Şimdi Ara

Blockchain Türkiye Platformu resmen faaliyetlerine başladı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
390
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj


  • Son dönemin gözde konuları arasında yer alan Blockchain teknolojileri ülkemizde de kurumsal olarak taban bulmaya başladı. Bu teknolojileri araştırmak için Türkiye Bilişim Vakfı (TBV) liderliğinde kurulan Blockchain Türkiye Platformu çalışmalarına başladı.


     


    Blockchain Türkiye Platformu neler yapıyor?


     


    Blockchain Türkiye Platformu; Blockchain teknolojisinin Türkiye’de yaygınlaşması, faydalarının araştırılması ve kullanımının artırılması amacını taşıyor. Kâr amacı gütmeyen platform, çalışmalarını Türkiye’de farklı sektörlerden kurumların desteğiyle, güçlü bir blockchain ekosistemi oluşturma hedefiyle yürütecek.


     


    Ayrıca Bkz.Xiaomi’den iddialı yakın mesafe lazer projeksiyon cihazı

    Platform; düzenleyeceği eğitimler ve etkinlikler ile çeşitli bilgilendirici yayınlar ve içeriklerin yanı sıra bilim, sanayi ve teknoloji akademileri, düşünce kuruluşları, üniversiteler, diğer ülke ve birliklerin blockchain platformları ve konsorsiyumlarıyla da önemli iş birliklerine imza atacak.


     


    Ayrıca kanun yapıcılar, kamu kurum ve kuruluşları, düzenleyici otoriteler ile özel sektör ve akademi arasında köprü kurmayı; onları düzenlenecek etkinliklere davet etmeyi, istişare toplantıları düzenlemeyi, mevzuat geliştirme çalışmalarına görüş vermeyi ve katkıda bulunmayı da hedefliyor.


     


    Farklı üyelik biçimleriyle kurumsal katılımcılar dâhil olabileceği, her sektörden katılımcıya açık olan ve kısa süre içinde Türkiye’de faaliyet gösteren tüm sektörlere ulaşması beklenen BCTR’nin danışma kurulunda, dünyadan önemli Türk akademisyenler ve konusunda uzman kişiler yer alıyor.


     


    Yönetim kurulunda sandalye, çalışma gruplarında başkanlık ve etkinliklerde görünür olma gibi avantajlar sunan Platin üyelik için 30000 TL+KDV ücret isteniyor. Akbank, Paribu, Koineks, BKM, BtcTurk, HPE, Al Baraka gibi pek çok kurum ve kuruluş Platin üye.


     


    Çalışma gruplarına katılım, etkinliklere katılım, komitelere katılım gibi avantajların olduğu altın üyelik ise 15000TL+KDV bedelinde. Microsoft ve Deloitte gibi firmalar da bu grupta yer alıyor.


     







  • Turkiye de bu tur isler kisa surede patlar ....

  • Koineks ile calisiyorum yeni yeni sifir komisyon gelismesi oldu, memnunum ben Koineks'ten dun de yeni isimlerini acikladilar simdi de cekilis yapiyorlarmis, gerek var miydi bilmem ama yeniliklerini her yerde duyurmuslar artik sosyal medyada da takip etmeye basladim. koineks yeni ismiyle thodex blockchain teknolojisini de kullaniyorlar belirtmek istedim

  • TarraSalina430 T kullanıcısına yanıt
    Evet bende biliyorum Thodex'i ve ne tür teknolojiler kullanıldığını. Kripto paralar için blockchain teknolojisi çok önemli ve bende yakından takip ediyorum bu tarz konuları.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.