Şimdi Ara

⚡ BlockFi - Üye Ol, $100 Yatırımı 30 Gün Tut, Çekilebilir $20 Ödül Kazan! [Wadjet Güvencesi ✅] ⚡

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
121
Cevap
4
Favori
4.961
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • BlockFi Borsası, $100 Yatırım yapan ve 30 gün yatırımını tutan yeni üyelere $10 Bitcoin ödemesi yapıyor. (KYC şarttır, çekim işlemleri 1-2 iş günü sürmektedir, Bonuslar her ayın ikinci cuma günü yüklenmekte, Ek $10 ödeme tarafımdan yapılacaktır)


    Amerika merkezli güvenilir bir borsadır. Kendilerine ait Amerika içinde kredi kartları da mevcut. Bir çok büyük yerden yatırım almışlar. Yatırımcılarına bakabilirsiniz: https://blockfi.com/investors/


    İşlemler yapılırken veya borsa kaynaklı oluşabilecek sorunlarda sorumluluk kabul etmem. Gereken araştırmaları kendiniz de yapınız. Paylaşımlarım yatırım tavsiyesi değildir.


    Lütfen konuyu dikkatlice okuyun. Konuda bütün detaylar yer alıyor. Takıldığınız yerde lütfen benimle iletişime geçin. Seve seve yardımcı olurum.




    İzlenmesi gereken adımlar:


    1- Referans linkim ile kayıt olup, KYC doğrulamanızı gerçekleştirin.


    2- Hesabınıza en az $100 değerinde Kripto gönderin. Yaklaşık olarak 104-105$ civarı bir kripto göndermeniz daha iyi olur. Bu sayede volatiliteden etkilenmezsiniz. FTX ve FTXTR üzerinden Bitcoin transferi gerçekleştirebilirsiniz. Ağ ücreti alınmıyor ve LTC'ye göre daha hızlı. FTX hesabı bulunmayanlar istedikleri borsadan LTC transferi yapabilirler.


    3- Para hesabınıza ulaştıktan sonra mutlaka ve mutlaka USDT'ye çevirin. USDT'ye çevirirseniz olası piyasa düşüşlerinden etkilenmeyeceksiniz. Daha sonra parayı 30 gün boyunca hesabınızda dokunmadan tutun. 30 gün dolduğunda ödüle hak kazanmış olacaksınız.


    4- Ödül yüklenmesini bekleyin. Ödüller her ayın 2.cuması yükleniyor. Ödül yüklendiğinde gelen BTC'yi de USDT'ye çevirin ve USDT olarak kendi borsanıza çekim talebi verin. BlockFi'dan USDT çekerken sadece ERC20 ağı ile çekim yapabilirsiniz. Kendi borsanızdan Yatırma>USDT>ERC20 cüzdan adresini kopyalayın ve bu adrese çekim talebi oluşturun. Her ay ilk çekiminiz ücretsiz işlenir. USDT'yi ERC20 ağı ile bedava çekebileceksiniz.



    Kabul edilen belgeler: Eski Ehliyet, Yeni Kimlik, Pasaport.



    Not: Çekim işlemleri yaklaşık olarak 2 iş günü sürüyor. Bu sürede mail adresinizi kontrol etmeniz önemli. Güvenlik sebebi ile sizden tekrar KYC doğrulaması istenebiliyor.

    Not2: Yatırdığınız BTC/LTC borsaya ulaştıktan sonra Trade sekmesinden USDT'ye çevirmeyi unutmayın.



    Bonus ödeme Tarihi: Her ay ikinci cuma günü.




    Referanslı linkim: https://blockfi.com/?ref=d8cc4414

    Referans kodum: d8cc4414

    Referanssız link: https://app.blockfi.com/signup




    Kayıt olurken referans kodumun girilmiş olduğundan emin olun. Referral code bölümü boşsa d8cc4414 kodunu el ile girin.


    Referanslı linkim ile kayıt olup yukarıdaki tüm talimatları yerine getiren arkadaşlar, BlockFi'dan $10 değerinde BTC alacaklar. Referans kodumu girdiğinizden emin olun. Referansım ile kayıt olmazsanız ödüllerin hiç birisini alamazsınız. Ödüller ulaştıktan sonra $10 değerinde TRX, XLM, USDT ben göndereceğim. Toplam $20 Bonus alınmış olacak. Referans kodumu girdiğinizden emin olun. Referans kodumu girmediyseniz ek $10 değerinde ödemeyi benden alamazsınız. İşlemleri gerçekleştirdikten sonra bana PM üzerinden kayıt olduğunuz Ad Soyad bilgisini iletin, tekrar kontrol edelim. Şartların hepsi tamamlanmış gözüküyorsa ödeme gününü bekleyebiliriz. :)


    https://blockfi.com/refer-a-friend Referansa özel bir kampanya. Şartları linkten kontrol edebilirsiniz. Yeni kampanya için gelen bilgilendirme maili;






