Şimdi Ara

Bölümde Konu Açmadan Önce Lütfen Okuyun

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
1
Favori
3.308
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Forumumuzda son zamanlarda artan firma şikayetleriyle ilgili konuları bir yerde toplamak ve düzeni sağlamak amacıyla bu bölümü açmış bulunuyoruz. 


    Bölümün açılış amacı tamamen yasal haklar çerçevesinde neler yapabileceğinizi tartışmak ve yaşanılan gelişmeleri diğer üyelerle paylaşmaktır.


    Bölüm içerisinde konu açarken dikkat etmeniz gereken birkaç husus bulunmakta;


    • Konu başlığı açıklayıcı olmalı ve hakaret içermemeli. (x firmasının aldatmacası, dolandırıcı x firması vb.) Gereksiz itham ve hakaretlerden kaçınarak konu başlığınızı seçmeniz gerekiyor. Amacınız yaşadığınız sorunu herkese duyurmak olmalı. Direkt olarak firmayı hedef alan ve yasal bir dayanağınız olmayan ithamlardan lütfen uzak durunuz.


    • Konu içeriği mutlaka ürünle ilgili fatura, servis raporu vb . belgeleri içermeli. Sadece düz yazı olarak açılan konular gösterimden kaldırılacaktır.
    • Konu içerisinde hakaret içeren ifadeler kullanmaktan lütfen kaçının. Sorununuzu ve olayı düzgün bir şekilde ifade etmeniz konunuz için daha faydalı olacaktır.



    Bunun dışında açılan konulara yorum yazan üyelerimizin de dikkat etmesi gereken hususlar var;


    • Konulara yorum yaparken sizlerinde mesajlarınızın çözüm odaklı yardım amacı taşıyor olması bölümün fayda sağlaması açısından iyi olacaktır. 
    • Ayrıca konu sahipleri gibi sizlerinde hakaret içeren ifadelerden ve yine aynı şekilde yasal dayanağı olmayan ithamlardan uzak durmanız gerekiyor.



    Yukarıda belirttiğimiz ufak bir kaç duruma uyarak konu ve mesajlarımızı bölümde paylaşırsak bölümün faydasının en yüksek düzeyde olacağına inancımız tamdır. Düzenli ve sakin bir şekilde sorunların anlatıldığı konulara firma sorumlulularınında aynı yaklaşımla ilgi göstereceğinizi  umut ediyoruz.


    Moderasyon ekibimiz kurallara uymayan bu mesajları silerek mesaj sahiplerine uyarı ya da bölüm uzaklaştırması cezası vereceklerdir.


    Firmaların yasal ihtarnamesi ya da uyarısı olduğu takdirde yasal sorumluluk sebebiyle konunuzun silinmesi gerekebilir. Bu konuda anlayışınızı bekliyoruz.



    Herkese iyi forumlar.








  • Bu bölümün açılması iyi oldu. Şikayetvar benzeri bir bölüm olur. Konular bir yerde toplanır.
    Ama forumda bazı markaların bölümleri var. Örneğin Türknet, Vodafone, Lenovo, General Mobile bölümü gibi. Bu firmalar ile ilgili şikayetler kendi bölümlerinde açılsa daha etkili olur. Bu noktada bir karışıklık olacaktır.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.