Şimdi Ara

Mount & Blade: Warband İnceleme

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
68
Cevap
0
Favori
57.264
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • [html]Açıklama: Bir adam geliyordu at üstünde elinde kılıcı, başında miğferi...

    Karlı dağların ardından
    Yel olup estiğin var mı
    Tek başına bu çöllerde
    Ordular bastığın var mı?

    Kargıyı ucundan salla
    Düşman deme eyvallah
    Her taraftan üç beş kelle
    Terkiden astığın var mı?

    Köroğlu söyle şanından
    Kuş uçurmaz divanından
    Avuçla düşman kanından
    Doldurup içtiğin var mı?

    "Ben bir bozkır çocuğuydum. Babam çiftçiydi topraktan kazanırdık ekmeğimizi. Sıradan ama mutlu bir aile hayatımız vardı. En azından dışarıdan bakıldığında böyle görünüyordu. Ancak ben at binmeye, elim kılıç tutmaya başlayınca bu yaşantımdan tat almamaya başlamıştım. Çoğu zaman at sürer, çevre köylere giderdim. Bana göre değildi toprağı ekmek, hasat etmek. Gezmeliydim bu diyarları, şanlı bir serüvenci olmalıydım. Bir gün gelecek bunu başaracaktım elbet. Çünkü ben bunun için yaratılmıştım.
     
    Zaman hızla akıyordu. Geçen zamanla ben daha olgun ve daha güçlü birisi olmuştum. Ancak zaman içimdeki macera tutkusunu söndürememişti. Neyse, bir gün yine civar köylerden birinden dönmüştüm. Eve girdiğim zaman bir sessizlik karşıladı beni. Odaları dolaştım annem ve babamı aradım. Yoklardı... Bahçeye çıktım ve bahçemizin gülü olan salkımsöğüt ağacının dibinde uzanan iki insan gördüm. Koşarak yanlarına vardım ve gördüğüm manzara ile dehşete kapıldım. Ailem hunharca katledilmişti. Peki neden, kim yapmıştı bunu? Kendi halindeki bir çiftçiden ve bir ev kadınınından kim ne isterdi ki? İçimde intikam ateşi alev alev yanıyordu. Ben bu sırrı çözmeliydim. Babamın yadigar atına atlayıp Kalradia topraklarını arşınlamaya başladım. Ve benim hikayem işte bu andan itibaren başlar."

                                                                                                                              Kara Murat



    Hikayemin başladığı yer, yazımın başladığı yerdir. İntikamımı almak, yeni serüvenler yaşamak ve içimdeki maceracı tutkusunu canlı tutmak için düşmüştüm yollara... Tehlikeliydi Kalradia toprakları... Haydutlar kol geziyordu dört bir tarafta... Ancak ben bir serüvenciydim ve amacım intikamımı almak ve en büyük serüvenci olmaktı. Bu sebeptendir ki başladım Mount and Blade Warband oynamaya...

    Bir Türk mucizesi olan Mount and Blade serisi Warband adlı yeni oyunu ile bizleri yeniden 13. yüzyıldaki Kalradia topraklarına doğru bir yolculuk yapmaya sevketti. Oyuna başlarken oluşturduğum (Kara Murat) adlı karakterimle saatlerce,günlerce maceradan maceraya koştuk. Kah bir köylüye yardım ettik, kah bir kralın mektubunu istenilen yere ulaştırdık. Başlarda yalnızdık ama zamanla bize katılan serüvenciler oldu. Haydutlarla savaştık, zaman geldi esir düştük. Hatta bizim gibi serüvencilerle online bir mücadele içine girdik. Evet online oyun modu Mount and Blade serisine Warband eklentisi ile dahil edildi. Ben (Kara Murat) diğer serüvencilerle "Ölüm-Kalım Karşılaşması, Takım Karşılaşması, Bayrak Kapmaca, Karargah, Meydan Savaşı ve Kale Kuşatması" online oyun seçeneklerinde mücadele verdim. Ama online oyun süremin %90'ı Ölüm-Kalım ve Takım Karşılaşmalarında geçti. Çünkü diğer online oyun modlarında aktif oyuncu bulmak neredeyse imkansız. Yine de online oyun modunda çok zevkli ve uzun zaman geçirdik. (Ben ve Kara Murat)




    " Atımın kaldırdığı toz bulutu, hislendirmişti köylüleri. Bir adam geliyordu at üstünde elinde kılıcı, başında miğferi... Güneş gözümü alıyordu atımı dehledim vardım köy yaşlısının yanına. Yaşlı adamın yüzü buruşmuş bir çarşaf gibiydi, saçları bembeyaz... Haydutlarla başının dertte olduğunu söyledi hay hay dedim düştüm yine yollara..."

