Şimdi Ara

Blockcap, 40 Bin Yeni Madencilik Teçhizatını Faaliyete Geçiriyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
376
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • ABD merkezli Bitcoin madencilik şirketi Blockcap, dördüncü çeyrekte 40 binden fazla Bitcoin madencilik teçhizatını faaliyete geçirmeye hazırlanıyor.


    Kuzey Amerika'daki en büyük Bitcoin madencilik şirketlerinden biri olan Blockcap, envanterine 12 binden fazla “Bitmain Antminer S19” madencilik teçhizatı eklediğini duyurdu.


    Dördüncü çeyrekte 40 binden fazla Bitcoin madencilik teçhizatını faaliyete geçirmeye hazırlanan şirket, madencilik teçhizatlarının faaliyete geçmesiyle saniyede 3,5 exahash hash (EH/s) işlem gücüne ulaşmayı beklediklerini açıkladı.


    Şu anda günde yaklaşık altı Bitcoin çıkarabilen Blockcap, Aralık 2020'de blokzincir barındırma şirketi Core Scientific'in kıdemli çalışanları tarafından kuruldu.


    13 bin adet Antminer S19 ve 500 adet S17 Bitcoin madencilik teçhizatını konuşlandırdıktan sonra şubat ayında envanterine 10 bin adet S19 daha ekleyen Blockcap, bu ayın başlarında Canaan'dan 8 bin 400 yeni nesil madencilik teçhizatı aldığını bildirmişti. Blockcap’in 270 milyon dolar değerinde madencilik donanımına sahip olduğu tahmin ediliyor.


    Blockcap’in yönetim kurulu başkanı Darin Feinsten konuya ilişkin yaptığı açıklamada, şirketin ABD merkezli işlem gücünü arttırmak istediğini şu sözlerle açıkladı:


    “Son satın alımla birlikte Bitcoin ve diğer dijital varlıkların madenciliğinde dünya lideri olma misyonumuzu genişletiyoruz. Giderek daha stratejik hale gelen bu sektörde ABD’yi küresel bir oyuncu olarak konumlandırmak için hızlı bir şekilde ilerliyoruz.”


    Haber detayı: https://www.bfmedia.io/haberler/blockcap-40-bin-yeni-madencilik-techizatini-faaliyete-geciriyor-6062.html?


    Blockchain teknolojisi ve üzerinde geliştirilen kripto para sektörü ile ilgili güncel haberlerden anında haberdar olmak için Telegram kanalımıza abone olabilirsiniz.


    - bfmediaio Telegram Group




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.