Şimdi Ara

BMW 3 serisi (G20) (295. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar: ÇağlarŞentürk KC0CI
1 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 6 Misafir - 6 Masaüstü1 Mobil1 iOS
5 sn
21.230
Cevap
299
Favori
1.648.684
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
43 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
43. Sırada  bugün en iyi #14
Sayfa: önceki 293294295296297
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • tica T kullanıcısına yanıt

    Şubat sonuna kadar devam edecek demişlerdi bana.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Teşekkürler.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • emreq E kullanıcısına yanıt
    Mercedes kağıt üzerinde gösterdiği beygirle reelde verdiği çok zaman farklı oluyor. Bir güncelleme ile dizel reno motorlu araçlarını 136 ps den 120civarı ps lere düşürdüğünü cümle alem biliyor. Yeni 160lık dizel motorun da aşırı yağ ve adblue tükettiği bir gerçek. Hatta onu da 160 dan 150ps düşürüldüğü söyleniyor.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Naa111

    Ücretini Salı günü gönderdim. Kosifler Oto Cuma gününe yetiştiririz dedi ama bakalım bir aksilik olmazsa son konuşmamız Cuma teslim.

    Ben de aldım antalya kosiflerden, çok fazla araç satıldığı için yoğunluk varmış. Haber verecekler teslim ile alakalı. PDI işlemlerini yapanlar pandemi kaynaklı yarım mesai çalışıyorlarmış.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: tica

    G20 de yüzde 14 indirim var mı acaba?

    Eldeki araçlar bitene kadar devam eder diye düşünüyorum.

  • Döviz biraz daha salınsa bi yüzde 4 daha getirirler bence Mart’ta ancak araç kalmamış fazla onlineda luxury dolu.Hala bir miktar yüksek geliyor fiyatlar teredütteyim.Ama baharda da piyasa illaki hareketlenecek.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: tica

    Döviz biraz daha salınsa bi yüzde 4 daha getirirler bence Mart’ta ancak araç kalmamış fazla onlineda luxury dolu.Hala bir miktar yüksek geliyor fiyatlar teredütteyim.Ama baharda da piyasa illaki hareketlenecek.

    Evet ben de beklerdim ama m paket fazla araç kalmadı, luxury'de saçma donanım ve renkler var. Almış bulundum hayırlısı artık.

  • Aracınız hayırlı olsun mpaket güzel tercih alınmış alınmıştır benim dediklerim zaten beklentim zor gibi.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tica -- 15 Şubat 2021; 17:53:5 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: plateau

    3 yıl yeni kasa Audi A5 1.4tfsi 150hp kullandım;G20 motor yönünden bir gömlek,süspansiyon konforu yönünden iki gömlek,ses izolasyonu yönünden üç gömlek üstün...Ama A5’imi her park ettikten sonra dönüp bakardım,G20’ye arada bir bakıyorum:)Dolu yememiş olsa A5’imi satmazdım,yolda makyajlı bir A5 gördüğümde keşke o zaman 150-200 fazla verip onu alsaydım da diyorum...

    Bana da ilk çıktığında a5 çok güzel görünüyordu ancak şimdi o kadar albenili gelmiyor.Bana göre dört çeker olmadıktan sonra g20 ye tercih etmem hele hele 150-200 bin tl için asla,artı g20 gayet şık bir araç ve daha teknolojik ve donanımlı gibi sanırım.Sonuçta iyi bir tercihBMW 3 serisi (G20) tabi herkes böyle düşünmeyebilir saygı duyarım bana hissettirdikleri bu.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: tica

    Bana da ilk çıktığında a5 çok güzel görünüyordu ancak şimdi o kadar albenili gelmiyor.Bana göre dört çeker olmadıktan sonra g20 ye tercih etmem hele hele 150-200 bin tl için asla,artı g20 gayet şık bir araç ve daha teknolojik ve donanımlı gibi sanırım.Sonuçta iyi bir tercih tabi herkes böyle düşünmeyebilir saygı duyarım bana hissettirdikleri bu.



    Alıntıları Göster

    Ben A5 tfsi quattro s line da almayı düşündüm fakat iç ve dış tasarımı ile teknoloji/multimedyası biraz eskidi, çok içime sinmedi o yüzden.





