Şimdi Ara

NBA Live 2010 İnceleme

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
14.169
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Açıklama: Parlak parkelere çıkma zamanı...

    Şimdi benim normalde buraya güzel bir girişle başlamam gerekiyordu. Örneğin size güzel bir basketbol anını yazarak romantik bir giriş yapabilirdim (romantik?) . Ya da standart basketbol hayranlık hikâyeleri anlatarakta girebilirdim yazıya. Ya da daha başka şeyler. Sonra şunu fark ettim. 8 senedir inceleme yazısı yazıyorum. Ve bunların her senesinde basketbol var. Her sene en az 2 basketbol oyunu olduğunu düşünürsek toplamda 16 yazı yapar basketbol üzerine. Yani bir basketbol yazısına girilebilecek her şekilde girmişim. Düşündüm bu sefer ne yazsam diye. Açık söyliyim bişey bulamadım.
     
    Önce 5’ten geriye doğru sayayım ve sonra buzzer-beater hikayesi anlatayım dedim. Vazgeçtim. Sonra bir basketbolcunun ağzından bir şeyler yazayım dedim. Onuda beğenmedim. Sonra yine düşündüm. Ve yine bulamadım. Sonuçta bulunduğumuz noktadayız ve gördüğünüz gibi gayet saçma bir şekilde yazıya girmiş bulunuyorum. Memnunmuyum bundan? Kısmen. Rezilmiyim? Kesinlikle. Ama bunlara bir yazı girişinde girmeye gerek yok! (iğrenç kelime esprisi no 1)


    ''



    Saçma başladık bari toparlıyalım biraz. Kaç kişi basketbola arcade salonlardaki o efsane oyunla başladı? Neydi adı onun? Hani şu 3’erlikten sokakta oynanan ve ülkelerin takımlarının bulunduğu oyun. Süper şutlar atabiliyoduk ateştopu gibi. Çinliler süper 3’lük atardı, Amerikalıların smaçları engelenemezdi. Fransızlar uyuzlardı. Zaten topu topu 8 ülke vardı ama mübarek oyun sanki kutsal gibi bitmek bilmezdi. Bir gün oyunu bitirinceye kadar imanım gevremişti kaç jeton harcamıştım. Yediğim dayaklarda cabası tabi. Sonra simge vardı mahallede her gün peşine düşe… ee neyse ne diyorduk.

    Çoğunluğumuzun tanıştığı (yeni jenerasyon hariç tabi) ilk basketbol oyunudur belkide. Daha sonra geldi 3. boyut ve live girdi hayatımıza. Sanırım 95 yılıydı ilk çıktığında ve ciddi sükse yapmıştı. Uzun süre piyasanın tek hakimi oldu. Sonra özellikle konsollarında piyasayı almasıyla yavaş yavaş rakipleri kendini geliştirmeye live gerilemeye başladı. Ve sonuçta geçtiğimiz 2-3 senedir artık 2. tercih edilen oyun oldu. EA Sports bu sene buna bir son vermeye kararlı görünüyor. Özellikle sezon başında rakiplerinden transfer ettikleri 2 yapımcı ile bir atılım içerisine girmiş gibiler. Peki ne kadar başarılı olabildiler. Bunu hep beraber göreceğiz. Kısacası dostlar sabahtan beri söylemeye çalıştığım şey şu. NBA Live, 2010 yılı için sahalarda.

    ''



    Yine açılış videosu yok. EA’nin son 2-3 senedir bıraktığı şeylerden biri. Halbuki en sevdiğim yanlarıdır en başta güzel bir video ile açılması EA oyunlarının. Shift ile birazcık geri dönüş sinyali verdiler bu konuda bakalım bekliyoruz. Son 2 senedir olduğu gibi arena’ya gidiyoruz hemen oyunun başında. Ama bu sefer farklılık şu yönde bütün nba yıldızları bir arada bu sahada. Hatta en başta le bron sahaya gelip howard ile Amerikan usulü helalleşiyor. (yok artık le bron James esprisi yapmayacağım.yeminliyim) Arenada istediğiniz nba yıldızını seçerek takılabiliyorsunuz istediğiniz kadar. Bu fırsatı iyi değerlendirin bu adamları tek bir sahada kolay kolay toplayamazsınız. Hatta yakınlarında top bile toplayamazsınız (iğrenç kelime esprisi no 2)

