Şimdi Ara

Borsa hakkında hiç bilgisi olmayanlara yada bilinçli yatırım yapmak isteyenlere

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
606
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Yaklaşık 15 yıldır borsada işlem yapan birisiyim. Üniversite yıllarında 2bin lira paramla ilk defa sırf gözüme hoş göründüğü için ipek matbaacılık almıştım yanlış hatırlamıyorsam 2 günde %20 kazandıktan sonra iyice aşka gelerek daha fazla kazanmak için kolları sıvadım. Geçen zamanda çok işlemler yaptım para kazandım para kaybettim. Zarardayken elimde aylarca tutup da yeter artık deyip sattığımın dakkasında hisse tavan mı olmadı, ben aldıktan 5 dakika sonra şirkete el mi koyulmadı,her gün tavan tavan gidip de bir tarafından girdikten 2 gün sonra dip dip giden hisselerden zararına mı kurtulmadım vs. vs. Çok şükür elimdeyken iflas eden bir şirkete bulaşmadım o da şansıma. hesaplama yaptığımda 70 bin zarardaydım en son :) tabi kara geçmeyi bildim daha sonra . Zaman içinde öğrendiğim en değerli bilgiyi sizinle paylaşayım; kanaatkar olmak, pahalı alım yapmamak, sabırlı olmak, şirket kötü ise zararda bile olunsa satıp kurtulmak. ben her yediğim kazıkta yeni bir şeyler öğrendim.
    Şu anda bir temel analiz eğitimi alıyorum çünkü hala yeni yeni şeyler öğrenmek gerekiyor borsa oyun yada kumar yeri değil bunun bilincinde olmak ve bilinçli yatırım yapmak gerekiyor. Eğitimin sonunda ben şu anki tecrübemle şunu garanti edebilirim: daha net göreceksiniz ve riskinizi minimize ederek yatırıp yapmayı öğreneceksiniz. urda reklam ya da adres vermek doğru olmayacağından detaylar hakkında pm atabilirsiniz.(not: herhangi bir şirketin temsilcisi falan değilim yanlış anlaşılmasın)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi samur45 -- 30 Mart 2017; 15:56:37 >







  • borsaya yaklaşmayın.büyük şirketlerin kağıtları ani yükselişler yapmaz,ani yükseliş ve düşüş yapan hisselerde tahta yapıcılar bulunur ve bunlar düşük hacimli spekülatif hisselerdir,şans eseri 2 kere kazansanız 5 kere kaybedersiniz. uzun vadeli fiziki tam altın alın ve unutun.paranız çoksa kiloluk külçeler olabilir. türkiyede borsa dolandırıcıların kahvehanesidir.spk(sermeya piyasası kurulu)'nun çok iyi denetlediği söyleniyor. koca bir yalan. borsaya hiç bulaşmayın.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.