Şimdi Ara

Borderlands filmi oyuncu kadrosunun ilk üyesi belli oldu! Cate Blanchett, Lilith’i canlandıracak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
299
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj


  • Lionsgate’in 2015 yılından beri gündeminde olan Borderlands film uyarlaması için kadro yavaş yavaş şekillenmeye devam ediyor. Şubat ayı içinde ilk detaylara ulaştığımız uyarlama için yönetmen koltuğuna Hostel filmlerinden tanıdığımız Eli Roth’un oturacağını senaryoyu ise Chernobyl dizisinden tanıdığımız Craig Mazin’in sırtlanacağını öğrenmiştik.



    Filmin oyuncu kadrosu için ise çok net isimler olmamakla birlikte bazı oyuncuların adı da geçmiyor değildi. O oyunculardan biri ise Yüzüklerin Efendisi Üçlemesinin unutulmaz karakteri Leydi Galadriel’i de canlandıran Cate Blanchett’ten başkası değildi. Lionsgate’in Twitter üzerinden yaptığı paylaşım ünlü aktrisle ilgili söylentilere son verdi ve oyuncunun film kadrosuna resmen katıldığını duyurdu.



    Ayrıca Bkz.Federal Havacılık Dairesi, SpaceX’e Starship prototipini uçurma iznini resmen verdi



    Borderlands uyarlamasında oyunun en önemli NPC’lerinden Siren Lilith’i canlandıracak olan Avustralyalı Blanchett, film kadrosunun ilk oyuncusu oldu. Lionsgate, ünlü aktrisin film kadrosuna katılması kapsamında yaptığı açıklamada “BU BİR ŞAKA DEĞİL. Cate Blanchett, Borderlands dünyasına hoşgeldiniz.” ifadelerini kullandı.






    Filmin yönetmeni Eli Roth da Blanchett’i film kadrosunda görmekten duyduğu mutluluğu birkaçç cümleyle ifade etti. Roth, aktris için “Muhteşem Cate Blanchett, Borderlands filminde yer alacağı için kendimi inanılmaz şanslı hissediyorum. The House with a Clock in Its Walls harika bir ortaklığımız oldu ve şunu rahatlıkla söyleyebilirim ki altından kalkamayacağı rol yok. Dramdan komediye ve oradan da aksiyona.. Cate, her sahnenin hakkını veren biri. Onunla çalışmak, emin olun ki her yönetmenin hayalidir ve ben onla bu şansı daha büyük bütçeli bir yapımda ikinci kez elde ettiğim için çok şanslıyım. Cate ile birlikte çalışmak isteyenler on numara performans göstermeleri gerektiğini bilir ve eminim ki onun tescillenmiş kariyeri için hafızalarda iz bırakacak bir karakter daha yaratacağız.” sözlerini sarf etti.





    Cate Blanchett ile oyuncu kadrosuna sağlam bir giriş yapan Lionsgate, bakalım kadronun diğer üyelerinde de bizlere sürpriz yapacak mı? Borderlands filmi ile ilgili henüz bir gösterim tarihi bulunmuyor.



    Kaynak:https://www.gamesradar.com/borderlands-movie-eyes-cate-blanchett-for-lilith/







  • Pintipanda dan izlemiştim oyunu. Çok keyifli bir oyundu. Panda nin acemi oyuncuyla birleşince çok eğlenceli olmuştu.
    Balnket de kaliteli bir oyuncu bence. Merakla bekliyorum. Şu jokerin manitasinin filmi vardı. Beyzbol sopalı hatun. Bence ona da çok yakışırdı bu karakter.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-C2560DDFD -- 29 Mayıs 2020; 22:36:13 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Güzelim kızılları heba ediyorlar. Önce Triss'e yazık ettiler şimdi de Lilith'i 51 yaşındaki Cate teyzemize vermişler.
  • Tamam iyi oyuncu da filmin konusu ne abi?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Borderlands serisi kendini asla hikayesi ile öne çıkaran bir seri olmadı ve bir Borderlands filmi fikrine sıcak bakmıyorum.

    Çıkan dedikodulara göre muhtemelen oyun 1.oyunun adaptasyonu olacak ki ilk oyun hikayesi bakımından baya vasattı. Hadi aynı senaryoyu daha iyi anlatımla yapacaklar diyelim peki muhtemelen serinin en çok bilinen karakteri, oyun dünyasının en iyi kötülerinden Handsome Jack'i de kullanmak isteyecekler. Kısacası Borderlands'in dünyasını baya karman çorman edecekler ve hayranların güvenini kaybedecekler (Gerçi Randy Pitchford insanları hayal kırıklığına uğratmak konusunda marifetini her zaman gösteriyor). En kötüsü muhtemelen film, bu güven kaybına değmeyecek kadar kötü çıkacak.

    Borderlands çok sevdiğim bir seri ve umarım para basmak uğruna hiç edilmez.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-B50C87A71 -- 30 Mayıs 2020; 1:39:15 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • melkor23 kullanıcısına yanıt
    Triss'le ne alakası var? Witcher dizisini yapan Netflix, tüm yapımlardaki karakterleri gay ve zenciye çevirmeyi adet edinmiş, yaptığı işlerin alayı vasat kalitede olan dandik internet tv oluşumu. Bu teyze harbi elf, 20 yılda değiştiğini söyleyemiycem. Son Thor filmini izlediysen Triss vakasıyla karşılaştırmaman lazım.

  • tahir40 kullanıcısına yanıt
    Bence bu da en az Netflix'in Triss tercihi kadar kötü. Jumanji'deki Karen Gillan çok daha iyi bir seçim olurdu. Margot Robbie, Brie Larson bunları da Cate Blanchett'e tercih ederim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.