Şimdi Ara

Bot Nedeni İle Bloke Olayı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
922
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Hayırlı geceler beyler, sıkıntı şu: ben yıllardır Silkroad oynuyorum ama böyle bir rezillikte görmedim. Uzun yıllar sonra oyuna yeniden başladım keyif almak ve Ramazan'da vakit geçirmek amacıyla. El ile kasarken ne bot ne taxi kullanmadan, yine bilgisayarı açtım az önce Silkroad'a girdim. DW'deyim ve bu beleş potçu npcye bastım ardından oyun hareket halinde fakat herhangi bir eylem yapılamıyor. Bende görev yöneticisinden kapattım oyunu tekrar girdiğimde bu hata? Bot kullanımından 7 gün ceza?! Bu olayı nasıl çözebilirim?

    Bot Nedeni İle Bloke Olayı







  • Ramazanda vakit geçirmek amacıyla isroya başlamak:D Dikkat et o sana geçirmesin hocam:D Bir sürü private var başla birine oyun canlı oluyo hiç yoktan.Blackpearl öneririm

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: AlbiSnickers

    Ramazanda vakit geçirmek amacıyla isroya başlamak:D Dikkat et o sana geçirmesin hocam:D Bir sürü private var başla birine oyun canlı oluyo hiç yoktan.Blackpearl öneririm

    İlk sebebim oydu başlamak için ve gerçekten uzun yıllar oldu oynamayalı. 45'e geldim şu an 150k da sp'm var. Ama oyun iyice paraya dönmüş söylendiği gibi, bariz. Ne yapalım mecbur pvp yapıcaz dediğin gibi. Black Pearl kapanmıştı diye hatırlıyorum?
  • Bu konuda mağdur olan tek kişi siz değilsiniz. Joymax bot kullanan-kullanmayan birçok kişiyi bu şekilde oyundan ihraç ediyor. Oyuncuları Aeolus, Ephesus ve Xian'a toplamaya çalışıyorlar diye düşünüyorum. 130 cap server'larından umutlarını kestiler iyice.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1

Benzer içerikler

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.