Şimdi Ara

BOUN Öğrencilerinin Kabe Resmine Tepki Gösteren Öğrencileri İfşalaması

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
46
Cevap
0
Favori
3.813
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Twitter'da gezerken karşıma çıktı olay. Ben sadece gördüklerimi paylaşıyorum. Şucu bucu demeyin fena üzerim. Hiç ekşide veya burada konuşulmuyor. Bildiğin milleti excel dosyasında adı soyadı bölümü "suçu" şeklinde kelle avına çıkmışlar. Akademik kariyerlerini bitirmek okuldan attırmak için hocalara ifşalıyorlar. Yurt dışında okumamaları için de bazıları yurt dışındaki okullara ifşalıyormuş.


    Yahu özgürlük nidaları atanlar her görüşe saygımız var diyenler neden karşı görüşe saygı göstermiyor ? Ülkede herkesin özgürlüğü kendine resmen. Nerede bu lgbt'li swj'ci liberal solcuların bireysel özgürcülüğü ?


    #KabeyiSavunanFişleniyor şeklinde de etiket açılmış. Açıklama yapılan ve bazı tweetleri paylaşıyorum. En alttaki şekilde de bir açıklama yapmışlar. Bir sürü tweet var ama hedef göstermek adına paylaşmayacağım. Merak eden bakabilir.


    Bu arada boun öğrencileri derken başlıkta hepsi değil tabii herkesi zan altında bırakmak hoş olmaz.


    Ayrıca konunun akp ile olan ilişkisini arkadaşlar açıklarsa güzel olur












    bu kişiyi de her okuldaki kulüplerden sınıf grubundan tepki gösterdiği için atmışlar.








    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Atanamayan Dr. Strange -- 1 Şubat 2021; 10:12:41 >







  • He, biz de yedik. Karşı tarafı karalamak için yapıldığına bahse girerim. Amaç usulsüzce atanan rektör protestolarını sabote etmek, bunlar dinsiz/ inançlılara saldırıyorlar algısı yaratmak. İlk kez yapılan şey değil. Bu Kâbe resmi olayı sanırım yeterli gelmedi. Gerçi ülke algı manipülasyonlarıyla yönetiliyor uzun zamandır, bununda yiyeni çok olur.


    Birileri yine böl-yönet yapmaya çalışıyor.

    Öncelikle bu habere kesinlikle inanmıyorum. Bu çocuklara önce DHKP-C ve MLKP'li iftirası atıldı. O tutmadı türban mevzusu uydurdular, o da tutmadı Kabe mağduriyeti uydurdular o da tam tutmamış heralde şimdi de bizi fişliyorlar diye ağlıyorlar.


    Burada da hem muhaliflerin hem yancıların sevmediği LGBT'yi öne atarak prostestoları karalamaya çalışıyorlar. Yemezler.


    Siyasal islamcılar sahtekarlıkta çığır açtınız artık. Tebrik ederim.


    İkinci olarak velev ki haber doğru, ben uyurken Cumhuriyet yıkılıp yerine şeriat devleti mi kuruldu ya ? İslam eleştirilemez mi ?


    Herkes kafasını kuma gömüyor ama burada esas problem olan dinin kendisi. Bir müslüman "default" olarak islam dışında herkesten nefret ediyor zaten.


    Hristiyandan nefret ediyorsunuz, Yahudiden nefret ediyorsunuz, dinsizden nefret ediyorsunuz, dinden çıkanı öldürmek istiyorsunuz, gayden lezbiyenden nefret ediyorsunuz, hatta müslüman olup farklı mezhepten olandan bile nefret ediyorsunuz. "İslam nurunu tamamlayacak bütün dünya müslüman olacak" diye üstü kapalı kendi dininiz dışında bütün inançları yok etme fantazileri kuruyorsunuz.


    "kutsalınız" Kabe Arap Paganların inşa ettiği bir mabet yahu. İslam öncesi 360 tanrıcık idolü bulunan bir ibadethaneydi.


    Bu gruplar sizin neyinizi sevsin ?


    İslami geleneğe göre LGBT'lere "iğrenç" "pislik" "lanetlenmiş" gibi laflarla hakaret yağdırıyorsunuz. Bu adamlar/kadınlar size neden saygı duysun ki ?


    Oh bee ne güzel iş, adamlar istediğine ağız dolusu küfür ediyor, hakaret yağdırıyor ama karşı taraftan gelen en ufak tepkide ya fiziksel şiddete başvuruyor ya da yargı sopasını kullanıyor.


