Şimdi Ara

Bluetooth Kulaklık Tavsiyesi (19. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
475
Cevap
22
Favori
214.214
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • mersinaki M kullanıcısına yanıt
    Hocam bu kulaklığı nerede buldunuz o fiyata. Bugün sorguluyorum en ucuz 348 TL.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: sinyorahıskalı

    Hocam bu kulaklığı nerede buldunuz o fiyata. Bugün sorguluyorum en ucuz 348 TL.
    Valla indirim vardı hocam. Bence almayı düşünüyorsanız bekleyin derim. Tekrar indirim olacağını tahmin ediyorum. En ucuz 199 liraya satılmış sanırım. Ama o fiyatlara düşmese bile yine de 260 seviyesinde alınabilir.
  • shary S kullanıcısına yanıt
    Biraz geç olmuş belkide temin etmisinizdir ama o kategoride bence huwaei AM61 modelini tercih edin. Hoşçakalın..

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Anker SoundCore Spirit veya Xiaomi Redmi Airdots Tws arasında gidip geliyorum.Telefon görüşmelerinde çok fazla kullanmayacağım ,ihtiyaç olduğunda takabileceğim kablosuz kulaklık arıyorum.Yani üst düzey bir şey beklemiyorum (zaten bu fiyata imkansız)

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Herkese merhaba, şarj yeri type c olan Bluetooth kulaklık öneriniz var mı, farklı farklı girişler kablolarla uğraşmak istemiyorum. Type c bulamazsam airdots xiaomi almayı düşünüyorum. Kulak içi ve şu Apple airpots gibi kulağa asılı modellerden hangisi daha işlevsel, kullanışlı, kullanan arkadaşlar yorum yapabilir mii

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Elektro gitar prosesöründe kullanmak için kablosuz kulaklığa ihtiyacım var. Gecikmesiz kulaklık tavsiyesi olan var mı? Gitar çalarken kullanacağım için en önemli kıstas gecikme. Teşekkürler.
  • Haylou GT1 Plus
    Qualcomm çip kullanıyor. Pil ömrü uzun ve ses kalitesi çok iyi deniyor.
    Telefonla Görüşme kalitesi düşük
    Hepsiburada 50 tl indirimiy 129 TL ye geliyor. Alacak olanlara tavsiye.
    İnceleme için youtube Haylou GT1 Plus yazın.
  • Paraya kıyıp beni uzun süre idare edecek güzel bir kulaklıkiçi kulaklık almak istiyorum. Dışarda spor yaparken, doğa yürüyüşlerinde, evde bilgisayar başında kısaca genel kullanım için istiyorum.

    Anker Soundcore Liberty 2 Pro ile Jabra Elite Active 75 T arasında kararsız kaldım.

    Anker indirime girmiş 989 TL, Active 75 T ise hala 1.299 TL.

    Anker, 75 T'ye göre daha büyük ve kaba duruyor, su ve toz koruması zayıf. Sesli ortamda mikrafondan çok ses gidiyor diyorlar. Active 75 T daha küçük ve kibar, suya ve toza dayanıklı, çift cihaz desteği var, daha yeni ürün ama fiyatı biraz yüksek.

    Araştırmaya ve düşünmeye devam...
  • Selamlar, Haylou Gt1 Pro , Qcy t5 ve Taotronics Soundliberty 53 arasında kaldım. Müzik ve film için kullanacağım hangisini önerirsiniz ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba, ağırlıklı olarak bilgisayarda kullanmak için Bluetooth kulaklık almayı düşünüyorum. Daha önceki kulaklıklarım hep kablo kısmından bozulduğu için ve daha pratik olduğu için Bluetooth kulaklık almak istiyorum ama daha önce hiç kullanmadım. Genel olarak film izlemek için kullanacağım ve sadece oynadığım tek oyun var o da eski bir oyun olan Warcraft'ın DotA haritası. Bu oyunda ve filmlerde gecikme yapmayacak bir kulaklık istiyorum ancak gecikme olursa kablo ile de kullanabileceğim bir kulaklık olursa daha mantıklı olur gibime geldi. Anker q10'a çok yakınım ama ağırlığı ve kulakları terletme durumu nasıl acaba kullananlar ne düşünüyo? Diğer düşündüğüm modelleri yazdım ama aralarında sadece jabra ve anker'de aux girişi var . Sizce anker doğru tercih mi?



