Şimdi Ara

BMW X4 XLINE vs. Mercedes GLK220 CDI Premium

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
246
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Daha önce 2010 model BMW X1 kullanıyordum. 2.5 yıl sonra satıp sıfır km Jeep Renegade aldım ve pişman oldum, sattım.
    Şuanda 2015 model BMW X4 kullanıyorum. Hiç Merdeces kullanmadım. GLK220 modelini merak ediyorum. Kulanan varsa yorum yapabilir mi ?

    Bir araçtan beklentim. SUV olacak, 4 çeker olacak, geniş bagajı olacak. Beygir gücü yüksek olacak. Tercihim hep dizelden yana. Yılda 25000 km yol yapıyorum. Tercihen otomatik araç seviyorum.
    Ses sistemi şuanki aracımda hifi var ve memnunum. Özellikle müzik dinlemek için arabaya bindiğim çok oluyor. Yeni aracımda da bu benim için önemli olacak.
    Yakıt tüketimine önem veriyorum. Eski model araçlar çok yakıyor. Yeni model araçların yakıt tüketimi çok iyi. BMW X4 ile ortalama 8 lt / 100 km yakıt tüketimi var ki bence çok iyi.
    Bu sebeple 2015 model altı araç bakmıyorum. Bütçem 350 000 TL Bu tutarı aşan araçlara yanaşmıyorum. Mercedes GLC 250 her ne kadar ilgimi çeksede şehiriçi yakıt tüketiminden dolayı pek tercih etmiyorum.
    GLK220 modeli duruşunun zarifliği ile ön plana çıkıyor. Farklı önerilere açığım. Servis ağı, yedek parça fiyatı vb. etkenler çok önemli değil.
    Zaten bu tarz araçlarda yedek parça illa ki bulunuyor ve ucuz değil. Bunu bilerek kullanıyorum. Servis için de bulunduğum şehirde olmasa da başka şehirde de bakım için gidebiirim. Sorun olmaz. Hem gezmiş olurum.







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.