Şimdi Ara

BootCamp - Windows 10 Boot Problemi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
1
Favori
1.353
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • bootcamp ile MacOS'tan windows'a geçtiğimde geri dönemiyorum, windows'ta kurulu bootcamp MacOS'u görmüyor, illa restart edip boot menüye girip Mac tarafını seçip manuel olarak başlatmam gerekiyor.

    Bu problem epeydir devam ediyor, otomatik fix gelmedi, manuel bir fix var mı bilinen arkadaşlar?



  • Sorun Mac dosyalama sisteminin APFS olmasından kaynaklanıyor ve Windows daha APFS'i tanımıyor ne yazık ki. Sorunun çözümü için bazı programlar var: Paragon APFS diye ama ben ben şöyle bir şey buldum: Mac sistemini açtıktan sonra sistem tercihlerine girin ve başlangıç diskinden Mac OS X diskini seçin ve Windows'a geçeceğiniz zaman boot menüden seçin.
  • hocam çok sağolun. Mac'ten windows'a geçebiliyorum ancak windows tarafından Mac'e geçemiyorum, windows'ta altta sağdaki bootcamp'i tıklayıp boot seçeneklerine baktığımda Mac'i görmüyor, mecbur restart edip boot anını yakalayıp Mac'i seçmem gerekiyor.
  • eaglemania kullanıcısına yanıt
    Rica ederim. Bu arada ben sorununuzu anladım, şunu demeye çalışıyordum: bunun için bir program var Paragon APFS diye. Bu program sayesinde Windows’un Mac tarafını görmesini sağlayabiliyorsunuz. Diğer çözümde bahsetmek istediğim ise default olarak Mac OS X tarafını seçin söylediğim ayarla. Sonra Windowstan Mac’e geçmek istediğinizde bilgisayarı kapatın ve sadece açma tuşuna basın. Boot menüsünü açmanıza gerek yok. Ben böyle kullanıyorum, internette de baktığımda herkes böyle idare ediyor beklemekten başka çaremiz yok maalesef

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.