Şimdi Ara

Bluetooth kulaklıkları oyunlarda kullanmak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
629
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Bildiğim kadarıyla müzik dinleme için üretilmiş bluetooth kulaklıklar oyunlarda kullanılmıyor, gaming için özel üretim bluetooth kulaklıklardan bahsetmiyorum, oyun kulaklıklarında mikrofon zaten hep açık ama bu tür bluetooth kulaklıklarda mikrofon sadece telefon bağlantısı sırasında aktif olduğundan oyun sırasında ses geliyor ama mikrofondan ses gitmiyor, üzerinde mikrofon bulunan bir cihazı neden basit bir iş için hem dinleme hem konuşma için kullanamıyoruz o da ayrı bir mesele ya, neyse, bunu yapmanın herhangi bir yolu var mı? yazılımla vs?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi molella -- 20 Eylül 2020; 20:15:45 >



  • Yoo ben gayet de BT kulaklık ile pubg oynuyordum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • seninki büytük ihtimalle bluetooth gaming kulaklığıdır, marka model verirmisin bir bakalım, benim bahsettiklerim apple airpods gibi yada şunun gibi müzik dinlemek için üretilen ama telefona bağlıyken arama gelince de telefonla konuşma yapılabilen kulaklıklar.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi molella -- 20 Eylül 2020; 18:35:38 >
  • molella M kullanıcısına yanıt
    Plantronics Backbeat Go600, müzik kulaklığı yani. Ama tasarım hatası var, alan herkeste kırılıyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • trkgncr kullanıcısına yanıt
    kardeşim tamam, pubg de kullanıyorsun sesi duyuyorsun da, karşıya senin sesin gidiyor mu, tabi harici mikrofon olmadan, eğer sesin de karşıya gidiyorsa gidip o kulaklıktan da alırım, yani o kadar interneti araştırdım, elimde de birsürü bluetooth kulaklık var hiçbirini oyunlarda kullanamıyorum, kullanamıyorum derken tabiki ses geliyor ama mikrofonu kullanamıyorum karşıya ses gitmiyor. demek sürekli mkrofonu açık olup kullanılabilen tiplerde var ama üreticilerin kulaklık özelliklerinde bunu belirtmesi daha iyi olur ki ne aldığımızı bilelim. ilk bluetooth kulaklık aldığımda özelliklerindeki mikrofonlu açıklamasını görünce de oyunlarda da kullanırız falan sanmıştım ama nafile, benim konuyu asıl açma sebebim ise, üzerinde mikrofon olup da oyunlarda kullanılamayan, bu özelliği olmayan bluetooth kulaklıkları nasıl olur da oyunlarda kullanılır hale getirebiliriz?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi molella -- 21 Eylül 2020; 3:49:12 >
  • molella M kullanıcısına yanıt
    Oyunda mikrofonu olup da kapalı olan bt kulaklık nasıl aktif hale getirilir bilemiyorum hocam. Eğer arkadaşlarınız ile oynuyorsanız whatsapp, messenger, discord gibi ortamlardan sesli iletişim kurabilirsiniz. Oynadığım arkadaşlara da sorayım, onlar da hiç o şekilde bir sıkıntıdan bahsetmemişlerdi. Hatta ofiste beraber oynuyoruz ama sesleri duymak için kulaklık taktığımızdan dedik oyun içinden konuşalım. Kimse de demedi benim mikrofon çalışmıyor diye.
  • trkgncr kullanıcısına yanıt
    whatsapp, messenger, discord farketmiyorki mikrofon yine kapalı sadece telefon çalıp görüşme yaparken açılıyor.
  • molella M kullanıcısına yanıt
    O zaman kullandığın kulaklıkta sıkıntı vardır. Ben bunlara tepkisiz kalan mikrofonlu kulaklık görmedim. Hatta pcde kablolu mikrofon çalıştıramıyordum. O yüzden telefondan BT kulaklık kullanarak WhatsApp, Messenger hangisi olursa onunla konuşuyorduk.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • trkgncr kullanıcısına yanıt
    Hayır arkadaşım sıkıntı falan yok, elimde 4-5 tane farklı model bluetooth kulaklık var hepside öyle, bahsettiğim bluetooth kulaklıklar hakkında BURADAKİ sayfada da şikayetler var, bir yerde şöyle diyor:

    Kulaklığımın entegre bir mikrofonu vardı, bu yüzden mikrofonu kullanırken kulaklıkları normal şekilde kullanmaya devam edebileceğimi umuyordum.
    Ancak şaşırtıcı bir şekilde bu işe yaramıyor. Entegre mikrofonu olan bir stereo bluetooth kulaklığınız varsa, mikrofonu kullanırken kulaklığı normal ses kalitesinde kullanamazsınız.


    benim de belirttiğim gibi arkadaş da bu sorundan muzdarip, bunun bluetooth bant genişliği ile ilgili bir sınırlama olabileceğinden bahsediyor,
    senin kulaklık nasıl üretilmiş bilmiyorum, elime geçirip bi incelesem süper olacak ama...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi molella -- 21 Eylül 2020; 20:42:24 >




  • Hocam bende bu şekilde bi kulaklık arıyorum hem bluetooth hemde oyun oynarken mikrofonu aktif olarak kullanabileciğim, bulursanız buraya yazarmısınız
  • Samsung Level U, Plaronics Backbeat Go600; bu iki kulaklığı kullandım. Evde bir de Haylou GT1 Pro var ama onu ben kullanmıyorum. Onda zaten oyun modu falan da var latency olmasın diye. Fırsat bulursam deyeceğim bakalım. Ama Plantronics kırılmıştı, o yüzden garanti kapsamında kulaklığı iade edip para iadesi almıştım.
  • trkgncr kullanıcısına yanıt
    harbi bu oyun modu deikleri ne işe yarıyor onu da merak ettim.
  • benv3kendim kullanıcısına yanıt
    tabi hocam bulursam buraya yazarım da hiç zannetmiyorum, bu bir pazarlama stratejisi olmalı, üzerinde mic var ama istediğin zaman kullanılmıyor, yoksa oyun kulaklıklarını kime satacaklar?
  • molella M kullanıcısına yanıt
    Normalde BT kulaklıklarda ses, görüntüye göre biraz geç geliyor deniliyor. Oyun modunu açınca bu gecikmeyi engelliyormuş

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • trkgncr kullanıcısına yanıt
    Nasıl açılıyor peki ?

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Sağ kulaklığa 3 kere dokununca açıyor olması lazım.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.