                                                                                                                                    Kara Murat

    İncelemenin devamı için tıklayınız



    [Kunye=658-4]

    Minimum sistem gereksinimleri:


    Önerilen sistem gereksinimleri:
    [/html]







  • gerçekten super oyun ben oynuyorum, turklerın yaptıgını bellieden ve kaliteli bi yapim..
  • Bu sebeptendir ki başladım Mount and Blade Warband oynamaya...

    bu yazıyı okuyunca bayağı güldüm hiç beklemiyordum:D
  • sadece multisi değil singleda çok zevkli, Sid Meires' Pirates oyununa benziyor aslında baya.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: waltran

    Bu sebeptendir ki başladım Mount and Blade Warband oynamaya...

    bu yazıyı okuyunca bayağı güldüm hiç beklemiyordum:D


    komik olan nedir?
  • Bu oyunun incelemesi diğer oyunlara göre biraz daha sakat.Görüş farklılıkları çok olan bir oyun.Çoğu şey oyuncunun elinde olduğu için herkese çok çok farklı yönlerden gelebilir.
  • Cevabımı silmek yerine oyunun türünü değiştirseymişsiniz daha iyi olurmuş.Bu oyunun multiplayer modu MMO özelliği taşımaz,RPG ise oyunun ağır basan türü değil,yani MMORPG olmasına imkan yok.
  • Bunu bilgisayarda çalıştırabilmek için Mount & Blade 2 de ihtiyacımız var mı ?
  • sayın balparmak oyunun türü konusunda görüşlerinize katılıyoruz. biz de oyunun bir action rpg olduğunun farkındayız ancak bir hatayla mmo rpg yazılmış oyunun künyesine. yardımcı olduğunuz için teşekkür ederiz.

    Mount and Blade Warband tek başına çalışan bir oyundur. her ne kadar eklenti olarak adlandırılsa da ilk oyunun temelleri üzerine kurulduğu için ilk oyuna ihtiyaç duymamaktadır.
  • Yalnız beni bu oyuna sürükleyen en önemli şeylerden biriydi o muhteşem ara müzikler. Acaba sese verilen diğerlerine nazaran daha düşük puan bundan mı kaynaklanıyor yoksa adamların iniltilerinden mi?
  • sayın sinemanyak oyunun ses puanlamasını yaparken verdiğim puanın doğru olduğunu düşünüyorum. oyun içinde benzer ve yetersiz müzikler vardı. ayrıca bir rpg oyununda konuşma metinlerinin seslendirmesinin olması gerekirdi. ama mount and blade warband'de sadece yazı şeklinde geçiyordu metinler. benim görüşüm warband'ın ses açısından geliştirilmesi gerektiği şeklinde.
  • Oyun da inceleme de çok güzeL.
  • güzel hoşta daha önceki oyunlarında türkçe yoktu bunda varmı bilmiyorum hem türk oyunu hemde türkçe yok ns iş anlamadım
  • mount and blade dünya çapınca oynanan bir oyun
    bu yüzden ingilizce versiyonu da türkçe versiyonu da var. eğer siz oyunun kurulumunu ingilizce dil ayarı olarak yaptıysanız oyunu türkçe oynayamazsınız. yani oyun türkçe dilini destekliyor...
  • kesinliklikle çok oyunculu müthiş oluyor klan bulursanız klan maçları tadından yenmez
  • quote:

    Orijinalden alıntı: BSC Misafiri

    güzel hoşta daha önceki oyunlarında türkçe yoktu bunda varmı bilmiyorum hem türk oyunu hemde türkçe yok ns iş anlamadım


    İnsanlar hem orjinal oyun almayıp hem de Türkçe dil desteği neden beklerler anlamıyorum? Sen adamın malını ÇALIYORSUN bir de utanmadan Türkçe destek bekliyorsun yek yaa. Lafım size değil yalnış anlamayın. Siz öyle söyleyince aklıma geldi.
  • ya sarranid krallığın koymaları iyi olmuş ama lordlarla krallarla arayı yapmayı zorlaştırmışlar kimse görev vermio
    bende gittim incili arwayı gruba aldım sarranidi ele geçirmeye getirmeye calışıyoruz
    hemde adamları yenipte esir almıyınca 5 ilişki gelişiyor bu sadeyede bir sürü dostum oldu :D
  • şuan pcde bi kenardaçok gaza geldim kurucam valla
  • ben de aldım, oynamaya başladım.
    gerçekten derin bir oyun ve zor.
    karga tulumba girişilen, dengeyi kollamaksızın girişilen savaşlarda tek kalıveriyorsunuz.
    dünyası gerçekten yaşıyor. parasını sonuna kadar hakeden bir oyun.
  • Ooo kralsın canınız sağolsun ya.

    quote:

    Orijinalden alıntı: Pc Veteran

    sayın balparmak oyunun türü konusunda görüşlerinize katılıyoruz. biz de oyunun bir action rpg olduğunun farkındayız ancak bir hatayla mmo rpg yazılmış oyunun künyesine. yardımcı olduğunuz için teşekkür ederiz.

    Mount and Blade Warband tek başına çalışan bir oyundur. her ne kadar eklenti olarak adlandırılsa da ilk oyunun temelleri üzerine kurulduğu için ilk oyuna ihtiyaç duymamaktadır.
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki

Benzer içerikler

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.