Şimdi Ara

Bosch SMS68JI06T 8 Program HomeConnect Inox Bulaşık Makinesi ÇATIR ÇATIR ÇATLADI!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
2
Favori
6.991
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Merhaba,

    03.11.2019 tarihinde gittigidiyor üzerinden 4919₺'ya Ankara'da bir Bosch bayinden Bosch SMS68JI06T 8 Program HomeConnect Inox Bulaşık Makinesi aldım. Kalite olarak tavsiyeler bu yönde olduğu için doğrudan Almanya üretimi olan bir üst model tercih ettim. Horoz Lojistik ile yakalşık 1 hafta da teslim edildi. Yetkili Bosch teknik servisi gelip makineyi kurdu.

    2-3 defa sorunsuz makineyi kullandık. Yıkama işlemi bittikten sonra normalde makine kendisi otomatik olarak tabak çanak kurusun diye kapağını açıyor. Son iki kullanımda kapağı açmadı ve alt kısmında su birikintisi bıraktı. Makine ekranda bir uyarı verdi. Sanıyorum musluk ışığı. Bunun üzerine hortumları kontrol amaçlı teknik servisin yerleştirdiği tezgah altı yuvadan makineyi çıkardığımızda makinenin üst tablasının çatır çatır çatladığını ve biraz bombeleştiğini, şiştiğini gördük. Belki gizli bir çatlak vardı ve makine çalıştırılınca bu çatlaklar ortaya çıktı. Bilemiyoruz. Bunun üzerine iki gün önce Bosch müşteri hizmetlerini aradık. Durumu açıklaıdm. Servis gelmesi gerekir dendi ve servis kaydı oluşturdular. Bugün için sözde servis gelecek (18.11.2019). Satıcı bayiyi aradım. Durumu ilettim. Bize bildirmenize gerek yok. Servisin bakması gerekir dedi. Gittigidiyor'u aradım. Bilgi verdim. Servis çağırın, gerekirse biz de yardımcı oluruz dediler. Bu arada kargo bize teslim edildiğinden itibaren henüz 14 gün dolmadı. Yasal iade hakkımızın süresi olan 14 günlük süreç kargo tesliminden itibaren başlıyormuş. Netten alınan beyaz eşyalarda iade/değişim nasıl oluyor bilmiyorum.

    Şimdi servis gelip, "Evet ürün hatalı, değişim gerekir." der de bayi de "Tamam yenisini gönderiyorum." derse sorun yok. Ama Bosch biraz endişelendirmiyor değil. Zira sikayetvar.com'a baktığımda hataları müşteri üzerine yıkıp sıyrılma olaylarından bahsedilmiş. Bu endişemi satıcı bayii ile paylaştığımda "Yok, bu anlamda Bosch çok sağlamdır." dedi. Artık hakikat nedir bilemiyorum.

    Şayet Bosch değişim değil de "müşteri hatası" (nasıl bir hata ettiksek), ya da "onarım" derse bunu kesinlikle kabul etmem. 5 bin lira para veriyorum Bosch markasına güvenerek, ve Almanya üretimi diyerek 1500-2000 lira fazla veriyorum. Kalkıp böyle bir şey yaparlarsa bunu kabul etmem mümkün değil. Ben 8-10 yıldır 500 liraya mı ne öyle bir rakama aldığımız Arçelik'in en alt modellerinden birini kullanıyordum. Ne bir yeri çatladı ne de patladı. Ama farklı sebeplerden değiştirmek istedim ve Bosch'u tercih ettim. Şimdi kalkıp bana böyle bir sıkıntı yaşatırlarsa bu beni çok rahatsız eder. Böyle bir durumda ne yapabilirim?

    Benim bildiğim kadarıyla:

    1. Gittigidiyor'u devreye sokup iade isteyebilirim. 14 günlük iade sürem dolmadan. Yardımcı olurlar mı bilmiyorum.

    2. Bosch Almanya'ya durumu yazabilirim. Yine sonuç ne olur bilmiyorum.

    3. Tüketici mahkemesine başvurabilirim ki hiç istemediğim bir süreç. Emek ve zaman hırsızlığı. Yine sonuç nasıl olur, süreç nasıl işler bilmiyorum.

