Şimdi Ara

Bluetooth Kulaklık Fırsatları [ANA KONU] (109. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7.908
Cevap
493
Favori
931.481
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
46 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 107108109110111
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Roimeita kullanıcısına yanıt

    Hocam hangi satıcıdan almıştınız acaba bende almayı düşünüyorum da cevaplarsanız sevinirim teşekkürler

  • Merhaba. Tavsiyenize ihtiyacım var. Eşime JBL T460BT almayı düşünüyorum. Kulak üstü olarak önerebileceğiniz başka model var mı? 350-400 TL civarı bütçem var. 

  • quote:

    Orijinalden alıntı: AsoBey

    Anker Life note ve neo tws modelleri. Fiyatları 350 ye düşüyor sürekli, o zaman alırsın

    Hocam TaoTronics SoundLiberty 79 nasıldır?

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • metamorphoses M kullanıcısına yanıt
    Anker q10 son öneren var bende takipteyim hepsi burada da 292 TL

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Merhabalar,


    Deneyimlediğim kadarıyla kulaklık fiyatlarında 100 Tl altı ürünlere ilgi göstermemek gerekiyor. Müzik işi zevk işidir, kaliteden ödün vermemek gerekiyor.


    JBL ve Sony gündemde olan kulaklıklar.

  • Sıfır kapalı kutu FIIL T1XS kulaklığımı satıyorum. İlgilenenler bakabilir:


    https://forum.donanimhaber.com/fiil-t1xs-bluetooth-tws-kulaklik-400tl-indirim--146050778

  • Amazon amerikadan soundliberty 94 almayı düşünüyorum kargo yüksek ama diğer amazonlara göre cok uygun anc varmıs bu modelde 53den o kadar memnunum ki acaba girsem mi kargo ile 81 dolara gelicek

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Arkadaşlar taotronics liberty 53 ve anker soundcore life note arasında kalan varsa hiç düşünmeden anker alabilir. Arada çok fark var. Merak ettiğiniz bir konu olursa cevaplayabilirim.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Roimeita

    Arkadaşlar yaklaşık 1 hafta önce trendyoldan kuponla 100 tlye aldığım Qcy t7 elime ulaşmıştı. 1 haftalık deneyimim sonucu kulaklık aşırı hoşuma gitti. Şarjı , ses performansı , mikrofonu ve en önemlisi günün 10 saati kulağımda kalmasına rağmen (bazen kulağımda unuttuğum oluyor) hiç ağrı yapmıyor ve düşmüyor. Sporda vs. rahatlıkla kullanıyorum tavsiye ederim. Hayatımda harcadığım en mantıklı 100 tl idi sanırım. Bence çok ciddi bir kulağınız yoksa yüksek paralar vermek sadece bu işin ticareti. Kardeşimde airpods2 var karşılaştırıyoruz genel toplamda aradaki farkı hissedemiyoruz bile.
    Hocam nereden 100 tl ye aldınız?

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: kymelria

    Arkadaşlar taotronics liberty 53 ve anker soundcore life note arasında kalan varsa hiç düşünmeden anker alabilir. Arada çok fark var. Merak ettiğiniz bir konu olursa cevaplayabilirim.
    Soundliberty 79 mu Anker Life Note mu hocam peki?

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • kymelria kullanıcısına yanıt

    Ne tarz farklar var mesela? Başka bluetooth kulaklıklar da kullandıysanız onlara göre nasıl?


    Böyle 400 lira civarı ürünlerde ambient mod olsa keşke.

  • QRX kullanıcısına yanıt
    79 modelini kullanmadığım için ne desem yalan olur.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: VYC Majoris

    Ne tarz farklar var mesela? Başka bluetooth kulaklıklar da kullandıysanız onlara göre nasıl?


    Böyle 400 lira civarı ürünlerde ambient mod olsa keşke.

    hocam en başta ses kalitesi anker'da çok üstün, zaten aptx desteği olan bir kulaklık ve sürücüleri çok daha büyük.

    telefon görüşmelerinde de aynı şekilde bariz bir ses kalitesi farkı var. anker'da daha doğala yakın bir ses çıkarken, taotronics'te karşı taraftaki sanki pimaş borunun içinden konuşuyormuş gibi geliyor.

    taotronics'in tek artısı dokunmatik kontroller ve bağımsız ses kontrolü. telefondan bağımsız olarak sesi artırıp azaltabiliyorsunuz. anker'da ses kontrolü maalesef yok. telefon üzerinden sesi artırıp azaltabilirsiniz.

    anker'da aramaya cevap vermek veya müzik kontrolü için fiziksel bir tuş var. hafifçe tıklıyorsunuz. taotronicsteki dokunmatik de çok kaliteli sayılmaz ama iş görüyor.

    ikisi de sağ-sol tek olarak kullanılabiliyor.