    Sony WH-CH510 - 275 lira

    Jabra Move Style Edition - 299 lira

    Philips SHB3075BK - 244 lira

    Philips TAUH202BK - 245 liraAnker Soundcore Life Q10 - 279 lira




  • quote:

    Orijinalden alıntı: tarrasque01

    Merhaba, ağırlıklı olarak bilgisayarda kullanmak için Bluetooth kulaklık almayı düşünüyorum. Daha önceki kulaklıklarım hep kablo kısmından bozulduğu için ve daha pratik olduğu için Bluetooth kulaklık almak istiyorum ama daha önce hiç kullanmadım. Genel olarak film izlemek için kullanacağım ve sadece oynadığım tek oyun var o da eski bir oyun olan Warcraft'ın DotA haritası. Bu oyunda ve filmlerde gecikme yapmayacak bir kulaklık istiyorum ancak gecikme olursa kablo ile de kullanabileceğim bir kulaklık olursa daha mantıklı olur gibime geldi. Anker q10'a çok yakınım ama ağırlığı ve kulakları terletme durumu nasıl acaba kullananlar ne düşünüyo? Diğer düşündüğüm modelleri yazdım ama aralarında sadece jabra ve anker'de aux girişi var . Sizce anker doğru tercih mi?



    Sony WH-CH510 - 275 lira

    Jabra Move Style Edition - 299 lira

    Philips SHB3075BK - 244 lira

    Philips TAUH202BK - 245 liraAnker Soundcore Life Q10 - 279 lira
    Yukarıda Q10 ile ilgili düşüncelerimi yazmıştım bakabilirsiniz ama özetlemek gerekiyorsa belki 1 2 belki 3 saatlik kullanımda çok rahatsızlık vermeyebilir ama sonrasında kesinlikle sıkıntı yaratacaktır. Çünkü kafanızdaki ağırlığı hissediyorsunuz. Aslında bu açıdan batarya süresinin çok uzun olması buradaki faydayı biraz öldürüyor. Yine de uzun süre şarjı unutmak güzel.

    Yazın da terletiyor doğal olarak. Hava alabilen yastıkları yok. Belki değiştirilebilir olsaydı güzel olurdu ama bu fiyattan da her şeyi beklemek olmazdı herhalde.

    Genel olarak film izleyeceksen ve tek dediğin oyunda kullanacaksan daha hafif bir kulaklık almanı öneririm. Ancak o fiyat aralığında kullanmadan tam anlamak sanırım mümkün olmuyor. Q10'da mesela kulağım büyük değildir ama yine de daha geniş yastıkları olmasını isterdim.

    Hele de kulak içine alıştıysanız size daha da ağır gelecektir. Yine de pişman değilim çünkü güzel bir müzik performansı verdiğini düşünüyorum tabi bass ağırlıklı olarak. Belki bilgisayarda veya salonda film müzik için güzel olacaktır. Eğer fazla uzun kullanmayacaksan veya dışarıda pek kullanmayı düşünmüyorsan tercih edilebilir tabi.

    Ses kalitesi olarak diğerlerinden daha iyi olacağını tahmin ediyorum. Diğerlerini kullanmadım. Ama bazılarının yastıkları Q10'a göre çok daha küçük duruyor.




  • Arkadaşlar merhabalar,

    Bluetooth kulaklıkları usb aparatlarla masaüstü bilgisayarda kullanan arkadaşlar var mı ?

    Sesin kesik kesik gelme problemi yaşıyor musunuz
  • Merhaba arkadaşlar. Acil bir ihtiyaç hasıl oldu.

    Abim için Android telefonla arabada ve iş yerinde kullanmalık, mikrofon kalitesi iyi olan, Türkiye garantili, tam kablosuz bluetooth kulaklık almam gerekiyor.
    Müzik ve video ses kalitesi çok önemli değil.

    Bütçe en en fazla 400 TL. Ne kadar düşük olursa o kadar iyi tabii. Kullandığı telefonun BT sürümü 4.1.

    Kendim iPhone + Airpods kullandığımdan bu konudan çok uzak kaldım. Enes Özen kanalını izliyorum sabahtan beri, mikrofon kaliteleri pek iyi değil gibi sanki.

    Bu konuda tavsiyelerinizi rica ediyorum, teşekkürler



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Evil Belief -- 2 Temmuz 2020; 13:9:59 >
  • Bugün elime huawei freelace geçti genelde pek bilgi yok bu kulaklıkta o yuzden yazıyorum ses kalitesi bana iyi geldi cx 200 sennheiser dan geçtim onu beğeniyordum bu ondan 1 2 tık daha iyi ses seviyesi de inanılmaz bazen kısıyorum bile video film youtube gecikme yok fakat hearthstone da yarım salise 1 sn kadar gecikme hep var ama beni o kadar rahatsız etmedi çokta oynamıyorum telefondan oyun zaten bide eksi olarak bu ürünün 2 rengi var turuncu ve siyah ama fiyat farkları çok uçuk 275 tl turuncu ama siyah 360 tl o yüzden turuncu aldım ve rengini ben pek beğenmedim onun dışında memnun kaldım kutusu büyük ve şık kulaklık padleri içinde envai çeşit çok bir arkadaşla yazışmıştık burda aldığınız zaman yazın diye anca alabildik be