    Bu hususta yardım, tavsiyelerinizi bekliyorum değerli forum üyeleri. Daha önce buna benzer bir kaç sorunu burada çözmüştük. Bu beni çok mutlu etmişti.

    Bekliyorum....



    Edit 1: 18.11.2019'da Bosch teknik servis geldi. Maknenin üstündeki çatlakların resmini çekti. "Merkeze makinenin yenisiyle değiştirilmesini talep ettiğinizi bildireceğim. Sonuçlanması bir hafta kadar sürer. Neye karar verirler bilemiyorum. Üst tabla yenilenebilir. Buradaki bayiden almış olsaydınız daha fazla yardımcı olurduk. Ama başka şehir olunca aldığınız yerle görüşebilirsiniz." dedi.

    Gittigidiyor'u aradım. "Servis somut bir adım atmadı. Ürünü değişim ya da iade etmek istesek mümkün mü?" diye sorduğum da müşteri hizmetleri "14 günlük yasal iade hakkınız var. Bir kaç gününüz kalmış. Satıcıyla iletişime geçin ve makinenin alınması için kargo iade kodu isteyin." dendi.

    Öyle sanıyorum ki gittigidiyor üzerinden ürünü aldığım Ankara merkezli Bosch bayii ne değişime ne de iadeye yanacak. "Servisle sorunu çözün" diyecek.

    Şimdi, servisin cevabını bekleyebilirim. Bu durumda 14 günlük online alışverişlerdeki iade süresi bitmiş olacak büyük ihtimal. Hoş, bu durumda yasal iade hakkım oluyor mu bilmiyorum.

    Satıcı bayiyi arayıp değişim ya da iade istediğimi söyleyebilirim. Kabul ederse sorun yok. Etmezse gittigidiyor'a durumu iletebilirim. Ne tür bir girişimde bulunurlar. Yoksa tepkisiz mi kalırlar bilmiyorum.

    Acaba ne yapmalıyım?

    Bu arada bu kusurlu ürünü 14 gün yasal iade hakkı ile geri iade edebilir miyim? Gittigidiyor'un bu noktada bir katkısı olur mu?

    Edit 2: Bosch müşteri hizmetleri bugün dönüş yaptı. "Ürünü gittigidiyor üzerinden aldığınız için size yardımcı olamayız. Sadece ücretli olarak üst tablayı değiştirebiliriz." dedi. "Bu durumda sorumluluk gittigidiyor'a ait." dedi. Ben "Nereden alırsam alayım, neticede bu ürün sizin, garantili ve Bosch resmi bayinden aldım." dedim. "Ayrıca ürün hasarı sonradan durup dururken oluştu." dedim. "Öyleyse sadece ücretsiz olarak üst tablayı değiştirebilir miyiz buna bakıp dönüş yapayım." dedi.



    Bunun üzerine satıcı bayiyi aradım ve "Bu ürün hasarlı, değişim ya da iade istiyorum." dedim. "Ürünü kurup kullanmışsınız. Bu nedenle ne değiştiririz, ne de iade alırız." dediler. Ben de, "Öncelikli olarak gittigidiyor ile sorunu çözmeye çalışacağım. Olmazsa mahkemeye." dedim.



    Sonra gittigidiyor'u arayıp, Bosch, "İnternetten almışsınız, bu nedenle biz yardımcı olamayız." diyor. Bayi, "Ürünü kurmuşsunuz, bu nedenle biz yardımcı olamayız." diyor dedim. "Biz Bosch markasına güvendik, doğrudan Almanya'dan ithal, dolayısıyla işçilik, kalite daha güvenilirdik" dedik. Bosch resmi bayinden alıyoruz ve en son arada gittigidiyor var." dedik. "Ama şimdi kimse yanaşmıyor" dedim. Gittgidiyor müşteri hizmetleri uzunca satıcı ile görüştü. Sonra bana dönerek, "Satıcı hem kendilerine hem size para ödememizi istiyor. Böyle bir şey olamaz. Koşulsuz iade hakkınız var. Bu nedenle ben ilgili arkadaşa not bırakıyorum. Para iadesi süreciniz başlatılacak ve konu hakkında siz bilgilendirileceksiniz. Daha sonra ürünü getiren Horoz Lojistik'i arayıp ürünün alınmasını talep edin." dediler.