    Bazı şeyleri asla tartıştırmıyorlar bile gerekirse cinayet işliyorlar (Turan Dursun,Bahriye Üçok) ya da ağlayarak dinime hakaret diye mahkemeye koşuyorlar.


    Bu ilkellikten başka bişey değil. Bir şakirtte demiş iktidara gelince yapacaklarının fragmanı diye. Yüzsüzlüğün de bu kadarı diyorum başka bişey demiyorum.

    Birisi de Münih teknik üniversitesinde okuyormuş. Onu da oradan artırmaya çalışıyorlar.


    Tabi bu yapılanlar doğru mu?, değil.

    Ancak artık savaş başladı. Fişliyorlar diyenlerin elinde adalet sisteminin adaletsizliği var, fişleyenlerin elinde de adaletsizliği kullananların geleceği.

    Zamanında adaleti savunsalar, bunların hiçbiri olmayacaktı. Şimdi hep birlikte batacaklar. Nasılsa kaybecek birşey bırakmadılar.

    Akp'liler hedef gösterme fişleme, tutuklama, delil uydurma, yalan haber dahil hepsinin kitabını yazmış zaten.


    Müslüman geçinenlerde alkışlıyor. Hangi ülkede yaşıyordunuz siz?


    Burada olayın kabe ile ilgisi yok. Kendi arkadaşlarını satmak ve içinde bulunduğun grubun kurallarına uymamakla ilgisi var.


    Ayrıntıları yazdım. Dümdüz yalan söylüyorlar.

    Klasik İslamcı yalanı. Öncelikle öğrenciler fişleyemez. yetkileri mi var la?

    Mesele şu boun diye bir Facebook grubu var. Boğaziçi öğrencileri her şeyi konuşabiliyor. Grubun tek kuralı konuşmalar, resimler, videolar orada kalıyor.

    Bu kabe resmi konusu boun grubunda konuşulmuş. Orada kalması lazım ama fotoğraflar oradan alınmış ve bu pek duyarlı Müslüman arkadaşlar kurallara uymayıp sağa sola yollamışlar.

    Öğrencilerde bunu yapanların listesini hazırlamış ve gruptan atmışlar. Na liste onun listesi.

    Zaten dikkat edin liste neden hazırlanmış çıt çıkarmıyorlar o konuda.

    klasik dh forum üç maymunu. her müslümanı akpli sanıp iki yüzlüyü oynama. aynısını müslüman biri lgbt'yi savunanlar diye liste yapsa şeriat geldi diye 1 hafta ekşide burada twitter'da gündem yapardınız. kasmadığınız duyar kalmazdı. hepinizin özgürlüğü kendine zaten.


    hoşlarına gitmiyor kendilerini güvende hissetmiyorlar ifşalamaları normal ise kabe resmini koyanları gözaltına aldıkları için sesini kesip oturman lazım. onunda tam tersi şeklinde hoşuna gitmiyor o zaman.

    Rezilden bile öte bir topluluk. İktidara geldikleri an yapacakları iğrençliklerin fragmanı. Geçmişte yaptılar yine yaparlar. Sesleri lgbti'ye pkkya dhkpcliye çıkmaz. Ama Müslüman gördü mü kuduz köpek gibi salyalar hırlamalar. Asla asla sizinle mücadeleden vazgeçmeyeceğiz.

    odtüdeki terorist destekcisilerinin aynısı işte


    odtüde de bu gibi facebook sayfası var. yönecitileri hep pkk destekcisi. yarısı odtü öğrencisi bile değil.


    o sayfada ifşalar yapılır, insanlar linç edilir. hakaretler oooo...


    sayfasan atılmanız için milliyetçi yorum yapmanız yeterlidir.


    bu boğaziçindekiler işi bir tık yukarı götürmüş. ama şaşırmadım. tam terorist destekcisi beyinsiz solcu işi. hiç şaşırmadım.


    şimdi bunlar ülkenin gururu zeki insanlar falan demeyin bu grup o okulun en kötü öğrencileri değilse ben de bişey bilmiyorum. türkçeyi 16 yaşımda öğrendim diyen insanlar tanıyorum ben. sizce nasıl giriyorlar bu okullara bunlar? adam sınavın dilini 2 sene öğrenmiş sınavdan neyse uzatmayayım

  • Birisi de Münih teknik üniversitesinde okuyormuş. Onu da oradan artırmaya çalışıyorlar.


