Kışın konferanslar, eğitimler vs düzenlendiği için sürekli açık bir otel. Çeşme’de otellerin %90’ı eylül sonu - ekim başı gibi kapanır.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JaCKiE_BrOwN -- 1 Aralık 2018; 21:24:10 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >







  • güncellendi..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Otelin erken rezervasyon fırsatı açıldı. Kendi web sitesinden yapılan rezervasyonda tek kişi temmuz ayı için 6 gece 7 gün 6059 lira istiyor.

    Etstur aynı tarihlere yine tek kişi bahçe manzaralı oda için 4815 lira, çift kişi için 5661 lira; deniz manzaralı oda tek kişi için 5197 lira, çift kişi 6111 lira



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JaCKiE_BrOwN -- 6 Aralık 2018; 17:14:35 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.