Şimdi Ara

Bluetooth Araç Kiti

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
2.028
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Bluetooth araç kitlerinden hangisi iyi?
    Şu anda seçeneklerim Parrot CK-3000 veya CK 3100 bir de Sony Ericsson HCB-30 kiti var.
    CK3000 ve HCB-30 ikısınınde basit kumandalari var. CK3000 ile aracin hoparlorlerini kullanilabildigi iddia ediliyor. HCB-30'un kendi hoparloru var, o'na yer bulmak sorunu var. Kullanim acisindan farklarini bilmiyorum. CK3100 LCD ekranli ve cok pahali ve biraz da hirsiz'a davetiye cikariyor (ne yapacaksa LCD ekrani).
    Bir de bunlari ucuza alabilecegim bir yer onerebilir misiniz?



  • bende sony ericsson var, çok memnunum ama şu varki, her telefonun rehberi uymuyor, yani nokia vardı 7610, phonebook u senkronize edemiyordu, ekranında göremiyordun elle aramak zorunda kalıyorsun yada sesli aramaya ekliyorsun o şekilde oluyor..

    daha sonra telefonumu k 750i yaptım ve senkronize oldu, gayet güzel.. hepsiburada.com gibi yerlerden baya kampanyalı fiyatlar bulabilirsin, ben dışardaki mağazalara baktığımda çok pahalıydı bu tip yerler daha uygun fiyatlar ve taksitlendirme seçenekleri sunuyor.

    Ama serviste montaj yaptırmalısın mutlaka baya bir işlemler oluyor çünkü, bendeki öyle olmuştu.
  • ck3100 kullanıyorum. Mükemmel bir ürün. Eğer sisteminizde anfi tesisatı yoksa tabiki aracın hoparlörlerini kullanabilirsiniz aksi durumda benim gibi harici bir hoparlör takarsınız. Ses kesme özelliği çok başarılı üstelik birçok telefonla senkronize olabiliyor. Özellikle sony ericsson telefonlarla mükemmel uyumlu. Daha önce siemens sx1.in telefon rehberi ile bir türlü senkronize edememiştim. Bazı nokia modelleriyle de telefon senkronizasyonu yapamıyor ancak nokia bunun firmware sunuyor.

    Ayrıca hoparlöre nereye koyacağınızı bence hiç düşünmeyin. Öyle sote yerler var ki varlığını dahi unutursunuz. Benim megane.ın ön tarafında olmayan yok. Componentler, harici hoparlörler, tesisat kabloları vs. vs. ama hiçbiri rahatsız etmiyor.
  • CK3000 almak istiyorum. Ama Toyota herhangi bir arac kiti taktirmam halinde garantinin sona erecegi konusunda uyardi servis tarafindan.
    Boyle bir sey nasil olur aklim almiyor. Kit'e gore hic bir kablo sokulmuyor sadece adaptoru ile tik diye takilacak. herhangi bir cozumleri de yok toyota'nin oylece kalakaldim.
  • Bende Toyota.yı anlamış değilim. Bu kadar rijit uygulama olur mu ya.

    Demek Renault çok esnek bu konularda.
  • Peki hiç portatif araç kiti kullanan oldu mu? Parrot'un EASYDRIVE kiti var montaj gerektirmiyor. Gerçi ortalıkta salınan kablolardan nefret ederim. güzel durduğu konusunda da şüphelerim var.
    Belki bunu alırım artık Toyota'nın bu tavrından sonra.
  • Arkadaşlar Ortaköy Toyota, Z.Burnu Derindere, Beykoz Toyota satıyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.