    Tabi bu yapılanlar doğru mu?, değil.

    Ancak artık savaş başladı. Fişliyorlar diyenlerin elinde adalet sisteminin adaletsizliği var, fişleyenlerin elinde de adaletsizliği kullananların geleceği.

    Zamanında adaleti savunsalar, bunların hiçbiri olmayacaktı. Şimdi hep birlikte batacaklar. Nasılsa kaybecek birşey bırakmadılar.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jeopol -- 31 Ocak 2021; 23:21:52 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • He, biz de yedik. Karşı tarafı karalamak için yapıldığına bahse girerim. Amaç usulsüzce atanan rektör protestolarını sabote etmek, bunlar dinsiz/ inançlılara saldırıyorlar algısı yaratmak. İlk kez yapılan şey değil. Bu Kâbe resmi olayı sanırım yeterli gelmedi. Gerçi ülke algı manipülasyonlarıyla yönetiliyor uzun zamandır, bununda yiyeni çok olur.


    Birileri yine böl-yönet yapmaya çalışıyor.

  • Jeopol kullanıcısına yanıt

    Yahu ne alaka savaş başladı diye. Bu adamların akpli olduğu ne malum. Nereden biliyorsunuz bu insanların yapılan adeletsizlikler ile mücadele etmediğini ? Her müslüman akpli mi ? Ayrıca Bisak'ın akpli olduğunu düşünmek falan da çok çok absürt birazcık. Ekşide de akplilerin bounde ne işi falan var diye yazmışlar. Bu kafalar sağ olsun 2023'te yine Akp başa çıkar.


    Ayrıca olayın particilik ile alakası olduğunu düşünüyorum. O zaman çıkıp adam da der ki. Fişleyenler hdpli, terörist, vatan haini, CHP'li kimse sesini çıkartmaz. Sen de ona akpli diyorsun. Şu kendi kuyunuzu kazma merağını bıraksanız çok güzel olacak eğer 2023'te akp görmek istemiyorsanız. Şahsen ben istemiyorum ama maalesef mücadele ettiğim kesim kibirli muhalif kesim.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Atanamayan Dr. Strange -- 1 Şubat 2021; 1:15:43 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Atanamayan Dr. Strange kullanıcısına yanıt
    Fişleyenlere hdpli, terörist, CHP'li diyorlar zaten.

    Adaletsizliklerle mücadele etmediklerini sessiz kaldıklarından biliyorum. Haksızlığa ses etmemek, haksızlığı desteklemektir.

    2023de yine akp gelirse bunu burnunu pislikten çıkaramadığı için yaşayamayan halk düşünsün. Tercih onların. İster orada kalıp sürünürler, ister bir umutla kurtulmaya çalışırlar. Benim tuzum kuru. Ben sadece pislikte yaşama nedenlerini anlatırım. Gerisi onların tercihi.

    Bu arada daha önceki mesajımda AKP'den bahsetmedim. Veya AKP'li demedim



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jeopol -- 1 Şubat 2021; 1:30:1 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Saçma sapan tipler.Faik Öztrak bu olayı eleştirdi diye saldırdılar adama.Ulan dallama herifler bu olayın sizinle ne alakası var?Ne alakası var ulan Kabe'nin orada.Provokasyon de geç.Ama işte eşeğe altın semer de taksan eşek eşektir.

  • Süreci ne güzel yönettiler be.


    Üniversiteye rektör atayıp sonra muhtemelen suni birkaç olayla gündemi 180 derece değiştirmeyi başardılar.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RevengeRain -- 3 Şubat 2021; 0:45:10 >
  • AKP artık bu false flag’ın mokunu çıkarttı. Yemezler tatlım. 60 yaş üştü telegram grubu açıldı. Hadi oraya, yallah.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rasyonel teletabi -- 1 Şubat 2021; 1:52:4 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gerçek ise artık bulanacak mide kalmadi umarim gerçek değildir.Bitmeyen,akillanmayan kutuplar.
  • Yeminederim iktidar da muhalif de aynı m.kun lacivertisiniz. Ulan ne hale gelmişsiniz be. Lafa gelince de hepsi ülkeyi düşünüyor. Sizin kendinizi düşünmekten başka derdiniz yok. Siyasetinize s.kayım
  • False flag terimini kim bulduysa akıllı adammış çok doğru

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Jeopol kullanıcısına yanıt

    Ne savaşı ,neyin savaşı. Çok aşırı uç noktalardasin haberin olsun.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Haber de kesin doğrudur varya. Şuraya yazmadan önce düşünün azıcık böyle bir şey olabilir mi diye.
  • Klasik İslamcı yalanı. Öncelikle öğrenciler fişleyemez. yetkileri mi var la?

