Şimdi Ara

Bloomberg 27'den 46 yaptı Türkiye'yi

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
143
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • ABD merkezli ekonomi gazetesi Bloomberg, Koronavirüs direnç listesini güncelledi. Listede Türkiye 19 sıra birden gerileyerek 46'ncı sırada yer aldı.


    ABD merkezli medya kuruluşu Bloomberg, dünya ülkelerinin Koronavirüs salgınına karşı mücadelesini ve hamlelerini bazı kriterlere göre değerlendirdiği sıralamayı güncelledi.

    ABD merkezli medya kuruluşu Bloomberg, Kovid-19 Direnç Listesi'ni yayınladı. Salgının başladığı günden beri belli aralıklarla farklı kriterlere göre dünyanın önde gelen 53 ülkesini sıralayan Bloomberg'in son listesinde Türkiye 19 sıra birden gerileyerek 46'ncı sırada yer aldı.

    ABD merkezli medya kuruluşu Bloomberg, dünya ülkelerinin Koronavirüs salgınına karşı mücadelesini ve hamlelerini bazı kriterlere göre değerlendirdiği sıralamayı güncelledi.

    Sıralamanın üst sıralarında aylarca yer alan Yeni Zelanda, son dönemde vakaların artmasıyla birlikte gerilirken, Singapur, en güvenli ülkelerden biri oldu. Sıralamada birinci sıraya çıkarak “Pandemi sırasında yaşanacak ülke” olan Singapur’un ardından Yeni Zelanda, Avustralya, İsrail ve Tayvan yer alıyor.

    Bloomberg’in sıralamasında Türkiye 46’ncı sırada yer aldı.

    TÜRKİYE SON SIRALARDA

    Sıralamada Türkiye de yer alırken, bir önceki rapora göre 19 basamak gerilediği gözlemlendi. Sıralamada Türkiye 19 sıra geriye düşerken 53 ülke arasında 46’ncı oldu.

    Türkiye’nin özellikle son 1 ay içerisinde her 100.000 kişide vaka sayısının 1745 olduğuna dikkat çekilirken Türkiye, Peru, Meksika, İran, Kolombiya, Arjantin, Polonya ve Brezilya gibi ülkelerle birlikte son sıralarda yer aldı.

    ÖRNEK ÜLKE: SİNGAPUR

    Sözcü'de yer alan habere göre Singapur salgının başladığı dönemden beri aldığı sıkı önlemlerle bir başarı örneği olarak dikkat çekiyor. Nüfusunun beşte birine yetecek kadar aşı sahibi olan Singapur’da sıkı karantina uygulamaları ve sınırları kapatmanın etkisinin büyük olduğu görülüyor.

    Sert önlemlerle birlikte yerel vaka sayısının sıfıra yaklaştığı Singapur’da gündelik yaşamın da normale döndüğü belirtiliyor. Singapur’un nüfusunun yüzde 20’sine aşı yapıldığı belirtilirken Yeni Zelanda’da nüfusun sadece yüzde 2’sine aşı yapıldığı vurgulandı.


    https://www.milligazete.com.tr/haber/7023146/kovid-19un-direnc-listesi-yayimlandi-turkiye-son-siralarda-kaldi




  • hindistan çok kötü sanırım
  • Virusde bizde. Kötüsü mu varmis

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.