    Sonuç itibariyle gittigidiyor sözünde durursa ürünü iade edip paramı alacağım ve sorun çözülmüş olacak. Beklemedeyim. Ancak gittigidiyor sözünde durmazsa sanırım o vakit mahkeme ya da tüketici hakları mahkemesi artık her ne ise bu sürece gireceğiz. Durum bundan ibadet.



    Yine yorum, tavisyelerinizi bekliyorum. Yazılanları okuyorum bu arada. İlgilenen herkese ayrı ayrı teşekkür ederim.

    edit 3: Gittigidiyor kendine yakışanı yaptı ve iade sürecinin başlatıldığını söylese ve bunu sistemlerinden mesaj olarak bildirse de iadeyi başlatmadı. Gittigidiyor'u her aradığımda her çıkan müş. hiz. elemanı farklı bir şey söyledi. Biri "Tabii ki, ürün kurulmuş, kullanılmış olsa da 14 günlük süre içinde iade hakkınız var, hemen süreci başlatıyorum. SC ile başlayan kodla kargo firmasını arayarak ürünü teslim aldırın." diyor. Kargoyu arıyorum "Böyle bir kayıt yok." diyor. Tekrar gittigidiyor'a arıyorum. Bir diğeri satıcıyı arayıp, "Ürünü kullandığınız için kabul etmiyorlar. İade yapamazsınız." diyor. Ertesi gün tekrar arıyorum. Başka biri "İade sürecini hemen başlatıyorum." diyor. Sonra satıcıyı arıyor. "Elinizde servsi raporu varsa yardımcı olabiliriz." diyor. Peki diyorum, Bosch'u arıyorum, "Servis raporu değil servis fişi veririz." diyor. Gittigidiyor'u aradığımda tekrar, başka biri "İade sürecini hemen başlatıyorum ama bekleyin satıcı bir arayayım önce." diyor sonra, "Maalesef satıcı kabul etmiyor, tüketici hakem heyetine gitmenizi önerdi. Biz de size yardımcı oluruz siz gidin." diyor:) Şaka gibi. Koskoca gittigidiyor yalanla, dolanla beni günlerdir oyalıyor. Her biri başka bir şey söylüyor. Yarın 14. gün doluyor. Tüketici hakem heyetine e-devlet üzerinden yazacağım. Ancak kimi şikayet etsem bilemedim:) Hangi firmanın adını yazacağım? Bosch mu, satıcı bayi mi yoksa gittidiyor mu? Kusurlu ürünü sattılar. Makine hem su boşatlmıyor hem fiziksel olarak kusurlu, ürün çatladı ve şişti. Ama Bosch ya siz yaptınız, ya da kargoda oldu diyor. Ya arkadaşım ilk defa nette alışveriş yapmıyorum. 6 yıldır pek çok platformda alışveriş yapmışımdır. n11, hepsiburada, gittigdiyor, amazon yurtiçi, yurtdışı...Hepsi kayıtlı. İadelerim kayıtlı. Hata, kusur, defo konusunda son derece titizimdir. Pek çok kimsenin göremeyeceği defoları görüp pek çok ürün iade etmişliğim vardır. Koskoca makine almışım netten ki çok güvenli olmayan 1 haftalık kargo sürecinde teslim edilmiş. Her yanını kontrol etmez miyim? Kaldı ki yalnız değildim iki kişi kontrol ettik. Üstelik servis elemanı paketi açtı bir üçüncü kişi olarak. Hadi biz her yanını incelerken koskoca çatlamaları ve şişmeyi görmedik, o da mı görmez. Bize "Bu ürün çatlak." derdi. Sonradan olduğuna %100 eminim. Yoksa ben de bilirim suçu kargo firmasının üzerine yıkmayı. "Görmemişiz, ürünü kırıp getirmişler." derim. Ama bu ahlaki değil. Kargo firmasının suçu yok. Bu durumda onları neden suçalayım. Ürün bize geldikten sonra, tezgah altında, servis elemanının bizzat kendi yerleştirdiği yuvasında çatladı. Kendimiz neden, nasıl çatlatalım? Tezgah altında duran ürünün üzerinde tepinecek miyiz? Ne koyabilirim ki gizli yuvasında olan ürüne. Sonra sorunsuz bir ürünü neden yerinde oynatıp üzerine çıkayım, ya da çatlatacak kadar ağır bir şeyler koyayım, ya de çekiçleyeyeim:)