    İncelemenin devamı için tıklayınız






  • ya bende karar veremıyorum nba lıve 10 mu alsam 2k10 mu alsam aralarındakı artılar eksıler nerler acaba.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: blacktower35

    ya bende karar veremıyorum nba lıve 10 mu alsam 2k10 mu alsam aralarındakı artılar eksıler nerler acaba.

    nba2k10 dan şaşma.
  • kesinlikle 2k10
  • @ blacktower35 ;

    dostum gerçi arkadaşlar tavsiyelerini yazmışlar ama ben genede artılarını ve eksilerini kendimce yazmaya çalışayım.

    nba live'ın en büyük artısı online'nı. inanılmaz bir online modu var gerçekten. bir diğer artısı ise oyun modlarının çok geliştirilmiş olması.

    2k'da ise artılar saymakla bitmez. grafikler, atmosfer, modlar. hatta sırf my player için bile 2k alınır. ancak online mod diyorsanız 2k uzak durmanız gereken oyun olacaktır.

    he bu nba live kötü'mü demek. hayır nba live 2010 çok iyi bir oyun ama biraz sönük kalıyor...
  • tercihim 2k10 olur ama onuda almıyorum, para yok çünkü
  • merhaba arkadaşlar ben bu oyunu online oynuyorum fakat yabancılar kendi ülkelerinin bayraklarını koymuşlar güney afrika burkine faso bile gördüm bi tane türk bayrağı da gördüm acaba nasıl yapılıyor yardımcı olabilirmisiniz bende abd bayrağı var...
  • 2kda sistemi çok fazla kasıyordu..
  • 2K10 varken Live 10 u tercih etme nedeni ancak online modu nedeniyle açıklanabilir. 2K nın online modu gerçekten zayıf kalıyor Live 10 a karşı. Fakat EA bu, ne yapacağı belli olmaz. Fifa serisi de yıllarca Pes in gerisinde kalmıştı son iki yılda tam tersine döndü durum.
  • teşekkürler
  • üçlük, smaç yarışması fln yokmu live 10 da ben bulamadm da ?
  • ocak ayında 250 gb kapasiteli PS3 aldım teknosadan. Baharda da NBA 2010 oyunu aldım. ilk zamanlarda herhangi bir sorun yoktu; ancak son 2 haftadır oyunu network de oynarken oyun takılıyor. sonradan herhalde net bağlantım ile ilgili bir sıkıntıdır, düzelir diye düşündüm ve önemsemedim.sonraki günlerde de arkadaşla ve PS3 e karşı birebir oynamayı denediğimde benzer sıkıntının olduğunun farkına vardım. hemen hemen bulabildiğim tüm forumlarda konuyu araştırdım ve denedim.dün en son harddiskten NBA 2010 'u sildim ve tekrar yükledim. Herhangi bir değişiklik olmadı. alet çalışırken çok gürültü yapmıyor, aşırı ısınmıyor ve havalandırma da tarafı açık bir alanda. Diğer oyunlarda mesela Medal of Honor , Call of duty , Jedi force unleashed , FİFA 2010 vs...filan da oynadım hem de saatlerce , herhangi bir takılma , yavaşlama olmadı. Ürünü neredeyse 6 aylık ki hassas oluğundan dikkat ediyorum, hatta bluray de ileride bir sıkıntı olmasın diye DVD dahi seyretmiyorum, normal player da izliyorum. 3 yıl
  • bende bulamadım kardesim
  • arkdaşlar 2k yı oynamadım ama live ın onlineı çok iyi sanki evde 2 kişi oynuyomuşuz gibi permormans sağlam .. ve evde arkadaşımla oynadıımdan daha cok yabancılarla oynamak zevkli oluyo .. artı istatislikler v.s çok ayrıntılı tutuluyo wins loss yüzdeleri v.s .. 2k online başarılı deilse kesinlikle live alın tek başına oyna oyna bi yere kadar ;) :) fifada online galibiyet rekorları kırdıktan sonra sıra live da ama oyunu uzun süreden sonra ilk defa oynuorum 9 loss 2 wins :):)
  • 
Sayfa: 1

Benzer içerikler

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.