Şimdi Ara

blowout kırık - alt orbita kırığı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
27
Cevap
1
Favori
4.792
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Ben de 19 temmuz 2021 de orbita taban kırığı ameliyatı oldum.plastik cerrah yaptı ameliyatımı ve kırık oluştuktan 2 gün sonra oldum ameliyatımı.ameliyatımı olmadan önce de sonra da görme ile ilgili bir sorunum olmadı.yalnız ameliyattan önce dudağımın sol üstünde diş etimde ve burnumun sol yanında oluşan hafif uyuşukluk ameliyattan sonra çok daha fazla olarak oluştu ve ameliyattan sonra nerdeyse 1 yıl olmasına rağmen hala devam etmekte.doktor uyuşukluğun 1 yıl kadar sürebileceğini söylemişti fakat ben 1 yılın dolmasına çok az kalmasına rağmen azalma hissetmesiğimden uyuşukluğun kalıcı olabileceğinden şüpheleniyorum.

    Bu şekilde bir sorun yaşadınız mı acaba ? Ya da yaşayan var mıdır?


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • En bastan hatırlatayım bu şekilde bir kaza geçiren kişinin ilk olarak oküloplasti bölümüne gitmesi gerekiyor, bu konuda ısrarcı olun. Selamlar, bende yurtdışında 21 Haziran 2022 tarihinde geçirdiğim bisiklet kazası sonucu orbita taban kırığı oluştu. Acile gittim ve hemen müdahale edilip kırık olduğu ve diplopi (çift görme) olduğu söylendi. Ertesi gün için göz doktoru muayenesine yönlendirildi, oradaki doktor yaklaşık 2 hafta içinde ameliyatın yapılması gerektiğini aksi taktirde gözde kalıcı diplopi olabileceğini söyledi ve 3 gün sonrasina ameliyat randevusu verdi. Ameliyat için randevuya gittiğimizde başka doktora denk geldik o da ameliyat sonrası düzenli kontrol yapılmasi gerektiğini söyleyip kendisinin ameliyatı yapamayacağını söyledi ve beni Türkiye'ye yönlendirdi. 6 Temmuz'da İstanbul / Kartal Dr. Lütfi Kırdar Şehir Hastanesi'nde Plastik Cerrahi bölümünde ameliyat oldum ve plak takıldı. Ameliyat sonrası biraz gözümde çöküklük oluştu ve entropion (alt kirpiklerin göze dönmesi) gelişti. Oküloplasti muayenesinde plastik cerrahinin tekrar entropion için ameliyat yapması gerektiği söylendi ve 24 Ağustos tarihinden entropion için ameliyat oldum, entropion düzeltildi. Şuan da kontrollere devam ediyorum çift görme devam ediyor aynı zamanda gözyaşı kanallarina dikiş atıldığı için epifora(göz sulanması) gelişti. Oküloplasti doktoru epifora için jones tüpü kullanimini ya da gözyaşı bezlerine botoks yapılabileceğini söyledi.

    Sorusu olan bu numaraya WhatsApp'tan yazabilir.
    +905511081261

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • O-1320 O kullanıcısına yanıt

    S A aynı sorun bendede var sizde bu uyusma duzeldimi cvp yazarsanız sevinirim


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ÖmerGüldal Ö kullanıcısına yanıt

    Siz nerede ameliyat oldunuz acaba?

  • Aydinda adü de oldum


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 0536 569 46 65


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ÖmerGüldal Ö kullanıcısına yanıt

    Merhaba 2 sene oldu ama hala bir düzelme olmadı.Ameliyatı yapan estetik cerrah da çok yardımcı olmadı.Sanırım böyle kaldı.Başka nereye soracağımı da bilemedim.Rahatsız edici bir durum.Sizin düzeldi mi?


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.