    Çekim kanıtları (Transaction Hash gizlemedim. Ağ üzerinden de kontrolünü sağlayabilirsiniz.) :


    ⚡ BlockFi - Üye Ol, $100 Yatırımı 30 Gün Tut, Çekilebilir $20 Ödül Kazan! [Wadjet Güvencesi ✅] ⚡
    ⚡ BlockFi - Üye Ol, $100 Yatırımı 30 Gün Tut, Çekilebilir $20 Ödül Kazan! [Wadjet Güvencesi ✅] ⚡
    ⚡ BlockFi - Üye Ol, $100 Yatırımı 30 Gün Tut, Çekilebilir $20 Ödül Kazan! [Wadjet Güvencesi ✅] ⚡


    Kampanya $10+$7 iken yaptığım ödemelerin bir kısmı(Sadece FTX ile gönderdiğim ödemelerin bir kısmını içerir):


    ⚡ BlockFi - Üye Ol, $100 Yatırımı 30 Gün Tut, Çekilebilir $20 Ödül Kazan! [Wadjet Güvencesi ✅] ⚡



    Herkese iyi forumlar, bol kazançlar.




    Forum üyesi olmayan arkadaşlar Telegram üzerinden bana ulaşabilirler. Telegram profilime gitmek için tıkla



    DH İkinci El Bölümü Profilime ve referanslarıma gitmek için: https://forum.donanimhaber.com/dukkan/824683

    DH Profilime gitmek için: https://forum.donanimhaber.com/profil/824683

    Tarafımdan vaat edilen tüm ödemeler belirtildiği şekilde, belirtildiği tarihte gönderilecektir. 13 yıllık forum geçmişimde, yaptığım sayısız ticaret ve ödemeleri kontrol edebilirsiniz. ✅

    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >



  • Bugüne özel referansım ile kayıt olan ve yatırma işlemini gerçekleştiren arkadaşların, ödül gününü beklemeden benden alacağı $7 ödülü cüzdanlarına ilettim.


    Üye olup işlemleri yaptıktan sonra mutlaka özel mesaj üzerinden benimle irtibata geçiniz.


    İyi forumlar.

  • Hocam ilgine teşekkür ederim, her zaman yardımcı oldun forumda da. Burda da sayende faydalanmış oldum ref kazancından, teşekkürler.

  • basturkemin B kullanıcısına yanıt

    Rica ederim hocam. Bol kazançlar. ⚡ BlockFi - Üye Ol, $100 Yatırımı 30 Gün Tut, Çekilebilir $20 Ödül Kazan! [Wadjet Güvencesi ✅] ⚡ 

  • Aşamaları sıkıntısız yerine getirdim ve Wadjet hocam bonus günü gelmeden 7$ bonusu tarafıma gönderdi sağolsun.

  • mgokhand kullanıcısına yanıt

    Teşekkür ederim. Bol kazançlar dilerim hocam. ⚡ BlockFi - Üye Ol, $100 Yatırımı 30 Gün Tut, Çekilebilir $20 Ödül Kazan! [Wadjet Güvencesi ✅] ⚡ 

  • mertavci17 M kullanıcısına yanıt

    Merhaba,


    Öncelikle teşekkürler referansımı kullandığınız için. Kendi hesabınızdan referans verebilirsiniz tabii ki ancak aynı cihazı kullanmadığınızdan, aynı IP adresi ile bağlanmadığınızdan emin olun.


    Promosyon için yatırımın BlockFi dışından olması gerekiyor. Eğer bahsettiğiniz BlockFi'a yatırdığınız parayı borsadan çekmeden, borsa içinde kardeşinize transfer etmekse ödül alamazsınız. Dışarıdan girmesi gerekiyor paranın.

  • BlockFi kampanya şartlarında değişiklik yapmış. Benim referans panelimde işlemler tamamlandı olarak gözüküyor ancak şartlara yatımı ödül yatırılana kadar tutma şartı eklenmiş. Ben detaylı bir şekilde öğrenene kadar lütfen yeni üye olmayın.


    Bu madde daha önce yoktu, yeni eklenmiş:


    "Refer-a-Friend program rewards, under the same conditions that the referee must transfer and hold at least $100 in any type of cryptocurrency or stablecoin in a BlockFi Account until the next upcoming referral payment."


    Durum netleşene kadar bir işlem yapmayalım lütfen.