    Mesele şu boun diye bir Facebook grubu var. Boğaziçi öğrencileri her şeyi konuşabiliyor. Grubun tek kuralı konuşmalar, resimler, videolar orada kalıyor.

    Bu kabe resmi konusu boun grubunda konuşulmuş. Orada kalması lazım ama fotoğraflar oradan alınmış ve bu pek duyarlı Müslüman arkadaşlar kurallara uymayıp sağa sola yollamışlar.

    Öğrencilerde bunu yapanların listesini hazırlamış ve gruptan atmışlar. Na liste onun listesi.

    Zaten dikkat edin liste neden hazırlanmış çıt çıkarmıyorlar o konuda.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi amadeus99 -- 1 Şubat 2021; 9:25:21 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • klasik dh forum üç maymunu. her müslümanı akpli sanıp iki yüzlüyü oynama. aynısını müslüman biri lgbt'yi savunanlar diye liste yapsa şeriat geldi diye 1 hafta ekşide burada twitter'da gündem yapardınız. kasmadığınız duyar kalmazdı. hepinizin özgürlüğü kendine zaten.


    hoşlarına gitmiyor kendilerini güvende hissetmiyorlar ifşalamaları normal ise kabe resmini koyanları gözaltına aldıkları için sesini kesip oturman lazım. onunda tam tersi şeklinde hoşuna gitmiyor o zaman.

  • Rezilden bile öte bir topluluk. İktidara geldikleri an yapacakları iğrençliklerin fragmanı. Geçmişte yaptılar yine yaparlar. Sesleri lgbti'ye pkkya dhkpcliye çıkmaz. Ama Müslüman gördü mü kuduz köpek gibi salyalar hırlamalar. Asla asla sizinle mücadeleden vazgeçmeyeceğiz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Atanamayan Dr. Strange kullanıcısına yanıt

    Akp'liler hedef gösterme fişleme, tutuklama, delil uydurma, yalan haber dahil hepsinin kitabını yazmış zaten.


    Müslüman geçinenlerde alkışlıyor. Hangi ülkede yaşıyordunuz siz?


    Burada olayın kabe ile ilgisi yok. Kendi arkadaşlarını satmak ve içinde bulunduğun grubun kurallarına uymamakla ilgisi var.


    Ayrıntıları yazdım. Dümdüz yalan söylüyorlar.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi amadeus99 -- 1 Şubat 2021; 9:28:32 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • amadeus99 A kullanıcısına yanıt

    yahu hocam yapma allah aşkına akp ne alaka konuyla ? sizin gözünüzü karanlık bürümüş. sana göre her müslüman akpli ise. akp'ye göre de akpli olmayanlar terörist. şahsım bunlar terörist dediğinde eyvallah diyip kenara çekil. ayrıntıları yazmamışsın ekşiden okuduklarını yazmışsınız bilirkişi gibi konuşmana gerek yok :D ayrıca üstteki arkadaşı neden böyle bir şey dediğini sorarsanız sevinirim öyle kuru iftira atmak yok. gelsin kanıtlasın ben de bloklu. o da beni bloklamış


    ayrıca yaptığın genellemeye bak. forum çok kültürsüzlükten ölüyor resmen.





    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Atanamayan Dr. Strange -- 1 Şubat 2021; 9:51:56 >




  • "Konuyu açan varlık hükümeti eleştirdiğim içen bana fetöcü diyen biri ona göre okuyun. Bunlarda her numara var."


    diyen şahıs APAÇIK YALAN SÖYLEMEKTEDİR. HAYATIM BOYUNCA KİMSEYE BÖYLE BİR İTHAMDA BULUNMADIM.BULUNMAM. YAPMANIN ANLAMI YOK. GELSİN KANITLASIN. GÖSTERSİN.


    Ulan foruma bak kaliteye bak millet ne güzel birbirine rahat rahat iftira atıyor. kendinle karıştırdın galiba. ben öyle haysiyetsiz değilim merak etme. her şey meydan da. geçen birisi aynı iftirayı attı özür dileyip mesajını sildi. o yüzden tükürüğünüzü yalamamak için öyle bol keseden sallamayın




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Atanamayan Dr. Strange -- 1 Şubat 2021; 9:58:23 >
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.