Şimdi Ara

Boy uzatma ameliyatı süreci ne kadar sürüyor?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
52
Cevap
2
Favori
1.769
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • benim boyum her ölçtürdüğümde sürekli farklı çıkıyor.bazen 1.70 bazen 1.68 bazen 1.69 bazende 1.71.bir dahaki ölçtürdüğümde 1.68 çıkarsam boy uzatma ameliyatı olmaya karar vericem.kasım ya da aralıkta çalışma vizesiyle amerikaya gidicem.amerika bu işte en iyi olan ülkelerden biri.ama fiyatlar biraz pahalı.kimi doktor 40.000 dolar istiyor kimisi 75.000 dolar.hatta 120.000 dolar isteyen doktor bile var.1 sene içinde amerikada para biriktirip 40.000 dolara ameliyat olurum.ama 10-15 cm uzamak gibi bir hevesim yok.toplum standartlarında olayım yeter benim için.istediğim boy uzunluğu 1.75 cm.yani boyumu 7 cm uzattırıcam.1.75 olursam yeterli benim için.bu ameliyatı olmuş üyeler biraz fikir verebilir mi? ameliyattan sonra ne kadar sürede 7 cm uzayıp 1.75 olurum? 1.75 olana ve ayaklarımdan aletler alınana kadar geçen süre kaç ay? mesela 26 yaşımın başlarında ya da ortalarında ameliyata girersem 27 yaşımın başlarında aletler çıkartılıp 1.75 olup tedavi sürecini bitirmiş olur muyum? bu ameliyat hakkında deneyimi bilgisi ve tecrübesi olan yazabilir mi? şimdiden teşekkürler.








  • Türkiye'de bu ameliyatı olan biri olduğunu sanmıyorum ama merak ettim.

  • DenizMatsu kullanıcısına yanıt

    hem türkiyede hemde bütün avrupa ülkelerinde ve amerikada yılda ortalama 100 kişi boy uzatma ameliyatı oluyor.nasıl duymamışsın şaşırdım doğrusu.

  • Kılıç Ustası kullanıcısına yanıt

    boyum uzun olduğu için olabilir :( Sağlık açısından ileride sorun yaratacak ise bence hiç girişmeyin. Kızları bilemem ama ben kendimden kısa boylu erkek gördüğümde herhangi bir şey düşünmüyorum. Hatta farkında bile değilim, farkında olmayınca herkes aynı boydaymış gibi geliyor. Uzunum diyorum ama 1.82 çokta uzun değil. 2.04 basket arkadaşlarım var bende bazen diyorum şu boy bende olacak full time basketbol oynarım ve biri bana ameliyat olursan 2.04 olucaksın dese olmam heralde. bence olma ameliyat kısa değilsin

  • OHA KANKA AMERİKAYA Mİ GİDİYON

    COK SEVİNDİM LAN

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Acıtacak hemde çok

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • hamza5806 kullanıcısına yanıt

    daha belli ve kesin değil.10 ekimde bir vize acentası yetkilisine ön ödeme yapıcam.sonra amerikadaki avukatları aracılığıyla işlemlerimi başlatıcak bana amerikada iş bulucak ve işlemler başladıktan 60 gün sonra 60. gün vizem hazır olucak ve konsolosluktan vizemi alıp vize acentası başkanına geri kalan ödemeyi yapıp 1 yıllık çalışma vizesiyle gidicem.gitmeden önce bahsettiğim vize acentası başkanı kalacak yerde ayarlayacak kalacağım evide kiralayacak ve gittiğimde direkt benim için kiralanan eve geçicem.şu an için bir sorun yok inşallah olmazda.darısı senin başına.

  • Kılıç Ustası kullanıcısına yanıt
    KANKAM ALLAH YOLUNU ACSİN TRDE HAYATİN BİTER OMG BENİM GİBİ İT OLURSUN GİT GİİİİİİTTT HAYAT ORADA AMERİKADA YASAM ORADA

    PAİN YOK ORADA BURADA HER SEY HER AN HERKES PAAAAAAAAAAAİİİİİİİİİİİİİİİİNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • hamza5806 kullanıcısına yanıt

    hamza ayıptır sorması sen neden iş stajı için ya da yüksek lisans için para biriktirip amerikaya gitmiyon? senin yerinde olsam biraz para toplayıp para biriktirip yurtdışı eğitim danışmanları aracılığıyla avukatlığın iş stajına gider ya da yüksek lisansı orda yapardım.ailenin ve senin maddi gücü bunlar için yeterli değil mi?

  • Kılıç Ustası kullanıcısına yanıt
    Degil be kankam

    Ah ulan param olsa trde de yasarim da yoq iste

    Kiymali pide bulup yiyince mutlu olan bi fakirim

    İTİM BEN İİİİİİİİĞĞĞTTTT

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Başbilen kullanıcısına yanıt

    biraz ağrılı ve acılı bir işlem.yani öyle olduğunu bende duymuştum.ama çok büyütülecek bir ağrıya ya da ize sebep olmuyordur herhalde.

  • 1.75 zaten kısa. 1.80 olmaya çalışın

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kılıç Ustası kullanıcısına yanıt
    Kemiklerine vidalar sokucaklar ve sonra onları sıkarak aralarını açacaklar

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 1.75 bence kısa değil gayet normal bir boy.hem justin bieberın boyuda 1.75.

  • Yanlış anlamazsam olmayı düşündüğün ameliyatı çok anlamsız buldum. Boyun kısa bile olsa çok ciddi bir şey yok. 7 cm yükselmek için anlamsız bir çile anlamsız bir para çıkışı diye düşünüyorum. Yani 1.68 isen ne olmuş ki?

    Yine de senin tercihin tabi.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Muhtemelen değmeyecek kadar uzun

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Boyunla alay eden bilmem ne çocukları varsa onlara inat ol derim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kartal Göz kullanıcısına yanıt

    Olur mu. Forumda bile her gün kısa erkekleri yerin dibine sokacak konular açılıyor boyu uzun aklı kısa olan oçelerin güçleri bir tek kısa boylulara yettiği için egolarını öyle tatmin ediyorlar. Sadece burası da sosyal ortam da bile erkekten sayılmıyorsun


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • dostum bacak boyunu uzatsan bile govden kisa kalacak. oturdugun zaman eski boyuna geri geleceksin. omuz genisliginde de bir degisim olmayacak hatta vucut orantisi bozuldugu icin daha kotu bile gozukebilir.

  • freedom66707 kullanıcısına yanıt

    İnsanlar hayatlarını bir grup aptal, asosyal, sivilceli ergene göre yaşayacaklarsa kendileri bilirler tabi. Yapılan işlem burun ameliyatı ya da saç ektirme gibi basit, hızlı olan biten, ucuz bir şey değil. Pahalı, sancılı bir süreç. Fark da 7 santim. Nereden bakılırsa bakılsın değmez.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.