  • Araştırdığım kadarıyla bir çok kişinin güncellemeden henüz haberi yok. Müşteri hizmetlerine bağlanıp olaya dikkat çekmekte istemiyorum. Şartlar apar topar güncellendiği için bizi muaf tutabilirler. Ödeme günü geldiğinde ödeme alamazsak destek ile görüşürüz. Bu şekilde daha mantıklı geldi bana.


    Yeni kayıt olacak arkadaşlar parayı uzun süre tutmak gibi bir niyeti yoksa eğer 8 Şubat gibi kayıt olup, yatırım işlemi yapmasını tavsiye ediyorum. Çekim işlemi için de bonusun yatmasını bekleyin. Bonus yattıktan sonra ikisini birlikte çekersiniz.

  • Wadjet kullanıcısına yanıt

    sn hocam bir sorum var. sizin refi görmeden ben blockfiye üye oldum. 103 dolar LTC attım usdt ye çevirdim yaklaşık 15 saat sonra tekrar LTC ye çevirerek binance hesabbıma isteddim. şu an pendingte herhangi bir ekstra kyc doğrulama istemediler şu ana kadar. ama piyasada biraz volatilite oldu ve pendikteki LTC değeri 100 dolar altına düştü. bu durum ödül almamı engeller mi? konularını takip ediyorum syg

  • turkceoguz kullanıcısına yanıt
    Hocam kampanya referansa özel bir kampanya. Eğer bir referans ile kayıt olmadıysanız ödül alamazsınız. Umarım referans ile kaydolmuşsunuzdur.

    Referans kampanyasına ait koşullar güncellenmeden önce sadece $100 üzerinde yatırım yapmanızı istiyordu. Yatırımı yaptığınızdaki değer $100 üzerindeyse eğer, hak kazanırsınız. Yatırdıktan sonra USDT’ye çevirip çekmeyi tavsiye etmemin sebebi ise volatiliteden etkilenmemek. İlk çekimi USDT olarak ERC20 ağı ile ücretsiz yapabiliyorsunuz.

    Yeni koşullarda ise yapılan $100 üzerindeki yatırımın ödül gününe kadar tutulması isteniyor. Bizi bu ay habersiz güncelledikleri için muaf tutacaklar mı göreceğiz.

    Kayıt olmamış ve olmayı düşünen arkadaşlar 8 Şubat gibi kayıt olup işlemleri yapsınlar. Çekme talebi de vermeden ödülü beklesinler işi sağlama alsınlar.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Wadjet kullanıcısına yanıt

    hocam ref ile üye oldum ama sizi görmemiştim normalde sizi takip ediyorum. başka ref ile yani. yatırdığımda ve tetere çevirdiğimde 103 dolardı.

  • turkceoguz kullanıcısına yanıt

    Referans ile üye olduysanız üstte söylediğim gibi biraz BlockFi inisiyatifine kaldık hocam. Şartları değiştirdikleri için geçerli sayıp saymayacaklarını söylemek şu aşamada zor.

  • hocam sizden üye oldum vakti gelince pm atarım. 100 doları da kyc tamamlanınca yükler 10 şubata kadar bekletirim olmadı.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi runo487 -- 2 Şubat 2022; 22:27:10 >
  • Teşekkürler hocam.


    Ödemenizi aldığınızda benimle iletişime geçmeyi unutmayın. Bol kazançlar. ⚡ BlockFi - Üye Ol, $100 Yatırımı 30 Gün Tut, Çekilebilir $20 Ödül Kazan! [Wadjet Güvencesi ✅] ⚡ 

  • bu arada 103.5 dolarlık ltc atmıştım, 101.5 usdt ye çevirdi. çok fee yedi çevirirken.


    Not: beklerken ltc fiyatı düşmüş biraz ondan düşmüş olabilir




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi runo487 -- 3 Şubat 2022; 0:16:1 >
  • Yaklaşık 1 USDT gibi bir fee alınıyor hocam çevirirken. 1 USDT'de fiyat düşüşünden gitmiş.


    Artık yapılacak bir şey kalmadı. Ödül yüklenmesini bekleyeceğiz. ⚡ BlockFi - Üye Ol, $100 Yatırımı 30 Gün Tut, Çekilebilir $20 Ödül Kazan! [Wadjet Güvencesi ✅] ⚡ 


    Referans ile üye olduğunuz için teşekkür ederim.

  • ben teşekkür ederim, sizle daha fazla iş yaparız inşaAllah :) refback yapcak güvenilir birileri arıyordum :)

  • Umarım hocam. Tekrar teşekkür ederim ilginize. ⚡ BlockFi - Üye Ol, $100 Yatırımı 30 Gün Tut, Çekilebilir $20 Ödül Kazan! [Wadjet Güvencesi ✅] ⚡ 

  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.