Şimdi Ara

boşa dönen nikon 105 vr f/2.8 micro netleme halkası

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
517
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • arkadaşlar 5 yıllık lensimi ayıla bayıla keyifle kullanıyordum ama son zamanlarda fark ettim, yazın makineyi (D300 & nikon micro f/2.8 vr micro takılıyken) 14 yaşındaki kuzenime vermiştim abisin düğün fotoğraflarını çeksin diye günahını almayım ama sanırım ondan geldikten sonra oldu gerçi çocuğa da soramadım ayıp olmasın diye çarpma düşürme oldu mu diye. Herhangi bir darbe izi yok ancak birden manuel netlem halkası takılmaya başladı, anlayamadım sebebini.

    Sizce neden olabilir ? Belli bir yere kadar netleme mesafesini düşürebiliyorum sonra boşa çevriliyor kauçuk focus halkası çok bastırarak sıkarak çevircem ki anca öyle düşebiliyorum minimum netleme mesafesine 1:1 e yani



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NevNiyaz -- 16 Aralık 2012; 16:50:31 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • Sakın sıkarak zorlamayın. Ayrıca tavsiyem; buradan alacağınız bir fikirle müdahale etmek yerine servise göstermek. Umarım aynı sorunla karşılaşan birisini bulursunuz, bu şekilde sorunun çözümü için çok fazla fikir sahibi olunuyor..
  • quote:

    Orijinalden alıntı: $U$PeCT RoCKerS

    Sakın sıkarak zorlamayın. Ayrıca tavsiyem; buradan alacağınız bir fikirle müdahale etmek yerine servise göstermek. Umarım aynı sorunla karşılaşan birisini bulursunuz, bu şekilde sorunun çözümü için çok fazla fikir sahibi olunuyor..

    çok çok haklısınız aslında çok teşekkürler üstad
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.