    Hakem heyetine yazacağım ama kimi şikayet etmem gerekiyor bilmiyorum. Ayrıca Bosch Almanya'ya süreci özetleyen Almanca bir mail atacağım. Bilmiyorum ilgilenirler mi.

    konu ile ilgili görseller:

    Bosch SMS68JI06T 8 Program HomeConnect Inox Bulaşık Makinesi ÇATIR ÇATIR ÇATLADI!
    Bosch SMS68JI06T 8 Program HomeConnect Inox Bulaşık Makinesi ÇATIR ÇATIR ÇATLADI!Bosch SMS68JI06T 8 Program HomeConnect Inox Bulaşık Makinesi ÇATIR ÇATIR ÇATLADI!Bosch SMS68JI06T 8 Program HomeConnect Inox Bulaşık Makinesi ÇATIR ÇATIR ÇATLADI!Bosch SMS68JI06T 8 Program HomeConnect Inox Bulaşık Makinesi ÇATIR ÇATIR ÇATLADI!Bosch SMS68JI06T 8 Program HomeConnect Inox Bulaşık Makinesi ÇATIR ÇATIR ÇATLADI!Bosch SMS68JI06T 8 Program HomeConnect Inox Bulaşık Makinesi ÇATIR ÇATIR ÇATLADI!


    Edit 4: Sonuca çok az kaldı, hatta bir gün kaldı diyebilirim. Yakında süreci toplayıp sonucu buradan paylaşacağım.

    Edit: 5: Sonucu buradan okuyabilirsiniz:https://forum.donanimhaber.com//mesaj/yonlen/141412664



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi timucinpusat -- 29 Kasım 2020; 18:8:46 >







  • Çok geçmiş olsun yeni satın alınan üründe ilk 6 ay içinde arıza çıkarsa gizli ayıplı kusurlu mal sayılır. Kesinlikle hakkınızı arayın diretirlerse tüketici hakem heyetine gidin başvurun.

    Ayrıca makinenizde su taşma emniyeti tertibatı olarak Aqua-Stop var bundan dolayı su kaynaklı arıza çıkar mutfağınız zarar görürse Bosch aynı zamanda hasarı karşılamak zorunda ürün kullanım süresi boyunca Aqua Stop garantili.
  • Çok geçmiş olsun yeni satın alınan üründe ilk 6 ay içinde arıza çıkarsa gizli ayıplı kusurlu mal sayılır. Kesinlikle hakkınızı arayın diretirlerse tüketici hakem heyetine gidin başvurun.

