Şimdi Ara

BOOTCAMP partition kısayolunu masaüstünden kaldırmak ?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
462
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Mountaion lion öncesi sürümlere ait çözümler sunulmuş ancak ML de çalışmıyor. Bildiğiniz bir yöntem var mı ?



  • Bootcamp partition masaüstüne mi attın? tam olarak neyi kastettiğini anlayamadım.resimde koyabilirsen yardımcı olmaya çalışalım.normalde masaüstündeki birşeyi çöpe sürüklediğinde zaten siliniyor.Veya cmd + backspace tuş kombinasyonu ile çöpe atabiliyorsun.Bunun haricinde sabit bir disk gibi gözüküyorsa Finder'da "Tercihler" kısmına girersen ve oradan Sabit Diskler seçeneğinin işaretini kaldırırsan belki bu da bir çözüm olabilir.Tahminen birşeyler yazmaya çalıştım, tam olarak problemi anlamamakla birlikte :)
  • :) haklısınız çok kapalı anlatım olmuş. Bootcamp partition içinde windows 7 yüklü. Masaüstünde HDD bölümlerini göster seçeneğini kullandığımda, HDD içindeki diğer bölümlerin yanında BOOTCAMP bölümü de görünüyor. Haliyle gereksiz oluyor. Bunu gizlemenin bir yolu olmalı diye düşünüyorum.
  • malesef böyle bir seçenek yok Mac OS X içerisinde ama hani görmek istemiyorsan her açtığında masaüstündeki Bootcamp yazılı hdd'ye sağ tıklayıp "Diski Çıkar" dersen otomatik kaldıracaktır cihazına res atana kadar.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: KoMiKaZe

    malesef böyle bir seçenek yok Mac OS X içerisinde ama hani görmek istemiyorsan her açtığında masaüstündeki Bootcamp yazılı hdd'ye sağ tıklayıp "Diski Çıkar" dersen otomatik kaldıracaktır cihazına res atana kadar.

    ShellScript yardımıyla yapılabiliyor. Sorun Mountaion Lion'da çalışmaması :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.