Şimdi Ara

Bloody P93 Gaming Mouse Nasıldır, Kullanan Var mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
547
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Selamlar arkadaşlar. 2 seneyi aşkındır Logitech G300s kullanıyorum. Bundan önceki farem de G300'dü. Yani bu fareyle rahat 5-6 senem var. Şu an kullandığım da kafayı yemiş durumda. Ben bu kadar malzeme kalitesi düşük, satın aldıktan sonra 2 ay içinde scroll tuşu bozulan, çift tıklama, tıklamama, tuşlarında sertleşme sorunları olan bir fare görmedim. Bunun yanında, fareyi yanlışlıkla masadan falan düşürürseniz, direk sapıtıyor. Nereye baksam herkes bu konulardan şikayetçi.

    Öte yandan o kadar ergonomik ve rahat ki, anlatamam. Bu fareye alışanlar, diğer farelerin yüzüne bakmaz öyle diyeyim. toplam 9 programlanabilir tuşu olması, tuşların yerleşimi falan çok iyi. Üstüne bende solak olup, fareyi sol elle kullandığımdan dolayı, oyun da oynadığımdan vazgeçmesi zor. Sağ elle klavyeyi kontrol ettiğimden dolayı, oyunlarda sağ elle ana tuşlara uzanmak zor. O yüzden oyun içi önemli kontrolleri farenin üzerindeki tuşlara atarım. Ama daha garantisi bitmeden çöpe gidecek olma ihtimali %95 civarı falan. O yüzden bu fareye bir daha 150 küsür TL para vermek istemiyorum.

    Sadede geleyim;

    Birkaç gündür fareleri araştırıyorum. Hem G300s almak istemiyorum, hem de bir yandan vazgeçemiyorum. "Belki yenisiyle değiştirirler" diye, Logitech'e bile yazdım sorunu. Forumda ve bazı yerlerde Logitech'in "Kullanıcı memnuniyetini önemsediğini ve bazı kişilerin ürünlerini garantisi dolmasına rağmen yenisiyle değiştirdiğini" okumuştum çünkü. Ama onlardan da cevap yok.

    Bende dün Bloody P93'ü keşfettim. Sol ele uygun, tasarımı güzel, G300s'den bir eksik, 8 programlanabilir tuşu olan bir fare. Tasarımı falan da G300s'den güzel. O yüzden dün sipariş verdim. Daha önceden X7 kullandığım için, A4TECH'in farelerinin ne kadar sağlam olduğunu biliyorum. Dün sipariş verdim bu yüzden.

    Bu fareyi kullanan arkadaşlar var mı? Nasıl bir mouse? Malzeme kalitesini G300s'le karşılaştirabilirseniz, durum nedir? Görüşleriniz için teşekkür ederim şimdiden. Biraz uzun oldu kusura bakmayın. İçimi döktüm sanırım bu konuyla alakalı.







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.