  • tica T kullanıcısına yanıt

    Hocam zaten 150-200 fark dediğim makyajlı A5 2.0tdi quattro idi...Göğüsteki Ekranı falan büyük,hayalet göstergeliydi...Zaten A5 tekrar almama nedenim 3 yıl bindiğim arabanın biraz oyuncakları ve motoru değişmişini stüdyo daire parası fark verip almak istemedim...Uzun yola da çok gitmiyorum zaten-yüksek süratle de kullanmıyorum-2litre quattro motorun hakkını veremem dedim...Yoksa G20’den araba olarak çok memnunum;tahminimden çok iyi bir araba çıktı...G20’deki en büyük hatam da arabayı alışım tam pandemi başına denk geldi;istediğim luxury mocha koltuk 18” executive arabayı-ki 70-80bin fazlaydı-5 serisi parasına yaklaşıyor diye almamam oldu...O arabayı alsaydım ona da dönüp bakardım sürekli muhtemelen...G20’m dış akdeniz mavi-iç bej standart sportline,393bine aldım nisan 2020’de...


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • malum kış geldi , bazen yolda belde kalıp traktör ile aracı kurtarmamız gerekebiliyor. Eski araçlarımda arabanın önüne bağlamak için bir çeki demiri bulunuyordu yedek lastik avadanlığında. Bu demiri arabanın önündeki bir kapağı açıp vira ederek takıyorduk, demirin boşta olan ucunda da bir büyük göz vardı ve burdan çekme halatını geçiriyorduk.


    Bu arabada herhangi bir avadanlık görmedim bu şekilde, haricen almamız mı gerekiyor bilgisi olan var mı ?


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • viyaböyle kullanıcısına yanıt

    araçta dediğiniz çeki demiri var bagajda ya sağda ya solda bi parça var onu çıkarınca içinde duruyor. muhtemelen soldaydı.

  • viyaböyle kullanıcısına yanıt

    Bagajı açınca soldaki filenin içinde en altındaki kapağı kaldırmanız gerekiyo


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Anladım hocam zaten farkettim 1.4 a5 g20 den o kadar pahalı olsaydı zaten saçma olurdu.Değişiklik iyi olmuş;executive aracın içini epey değiştiriyor dediğiniz gibi ancak zaten aldığınız fiyata ancak orta sınıf araç alınabiliyor günümüzde maalesef.Iyi günlerde kullanın.Yeni c class da epey teknolojik ve dinamik görünüyor hatta ben profilden g20 çizgisi hissettim biraz.Ilerde durumlar iyileşirse 4matic olanı da düşünülebilir.Ama epey pahalıya gelecek gibi,hele şimdiki kasayı sattiklari rakamlara bakarsak adamlar hala mersoda kuyrugu dik tutmaya calisiyor anlamadim gitti.Showroomlari sinek avlıyor.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar elimde bir adet ısıtmalı f1 vitesli tam dolu M direksiyon var g20 ve g30 kasalar için ilgilenen varsa uyguna vericem. (airbag yok)

  • 35MGR 3 kullanıcısına yanıt
    Isıtma fonkisyonu çalışıyormu kodlanmadan ?
  • k.a.a.n. kullanıcısına yanıt

    kodlamak lazım kodlamadan çalışmaz.

  • 2021 3 serisinde listeden %5 indirim açıkladılar...

  • Merhaba iyi akşamlar cümleten,bügün borusandan 2020 model beyaz
    Executive- m sport paket arac için kapora bıraktım 612.000 tl fiyat nasıl sizce uygunmudur,
    İkinci el ilanı için uğramıştım,ilandaki fiyatlara bakınca uygun geldi

    BMW 3 serisi (G20)

    [simage]https://forum.donanimhaber.com/images/upfiles/755999/3b45069c-b685-456b-8d4d-b73c3ae213e1.jpeg[/simagBMW 3 serisi (G20)
    BMW 3 serisi (G20)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi arturr -- 17 Şubat 2021; 22:21:54 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • 
Sayfa: önceki 293294295296297
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.