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bir ara dışarıda ki sesler üzerinde bulunan mikrofondan kulağa veren bir kulaklık gördüm diye hatırlıyorum. Bu özellikte kulaklıklar var mı? Dışarıda spor yaparken ve bisiklet sürerken kullanılmak için?
  • Arkadaşlar merhabalar 100-300 arası müzik dizi film için kullanacağımdan sesi ve bass lari iyi olan ve mümkünse gecikmesi hissedilmeyecek kadar az olan kulakiçi silikonlu bir kulaklık önerebilirmisiniz bu arada kulaklarımın içinde doğuştan
    Çukur yok o nedenle kulağımda durabilecek bir model olursa güzel olur çukur olmadığından hep kablolu kulak içi akg silikon samsung kulaklıklar kullandım onlar düşmüyor kulağımdan şimdi netten almaya korkuyorum kulağımda durmaz düşer diye bunu da göz önünde bulundurarak tavsiye ederseniz sevinirim

    Ayrıca nette birkaç model buldum aşaği link atiyorum fakat anlamıyorum pek müzik kulaklık işlerinden hangisi iyi olur diye yardımcı olursanız sevinirim:)yorumlara bakınca hepsi iyi gibi geliyor :)

    https://www.hepsiburada.com/taotronics-soundliberty-53-sarj-kilifli-ipx8-ter-su-dayanikli-gercek-kablosuz-kulaklik-50-saat-muzik-siyah-p-HBV00000O5X47?magaza=Hepsiburada

    https://www.hepsiburada.com/haylou-gt1-plus-tws-kablosuz-bluetooth-kulaklik-qualcomm-aptx-siyah-p-HBV00000QGTUA?magaza=Hepsiburada

    https://www.hepsiburada.com/haylou-t15-gaming-bluetooth-5-0-kablosuz-kulaklik-p-HBV00000SKQQD?magaza=Buyfun

    https://www.hepsiburada.com/anker-soundcore-life-note-tws-kablosuz-bluetooth-kulaklik-ipx5-suya-dayanikli-aptx-cvc-mikrofon-siyah-a3908-p-HBV00000Q7L6Q?magaza=Hepsiburada



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi teknoalem -- 15 Temmuz 2020; 21:7:21 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Aklımda bir kaç marka var hangisini almalıyım genelde 320 kpbs müzik dinliyorum spor işte günlük 4-5 saati bulabiliyor toplam kullanımım

    1- sony wf-1000xm3

    2- sony wf-800n

    3- jabra elite active 75t

    4- Samsung Galaxy buds live

    Başka önereceğiniz kullanıp memnun kaldığınız marka varsa yazarsanız memnun olurum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba arkadaşlar. Max. 160 liraya ne önerirsiniz? Ağırlıklı olarak telefonumda Youtube ve müzik için kullanacağım ve seste gecikme olmaması tercihimdir. Arada bilgisayara da bağlarım ama bu fiyattakilerin oyunlarda gecikme yaptığını duydum ve oyunda kullanma şartım yok. Haylou ve Airdots'tan bir iki model baktım ama kararsızım. En geç 1 hafta içinde almayı düşünüyorum. Şimdiden teşekkürler.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-82AD9505E -- 23 Ağustos 2020; 1:45:6 >
  • herkese merhaba. Kulakiçi kablosuz bluetooth kulaklık almayı düşünüyorum ben de. Telefon görüşmesi yaparken dışarıdan ses almama konusunda başarılı olacak şekilde bir kulaklık önerebilir misiniz? Max 500-600tl olabilir. Müzik çok dinlemeyeceğim, genelde tel görüşmelerim için kullanacağım. O yüzden bu konuda başarılı olması önemli.
    Şimdiden teşekkürler.
  • redmi airdots'un sol kulaklığını düşürüp kırınca yeni bir kulaklık arayışına girdim. Bu haftasonu xiaomi mi true wireless earphones 2 basic modelini aldım ankamall evofone mağazasından.

    Görüşmelerde oldukça başarılı, aktif gürültü engelleyicisi olmasa da her iki kulaklıkta da mikrofon olduğu ve tasarımı nedeniyle sesin karşı tarafa gitmesinde bir sorun yok. Dün hayli rüzgarlı bir ortamda ve tarlanın ortasında yaptığım telefon görüşmelerinde herhangi bir sorun yaşamadım. Bu arada samsung note 8 ile kullanıyorum kulaklığı. Kutunun pil seviyesini göremesek de kulaklığın pil seviyesini gösteriyor telefon. Airdotsta bu da gösterilmiyordu.

    Hepsiburada bazı yorumlarda sesin karşıya kötü gittiğini ve telefonla eşleştirmede sorun yaşayan kullanıcıların mesajlarını okuyunca, evofone'u tercih ettim. 50 lira daha verdim ama içim rahat şekilde kullanıyorum. Zira geçmişte HB'nin sattığı bazı xiaomi kulaklıkların orjinal üretim değil, orjinale çok benzeyen muadil ürün olduğunu okumuştum.

    Sonuç olarak, ürünü 2 gündür kullanıyorum ve teelfon görüşmeleri konusunda oldukça tatmin edici olduğunu söyleyebilirim. TYPE -C ile şarj olması da ayrı güzel. Yanınızda 2 kablo taşımanız gerekmiyor.




  • 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.