    Ayrıca makinenizde su taşma emniyeti tertibatı olarak Aqua-Stop var bundan dolayı su kaynaklı arıza çıkar mutfağınız zarar görürse Bosch aynı zamanda hasarı karşılamak zorunda ürün kullanım süresi boyunca Aqua Stop garantili.
  • -YucukluSucurtam- kullanıcısına yanıt
    Çok teşekkür ederim. İyi geldi.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Gelişmeleri buradan ekleyeceğim.
  • gittigidiyor'u tekrar aradım. Sözde yarına kadar iade sürecini başlatacaklar. Ve sistemlerindeki kodla Horoz lojistik'i arayıp ürünü kargoyalayabileceğim. Sonra paramı bana iade edecekler. Ama açıkçası biraz oyalama gibi de gelmiyor değil. Sözde bugün iade sürecini başlatacaklardı. Zira 14 günün dolmasına 3 gün kaldı. Yarın herşey biraz daha netleşir. Koskoca Bosch'un bize yaşattığı sıkıntıya bakın.
  • Bugün gittigidiyor sistemine baktığımda iadeye dair herhengi bir işlem başlatılmadığını gördüm. Gittitidiyor müş hizmetlerini aradım. 2 gündür iade süreci başlatıyoruz diyorlar. Sözde bu kişide bugün sabah saat 9'dan itibaren iade süreci başlatılmış olacak. Sayfamdaki ürün kodu ile kargo firmasına ürünü iade edilmek üzere verebileceğim ve aldıklarım kısmında ürün yanında kargo iade kodunu gir kısmı belirecek. Ürün satıcıya ulaşınca ister iadeyi kabul etsin ister etmesin para bana aktarılacak. Müş. hizmetlerinin verdiği bilgi bu. Ancak henüz iadeye dair bir işlem yok. Bekliyorum.
  • Bir önceki mesajımda ifade ettiğim üzere gittigidiyor iade sürecini başlatacağını söyledi ve buna yönelik bana mesaj gönderdi.

    Bosch SMS68JI06T 8 Program HomeConnect Inox Bulaşık Makinesi ÇATIR ÇATIR ÇATLADI!

    Ben de Horoz Nakliyatı arayıp ürün iade kodunu kendilerine vererek ürünü geri göndermek istediğimi söyledim. Ancak böyle bir kayıt görmediklerini belirttiler. Bunun üzerine gittigidiyor'u tekrar aradım. Beklettiler, satıcıyla görüştüler ve evet şaşırtmadılar. Gittigidiyor ürünü servis kurduğu için iade edemezsiniz dedi. 14 gün iade hakkınız ürünü paketli bir şekilde bekletip hiç kullanmamanız durumunda geçerli dedi. Halbuki dün başka bir şey demişler, ürünü kullanmış olsa bile iade hakkınız var elbette demişlerdi. Bu arada tüm yazışmamlarımız ve telefon görüşmelerimizin kaydı mevcut bende.

    Bunun üzerine gittigidiyor'a beni iki gündür oyaladıklarını her çıkan müş hiz elemanının farklı bir şey dediğini kusurlu ürünü kimsenin üstlenmediğini ifade ettim ve durumu sosyal medyada palaşacağımı ve mahkeme sürecini başlatacağımı ifade ettim.

    Sözün özü, hem çalışmasında sorun olan hem fiziksel olarak kusurlu olan, patlak çatlak olan ürünün sorumluluğunu ne BOSCH üstleniyor, ne satıcı resmi bosch bayi ne de gittigidiyor. Her şey satana kadar. Neymiş ücretli olarak ürünü tamir ettirebilirmişim. Üstelik garantili diye satılan, Bosch diye satılan, doğrudan Almanya'dan ithal diye satılan bir ürün ve arada gittgidiyor'a güvendik. Halbuki doğrudan satıcının sitesinden de alabilirdim daha uygun fiyata. Ama bizim hakkımızı korur dedik.




  • Nasıl bir yol izlemeliyim? Tecrübeli olan arkadaşlar paylaşırsa sevinirim.
  • tüketici mahkemesine müracaat edeceğim. süreç nasıl başlıyor, nasıl işliyor bilgisi olan varsa paylaşırsa sevinrim.
  • timucinpusat kullanıcısına yanıt
    http://tuketici.gtb.gov.tr/tuketici-sikayetleri