  • Realme buds air nasıl bilirsiniz bayan için 500 tlye kadar ayfonla kullanılacak tws tavsiyesi lazım

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Alide alien secret qcc010 indirime girmiş 20 dolardan satılıyor. İncelemelerde havadar bir sesi ve geniş bir sahnesi olduğu söylenmiş. 7 saat kullanım süresi ve 1000 mah kutu sayesinde 9 kez fulleyebiliyor kulaklıkları. Ama kapladığı alan az ve çok da ağır değil. Önceliği bas değil de net ses arayan ve ikinci önceliği pil olan arkadaşlara tavsiye ederim. Ben kaptim bir tane. Burda da incelemesi, çevirip okuyabilirsiniz:https://www.scarbir.com/tws/alien-secret-qcc010-review

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • PunkBunny kullanıcısına yanıt

    Ben bunun bir alt modeli olan 900N'i kafaüstü kulaklıkta kullandım. O kadar güzeldi ki şuan keşke iade etmeseydim diyorum. Headphone's diye bir yazılımı var store'da harikaydı. O eq'larla oynamak çok hoşuma gitmişti. Tidal hifi'de farkı hissedebildiğim bir kulaklık olmuştu. Şimdi 200 liralık bir kulaklığa kaldım, hiç memnun etmiyor. Bir kere kaliteye alışınca kulak asla memnun olmuyosun aşağısından  

  • Arkadaşlar eğer hobi olarak müzik dinliyorsanız gidin pahalı ürünler alın. Ben eskiden bunun tamamen saçmalık olduğunu, her kulaklığın aynı olduğunu düşünüyordum.


    Haylou GT1 miş gt1 proymuş gt1 xr miş falan boş işler. Yani tamam müzik dinleyebiliyorsunuz ama ne ben burdayım diyen bir bas var ne bir sahne var. Bütün sesler birbirine karışıyor. 200 liraya kulaklık olmazmış bunu anladım.

  • Buİnsansa kullanıcısına yanıt

    kulaklıkta orta fiyat segmenti yok zaten bizde. Ya 150 200 'e alacaksın ya da 700 800'e. Biraz daha iyi olsun dersen fiyatlar direkt 1500 2000 seviyesine çıkıyor.


    İşin kötüsü 150 liralık kulaklık 500 600 liralık kulaklık ile aynı performansı veriyor. Anker'in bir kulaklığına bakmıştım bugün. Fiyatı 600 lira olmuş adam ilk aldığında 350 liramış sene başında herhalde. Bu fiyata değmez şu şu markanın kulaklığı ile aynı sesi veriyor diyor o kulaklık da 250 TL.


    Yani ne alacam ben de bilemedim gitti. En çok aradığım şey şeffaf mod. Samsung buds +'da var bu özellik ama ANC yok onda da. Şöyle uygun fiyata hem şeffaf mod hem ANC olan hem de kaliteli bir APTX desteği olan kulaklık yok anasını satayım. Olan da sennheiser falan oluyor  


    qcy m1 pro ile devam yola. Sıkıldım artık bundan da, sahnesi çok dar. Basslar falan iyi ses aşırı yüksek ama yapay geliyor ya artık.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: kimbehicayy

    Realme buds air nasıl bilirsiniz bayan için 500 tlye kadar ayfonla kullanılacak tws tavsiyesi lazım

    airpods a en yakın tasarım ve özellikle silikonsuz olduğu için ben de merak ediyorum bu konuyu. Müzik önemli değil konuşma net olsun karşıdaki beni net duysun yeter :) airpods 1300 lira oldu :(

  • hc_tr kullanıcısına yanıt
    Airpodsda 700 tl fiyat beklerken birden fırladı sahibindende 900 e açılmamış kaptım bitane amacım 700 den 2 tane almaktı 900 e zor aldım 2.ci bunu düşünüyorum airpods gerçekten harika bir cihaz realme budsun kalitesini bende merak ediyorum

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 107108109110111
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.