    Bu linkteki bilgiler size yardımcı olur umarım.
  • Parayı Alırsan Elektrolux ESF7506ROX Al
  • bjkyener kullanıcısına yanıt
    neden?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: timucinpusat

    neden?
    Su püskürme sitemi daha iyi
    Yılda 13 kişide 3080 litre basınçlı su (Boschun en iyi makinesinde bu özellik yok) püskürtüyor
    Basıçlı püskürtmeyle daha temiz yıkanması
    A+++ (Sudan değil Elektrikten Tasarruf Özelliği Ön Planda)
    Su Basınçla Püskürttüğü İçin Su Tasarrufludur (Tek Yıkamada Bosch un 3 defa yıkamasından daha iyi performansa sahip)
    Yılda Toplam Su Faturasında 10 -12 TL (Aylık 1 TL den düşük) fark ödersin ama bulaşıklar temiz çıkar
    Bosch 25 Yıldır Aynı Pervaneyi Kullanıyor Püskürtme Basınçlı Değil (İnsanları Salak Yerine Koyuyorlar 1 kere kandırırsın 2. ye alırsın ...)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bjkyener -- 21 Kasım 2019; 14:28:15 >
  • ürünü mercek altına aldım. mahkeme kanalıyla paramı geri aldıktan sonra ciddi olarak değerlendireceğim. tşk.

    Bu arada THH ile görüştüm. Evrakları getirin. İşlemi başlatalım dendi.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi timucinpusat -- 21 Kasım 2019; 16:10:45 >
  • Ben de mediamarkt'ın gittigidiyor hesabı üzerinden siemens çamaşır makinesi alımı yapmıştım ve sonrasında yetkili servis ürünü kurup gitti. Üstünde ekstra garanti de satın aldım ve normal garanti sürecinde de Siemens müşteri hizmetleri üzerinden destek aldım.

    Sizde nasıl oluyor da Bosch garanti sürecini işletmiyor? Ürün arıza tespiti yaparak garantiden parça değiştirmek zorundalar diye biliyorum. En fazla ürünü komple iade alıp yeni ürün tedariğinde sıkıntı doğurabilirler?

    Siz direkt iade istediğiniz için mi Bosch yanaşmıyor diyorsunuz yoksa ürün Grey market ürünü falan mı?

    Bosch nasıl arkasında durmuyor açabilir misiniz? Diyelim ki 2 ay sonra elektronik kartı bozuldu, bu durumda ücretsiz servis talep edemiyor musunuz? Gelip tamir edemiyorlar mı?
  • Beyaz Eşya Teknik Servisi 444 2 846

    Acil arıza kaydı için lütfen arayınız 444 2 846
    Bosch SMS68JI06T 8 Program HomeConnect Inox Bulaşık Makinesi ÇATIR ÇATIR ÇATLADI!


    Beyaz eşyalarımız günlük hayatımızın vazgeçilmez unsurlarıdır.Hayatımızın her alanını kolaylaştıran ve günlük işlerimizi kolaylıkla yapmamızı sağlayan en temel eşyalardır.Mutfağımızdan banyomuza kadar her alanda kullandığımız beyaz eşyalar bir çok marka ve modelde yaşantımızı süslemektedir.

    Beyaz eşyalar deyince öncelikli olarak aklımıza buzdolabı,çamaşır makinası,bulaşık makinası,fırın ve ocaklar,ısıtıcılar ve yine işlerimizi kolaylıkla halledebileceğimiz küçük ev aletleri gelir.

    Buzdolaplarımız, hayatımızı sağlıklı devam ettirmek için yiyeceklerimizi ve içeceklerimizi saklamamıza yardımcı olur.Her mevsim her besini aynı tat ve lezzette tüketebilmemizi sağlar.Kışın bile yaz meyve ve sebzelerini aynı tazelikte tüketebiliriz.

    Çamaşır makinalarımız yaşantımızın en vazgeçilmez parçasıdır.Yaşantımızın gereği olan temizliği zaman ve güç tasarrufu sağlayarak tamamlamamıza katkısı çok fazladır.Saatlerce elimizde çamaşır yıkama durumunu hayatımızdan çoktan çıkarmıştır.Özellikle çalışma hayatında yoğun çalışma saatleri çamaşır makinası kullanımını artık ihtiyaç haline getirmiştir.

    Bulaşık makinalarımız yine yaşantımızın büyük ölçüde gizli kahramanı sayılabilir.Özellikle kalabalık misafirlerden sonra kalan bulaşıkları düşününce gerçekten kahraman olduğunu düşünmek çok haklı oluyor.Bunun yanında güç tasarrufu da sağlamaya katkısı yadsınamaz.Hem su tasarrufu sağlayarak hem de enerji tasarrufu sağlayarak mali yükümüzü oldukça hafifletir.

    Fırınlar ve ocaklar yine en önemli kısımda yer almaktadır.Çünkü yemek yeme ihtiyacı insanın doğası gereği mecburdur ve bunu ocaklarımız sayesinde sağlarız.Misafirlerimize en güzel sunumları yapmamıza en büyük yardımcı yine gizli kahramanlarımız fırınlar ve ocaklar.

    Hayatımızın birer parçası haline gelen beyaz eşyalar ayrıca her gün yenilenen tasarımları ve teknolojik özellikleri ile de dekorasyonumuzun bir parçasıdır.Gelişen teknoloji ile birlikte beyaz eşyalarımız da sürekli olarak kendini yenilemekte ve hayatımızı daha da kolaylaştırmaya yönelik ilerlemektedir.

    Bu kadar yoğun hayatımızda olan beyaz eşyalar son teknoloji ile üretilmiş olsalar da bazen arızalar verebilmektedir.Her alanda sıklıkla kullandığımız bu eşyalarımızın belirli kullanım süreleri vardır.Bazen kullanım süreleri nedeniyle bazen de teknik detaylardan kaynaklı olarak çalışmayabilir.Yaşanabilecek bu durumlarda en etkili çözüm bir beyaz eşya servisi başvurmaktır.Çünkü çalışma sistemi tamamen elektronik düzeneğe dayalı bu eşyaların problemini kendimizin saptaması her zaman mümkün olmayabilir.




  • Sonuca çok az kaldı, hatta bir gün kaldı diyebilirim. Yakında süreci toplayıp sonucu buradan paylaşacağım.
  • Zeki Teknik Z kullanıcısına yanıt
    Adam kurnaz yapıştırmış reklamı konu sahibi

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Timuçin bey selamlar,
    Öncelikle çok geçmiş olsun başınıza gelen talihsizlikten dolayı.
    Aynı durum arkadaşımın çamaşır makinesinde meydana geldi, eşi evdeymiş ve para vererek değişim yaptırmış üst tablayı sonrasında gerekli yerlere şikayet ederek tabla ve servis bedelini geri aldık.
    Buradaki hassasiyet size satışı yapan bayinin servis açtırırken veya teknik eleman eve geldiğinden kesinlikle GG veya benzeri internet sitelerinden aldığınızı söyleyemeyecektiniz. Aldığınız yer bayi de olsa bayilerin bu tarz online platformlarda satış yapması yasak olduğundan servis de yardımcı olmamaya çalışıyor.
    GG nin yaptığı da satıcıyı korumak bir yerde. Fakat cidden satan bayi de o makineyi alamıyor işleyiş böyle değil, gelen servisin servis fişi dediği zaten rapor, onu buradan paylaşır veya whatsapp'tan bana da iletebilirseniz duruma müdahil olmaya çalışırım.
    Ben Siemens satıcısıyım Bosch kısmına sözümüz geçmez maalesef ama işleyiş aynı olduğundan belki desteğim olabilir size.
    Saygılar. umarım en kısa sürede sorunu atlatırsınız.
    Serdar Çetin
    05533976676




  • shopsiemens S kullanıcısına yanıt
    Merhaba Serdar Bey. İlginize teşekkür ederim.

    İnternetten aldığımızı bir şekilde fark ettiler.

    Online satışaları yasaksa buna engel olmaları gerekir. Madem yasak bayinin lisansını iptal etsin Bosch.

    GG tam bir (burası ağır küfür içerir) miş. Bu kadar aşağılık bu kadar adi bir bu kadar büyük iş yapan bir firma görmedim. 2 ay beni oyaladılar. normalde 42 liraya 750 dk lık paketim var. bu ay 250 lira ödedim ek paketlerle.

    Beni sürekli olayaladılar. Allah belalarını versin tez zamanda.

    Son durumu aşağıda açıkladım.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.